- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.941
bunun tesellisi yok herkesin durumu kendine özel,ben 4 yıl uğraştım,inşallah sen uğraşmazsın,ama daha erken,sen SARAFEMi biliyormusun yeni hamile kaldı
o kım bılmıyorm cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun tesellisi yok herkesin durumu kendine özel,ben 4 yıl uğraştım,inşallah sen uğraşmazsın,ama daha erken,sen SARAFEMi biliyormusun yeni hamile kaldı
oda tam 7 yıl uğraşmış 40 yaşında ve 7 yıl sonra hamile kalmış,hani biz kadın infertilitesinde görüşüyoruzya,oda infertilite/kısırlıkta,ben oradada çok yazışıyorum,bebeği herhalde 2 aylık şimdi,incir+havuç kürü ve dualarımla hamileyim diye konu başlığı var sende gel oraya,onun hikayesi var konunun başında sende oku,moral olsun sanada,neden daha önce söylemediysem sana
vay canına süpermiş..
bak sende oku sanada umut olur olmaz diye birşey yok,
FAZLA CİDDİYE ALMAYIN BU HAYATI,NASILSA İÇİNDEN SAĞ ÇIKAMAYACAĞIZ
haklısın tatlım dogru
ben sana müsait bir zamanımda mevlananın yazısını yazayım biraz uzun ben yatak odamın duvarına astım,herşey sende gizli diye biliyormusun
blmiorm cnm ama netten bakarım
bencede bak insanın yaşam görüşünü değiştiriyor,bilerek farklı şeyler yazıyorum ne alaka deme
bu arada ben sana bu neden incir kürü deyip duruyorum,onun için dört gözle adet görmeyi bekliyorum
Her şey sende gizli:
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatlarının çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..işte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren ,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
Seni çok merak ettim nasıl geçti neyaptın nasılsın bir an önce yaz,
canım hayırlı aksamlar... 3 te eve geldım narkozun etkısınden uyudum hep.. tuplerımın ıkısıde acık cıktı allahıma bın sukur.. persembe doktoruma gıdıcem.. bu ay tedavı olmucak radyasyon aldıgım ıcın zararlıymıs.. mayısta ovulasyon takıbıne devam sanırım.. az agrım ve az kanamam var onun dısında ıyıymm hersey ııcn sana cook tskkr ederm bıtnm ıyıkı varsın..
işte böyle şeylerde ben sana demiştim demeye bayılıyorum,çok şükür iyi çıkmış sonuç,bak negüzel ağrında azmış daha ne olsun,buda bir müjdeli haber geçmiş olsun,yolun yarısını geçtin bence
aman yok be tatlım görmedim hala bugün8.gün artık ilaçlada zor geliyor,dünden beride oğlum hasta 39 derece ateşle yandı bütün gece çocuk,ama adet olsam çok iyi olacak artık,gelmeyince önüme bakamıyorumki,yarın banada haber ver ama birşey çıkmayacak bence
oyy kıyamam yavruma ya coook gecmıs olsun allah sıfa versın tatlım insallah bıran once duzelr.. sende adet olup rahatlarsın
amin inşallah,sen ne yaptın bugün dr gidecektin bak mutlaka yaz ne dedi,ne yapacaksın şimdi,ben bugünde adet olmadım,ya sana birşey soracağım ben atladımmı yoksa hiç konuşmadıkmı,sende pko varmıydı