• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

ewet tatlım bendede var pko.. doktordan geldım sımdı.. bu ay kendılıgımden adet olmamı beklıcekmısm 30una kadar olmazsam kı en ılacsız adet olmam :) olmazsam farlutal ıcıp adet olup 2. veya 3. gun gıtcem puregon ıgnelere baslıcaz.. rahım fılmı cekılen ayda gebe kalma olasılıgı yuksektır dedı doktor ama bende kendılıgınden yumurtlama olmadıg ıcn bu kısım benı ılgılendırmıyo :)

canım hayırlısı olsun bak durumlarımız aynı olur inşallah,bakalım adet görde sen,ben hala göremedim,nasıl birşeyse anlamadım

benım annemde polıkıstık over var. 4 yıl tedavı gormus cocuk ıcın ve olmamıs. sonra bırakmıslar artık bundada bır hayır vardır dıye. olcaksa kendısı olur zaten nasıpse dıye. ve 5. yılın sonunda ben olmusum. umidinizi kaybetmeyın sakın. annem anlatıyor ; gecelerı kalkıp ıkı sandalye arasna ıpten besık yaparmış ve onu sallar dua edermıs sabahlara kadar. babam gormeden. işte size bırtane daha örnek.. sımdı 22 yasındayım :)

tatlım yıne hamılemısın acaba ya :) gecen sefer farlutallmıı ıcmıstın hamıle oldugunu bılmedeen..

yok be tatlım hamile değilim bu kez işi garantiliyorum,sen hiç yazmamışsın,ben 4 gündür hastanedeydim,oğlumu yatırdım,bugün çıktık,hastanede adet gördüm,bugün 3.günüm ama olsun incire hemen başlayacağım,sen neredesin neler yaptın

pardon kim yapmış maydanoz sütü,neymişki o ben görmedim bile,ne işe yarıyormuşki

canım hastaydım bende walla gıremedım kusura bakma cok gecms olsun bıtnm.. ben bgun ıbrahım saracoglu hocamla telde konstm kızdı bana ıgne falan olmanı ıstemıorm saogan kuru yap 3 ay sonrada 3 ay ıncır kuru yap daha 23 yasındasn dedı bosuna hormon alıosn dedı kzdı :(

canım hastaydım bende walla gıremedım kusura bakma cok gecms olsun bıtnm.. ben bgun ıbrahım saracoglu hocamla telde konstm kızdı bana ıgne falan olmanı ıstemıorm saogan kuru yap 3 ay sonrada 3 ay ıncır kuru yap daha 23 yasındasn dedı bosuna hormon alıosn dedı kzdı :(

sanada geçmiş olsun,aslında doğru çok gençsin,bende okadar çok hormon aldım,sonuç ne oldu olmadı,ben tedaviyle hamile kalamadım,ha soğan kürünü ben yapamadım çok berbat birşey haşlanmış soğan,inşallah sen içebilirsin,ama bugün incire başladım bakalım,soğan kürü kisti,iltahabı,adet düzensizliği olanlara veriliyor galiba,ama ben pkoluyum ben o soğan kürünü bıraktığım anda adetim eski haline döner,hatta dönmekle kalmaz soğanlada gelemeyebilir yani,onun için kısa yolu seçtim,direk incir hayırlısı bakalım,konuştuğun iyi olmuş,sen dediklerine inandıysan güvendiysen sorun yok,en önemlisi bu

kazazede ve begümsavcı çok tatlısınız kızlar yaaa ne güzel anlaşıyosunuz burda birbirinize destek olmuşsunuz sayenizde topicim ıssız kimsesiz kalmamış oldu aslında sohbetinize katılmayı çok istiyorum ama bugünlerde bir zayıflama telaşıdır sarmış beni zaten çalışıyorum akşam da eve gelince yemek yap çocukla ilgilen spor yap duş al derken laptopun kapağını bile açamıyorum Allah ikinizin de gönlüne göre versin inşallah dualarım sizinle öpüyorum :48:

kazazede ve begümsavcı çok tatlısınız kızlar yaaa ne güzel anlaşıyosunuz burda birbirinize destek olmuşsunuz sayenizde topicim ıssız kimsesiz kalmamış oldu aslında sohbetinize katılmayı çok istiyorum ama bugünlerde bir zayıflama telaşıdır sarmış beni zaten çalışıyorum akşam da eve gelince yemek yap çocukla ilgilen spor yap duş al derken laptopun kapağını bile açamıyorum Allah ikinizin de gönlüne göre versin inşallah dualarım sizinle öpüyorum :48:

aminn canımmm :) evet cok ıyı anlasıyoruz masallahh dostum o benımm :) soganı ıcıyorum tatlım 2 ay oncede ıcmıstm hemen adet olmustum dunde basladım ıcmeye alıstm artık ıgnelerden ıyıdırii adet oluyım bu ay son kez ıgne tedavısı ve catlatma ıgnesı olcam olmadı olmadı rabbıme bırakcam..

bende pko luyum ama yok 2 senedir gidiyoruz dr a amh diye bir hormona baktirdi ve oyalanmamami istedi bu arada 29 yasindayim.asilama ya baslicaz insallah olur benimde bebegim.:((

sağol tatlım ya arada gelsene,evet biz iyi anlaşıyoruz ben 6 yıllık evliyim 3yıl çok uğraştım çok zor günler geçirdim,şimdide begümsavcı aynı günleri yaşıyor,benim şimdi bir evladım var,onunda olmaması için bir sebep yok,yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin,bizim durumlarımız birbirine benziyor,bende gerçi 2.için uğraşıyorum,bu arada senin topıcı kendimizinki gibi kullanıyoruz

Son düzenleme:
aminn canımmm :) evet cok ıyı anlasıyoruz masallahh dostum o benımm :) soganı ıcıyorum tatlım 2 ay oncede ıcmıstm hemen adet olmustum dunde basladım ıcmeye alıstm artık ıgnelerden ıyıdırii adet oluyım bu ay son kez ıgne tedavısı ve catlatma ıgnesı olcam olmadı olmadı rabbıme bırakcam..

napıyon şekerim,bende incire başladım dün,hadi hayırlısı,görüşürüz,kendine iyi bak,o soğan suyunuda nasıl içiyorsan,çok kötü tadı var,bye

ıyıym btnm sn naslsn? sogn ıcıyorm bnde alıstm artk ttlm ıcıorum.. ıncırın tadı ıyı oluyomu barı:)

begüm nasılsın cnm.ben bir süredir giremiyordum topige çarşamba günü aşılama olacagım canım ben dualarınız esirgemeyin benden.2 kere yumurta takibi yaptık tutmadı bu ay aşılama ile deneyeceğiz bakalım.rabbim yüzümüze güler inşallah.

begüm nasılsın cnm.ben bir süredir giremiyordum topige çarşamba günü aşılama olacagım canım ben dualarınız esirgemeyin benden.2 kere yumurta takibi yaptık tutmadı bu ay aşılama ile deneyeceğiz bakalım.rabbim yüzümüze güler inşallah.

ıyıyım cnm dua ederm tabıkı.. gobekten olmustm catlatma ıgnemı.. bende bu ay adet olup bı kez daha takıp yapıcam sorda bırsey yapmıcam oyle krar aldım.. ınsallah hakkında hayırlısı olsun

Back