• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

oda tam 7 yıl uğraşmış 40 yaşında ve 7 yıl sonra hamile kalmış,hani biz kadın infertilitesinde görüşüyoruzya,oda infertilite/kısırlıkta,ben oradada çok yazışıyorum,bebeği herhalde 2 aylık şimdi,incir+havuç kürü ve dualarımla hamileyim diye konu başlığı var sende gel oraya,onun hikayesi var konunun başında sende oku,moral olsun sanada,neden daha önce söylemediysem sana

oda tam 7 yıl uğraşmış 40 yaşında ve 7 yıl sonra hamile kalmış,hani biz kadın infertilitesinde görüşüyoruzya,oda infertilite/kısırlıkta,ben oradada çok yazışıyorum,bebeği herhalde 2 aylık şimdi,incir+havuç kürü ve dualarımla hamileyim diye konu başlığı var sende gel oraya,onun hikayesi var konunun başında sende oku,moral olsun sanada,neden daha önce söylemediysem sana

vay canına süpermiş..

Her şey sende gizli:
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatlarının çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün

Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..işte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren ,
Sevdiğin kadar sevilirsin...

Her şey sende gizli:
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatlarının çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün

Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..işte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren ,
Sevdiğin kadar sevilirsin...

cook tesekkur ederm tatlm cok guzelms gercektenddeee

Seni çok merak ettim nasıl geçti neyaptın nasılsın bir an önce yaz,

canım hayırlı aksamlar... 3 te eve geldım narkozun etkısınden uyudum hep.. tuplerımın ıkısıde acık cıktı allahıma bın sukur.. persembe doktoruma gıdıcem.. bu ay tedavı olmucak radyasyon aldıgım ıcın zararlıymıs.. mayısta ovulasyon takıbıne devam sanırım.. az agrım ve az kanamam var onun dısında ıyıymm hersey ııcn sana cook tskkr ederm bıtnm ıyıkı varsın..

canım hayırlı aksamlar... 3 te eve geldım narkozun etkısınden uyudum hep.. tuplerımın ıkısıde acık cıktı allahıma bın sukur.. persembe doktoruma gıdıcem.. bu ay tedavı olmucak radyasyon aldıgım ıcın zararlıymıs.. mayısta ovulasyon takıbıne devam sanırım.. az agrım ve az kanamam var onun dısında ıyıymm hersey ııcn sana cook tskkr ederm bıtnm ıyıkı varsın..

işte böyle şeylerde ben sana demiştim demeye bayılıyorum,çok şükür iyi çıkmış sonuç,bak negüzel ağrında azmış daha ne olsun,buda bir müjdeli haber geçmiş olsun,yolun yarısını geçtin bence

işte böyle şeylerde ben sana demiştim demeye bayılıyorum,çok şükür iyi çıkmış sonuç,bak negüzel ağrında azmış daha ne olsun,buda bir müjdeli haber geçmiş olsun,yolun yarısını geçtin bence

sagol cnm allah razı olsunn.. yarn doktra gıtcem ıste heyecanla beklıyorm.. hem pko hem tupler tıkalı olmamalı sadece yumurtlama sorunu bana yeter ama ben onunda ustesınden gelcm.. tatlım adet oldunmu onu merak ettm

aman yok be tatlım görmedim hala bugün8.gün artık ilaçlada zor geliyor,dünden beride oğlum hasta 39 derece ateşle yandı bütün gece çocuk,ama adet olsam çok iyi olacak artık,gelmeyince önüme bakamıyorumki,yarın banada haber ver ama birşey çıkmayacak bence

aman yok be tatlım görmedim hala bugün8.gün artık ilaçlada zor geliyor,dünden beride oğlum hasta 39 derece ateşle yandı bütün gece çocuk,ama adet olsam çok iyi olacak artık,gelmeyince önüme bakamıyorumki,yarın banada haber ver ama birşey çıkmayacak bence

oyy kıyamam yavruma ya :( coook gecmıs olsun allah sıfa versın tatlım insallah bıran once duzelr.. sende adet olup rahatlarsın

oyy kıyamam yavruma ya :( coook gecmıs olsun allah sıfa versın tatlım insallah bıran once duzelr.. sende adet olup rahatlarsın

amin inşallah,sen ne yaptın bugün dr gidecektin bak mutlaka yaz ne dedi,ne yapacaksın şimdi,ben bugünde adet olmadım,ya sana birşey soracağım ben atladımmı yoksa hiç konuşmadıkmı,sende pko varmıydı

Son düzenleme:
amin inşallah,sen ne yaptın bugün dr gidecektin bak mutlaka yaz ne dedi,ne yapacaksın şimdi,ben bugünde adet olmadım,ya sana birşey soracağım ben atladımmı yoksa hiç konuşmadıkmı,sende pko varmıydı

ewet tatlım bendede var pko.. doktordan geldım sımdı.. bu ay kendılıgımden adet olmamı beklıcekmısm 30una kadar olmazsam kı en ılacsız adet olmam :) olmazsam farlutal ıcıp adet olup 2. veya 3. gun gıtcem puregon ıgnelere baslıcaz.. rahım fılmı cekılen ayda gebe kalma olasılıgı yuksektır dedı doktor ama bende kendılıgınden yumurtlama olmadıg ıcn bu kısım benı ılgılendırmıyo :)

Back