Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

çok güzel olur görüşürüz

çok güzel olur görüşürüz bencede kendince destek olmaya çalışmış ama böyle yazmadan önce bizlere bir ikimesaj yazmış olsaydı anlardı neyse kısa zamanda bekliyoruz

amin bitanemm bebısınıı benım ıcın kocamann öp.. ıyıkı varsın.. diger yazan arkadas sana gelınce bızde kısır olmadıgımızı bılıyoruz fakat bu nezle gbı yaygınlasan pko hamıle kalmamızı zorlastırıyoo bızde burda bırbırımızden destek alıyoruz bence daha mantıklı seyler yazabılırdın soyleceklerını dusunup yazarsan ıyı olur

canım sağol çok şekersin,şu filmini bir çektir sonucunu al,rahatlayacağız,ona göre yol çizersin,allah yardımcın olsun,bizim morale ihtiyacımız var,ben hamile kalabildiysem allahın izniyle,sen niye kalamayasın ki benim hikayemi biliyorsun,aslında bizim gibi olup hamile kalanlar tekrar bu siteye dönmüyorlar,bencillik bu,nasıl hamile kaldıklarını,hangi tedavileri uyguladıklarını,hangi kürleri denediklerini bilsek,bu yollarla nasıl hamile kaldıklarını yazsalar bizlere moral olur,ama nerde,kaldık başbaşa

bencede cnım herkese umut olurlardı.. ıyıkı sen varsın allah razı olsun tatlım senden.. allaha şükür senın sayende moralım yerıne geldı valla..

bencede cnım herkese umut olurlardı.. ıyıkı sen varsın allah razı olsun tatlım senden.. allaha şükür senın sayende moralım yerıne geldı valla..

gelsin kız nevar allah aşkına pkomuzdan başka,sen şu rahim filmini çektir bakalım asıl ozaman umutlanacağız,çektirince söyle yakışıklı çıkıp çıkmadığını

seni tanımıyorum ama seviyorum seni herşey gönlünce olsun,bana yaptığın tüm iyi dileklerin dönsün seni bulsun inşallah begümsavcı

Son düzenleme:
darısı basımıza.. gercekten bole guzel sonuclu bi hikayeye cok ihtiyacım vardı.. insallah hepimizin sag salim istedigimiz vakit cocugumuz olur.. ben cok istiorum bi cocugumun olmasını..Allah insallah nasip eder..

canım ınan bnde senı cok sevdımm en yakınlarımdan daha yakın oldun umut verdın.. aynen su dılmı cektırsemde rahatlasam valla.. az kaldı haftaya salı ıste tatlım..

neden bukadar geç randevu verdilerki herkesmi bu filmi çekiriyor,bende iyice merak ettim,beraber incir kürü yapacağız,inşallah sonrada hamile kalıp bebeklerimizi konuşacağız,allahın izniyle,ay valla düşüncesi bile süpermiş

adet oldum ya canı gecen cuma adet bıtsın 3 4 guun sonra cekerız dedı 10 nısana gun verdı.. yapıcaz cnmm evet rabbım cok buyuk bıde gorcez o gunlerı.. bıde bu aralar saka gbı butun arkadaslarm kuzenlerım hamıle kımısı doguruyo kımısının bı ayı kaldı ama bılıyorm bnmde olcak ınanıyorumm

tamam anladım şimdi,bu arada yeni bir konu açtım,herkesin katılmasını istedim,nekadar bilgi toplar,herkesin ne yaptığını bilirsek daha kolay olur diye,belkide bize yeni umutlar olurlar diye ama
umarım katılan çok kişi olur,nedense sanmıyorum ama

bende hamile kalmak için uğraşıp dururken 5 kişi arka arkaya doğurdu,benden sonra evlenenler bile,sinir oluyordum,sonrada kendime kızıyordum,bukadarmı anne olmayı haketmiyorum diye,öyle olmadığını sonrasında anladım ama çok üzüldüm tabi,şimdide sen üzülüyorsun,tatlım bunun tesellisi yok,eğer üzülmezsen bir anormallik vardır zaten,olur seninde olur,en nefret ettiğim sözler,bize,bizim gibi insanların moral vermesi lazım

malesef tatlım senden baska moral veren yok.... ne konusu cnm ben hemen geleyım

malesef tatlım senden baska moral veren yok.... ne konusu cnm ben hemen geleyım

boşver biz burada görüşelim biraz önce diğer sitelere girdim,paylaşabileceğimiz deneyimlerinden faydalanabileceğimizbirileri varmı diye,başka biri aynı isimle yazışmış siteden atılmış,bukadar tesadüf olamaz herhalde,huzursuzluk çıkarmaktan,ben seninle kaç gündür yazışıyorum,öyle biri değilimki,iki sitede var yazışmalar,ben buradan memnunum başkasına gerek duymuyorum kafam karışmasın diye,üzüldüm ama,
biz seninle buradan görüşelim yeter,kimseyle uğraşamayacağım,derdimiz bize yetmiş zaten,seni çok öpüyorum kaldı 5 gün hayırlı haberleri al bir an önce inşallah,moral olsun,

insanların ne yapmak ıstedıklerını anlamak cok zor tatlım cok degısık olms herkes bız bıze yeterız cnm :) ınsalah alırım hayırlı haberlerde hemen senle paylasırım

insanların ne yapmak ıstedıklerını anlamak cok zor tatlım cok degısık olms herkes bız bıze yeterız cnm :) ınsalah alırım hayırlı haberlerde hemen senle paylasırım

çok doğru en iyisi az ve öz görüşmek ama diğer sitede damgalandım,anestezili çektirecektin değilmi,sonucu alsanda şu kürlere başlasak,bende daha adet görmedim ilaç salı bitti ama,yine keyfinin gelmesini bekliyoruz ne adetmiş ya gelse bir dert gelmese ayrı bir dert,öpüldün,ya aslında bir saat belirlesekte o saat girsek beraber,

Son düzenleme:

ilaç bittikten bı hafta ııcnde adet olunuyo cnm olursun merak etme.. anestezılı cektırcem cnm fark etmez cnm sen bı saat soyle gırerım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…