- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.861
beni de aranıza alırmısınız bende pco luyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm doktorlarınn demesıne gore yaklasık 9 yıldır doktorlardayom pko yuzunden.. pko dogustan varlan bı hastalıkmıs neysekı sen sanlsın kılo verınce adetlerın duzelms bn 49 kıloyum ama 4 ayda bı adet oluorm nerdeyse ılac kullanınca duzenlı bırakınca olmuyorum nerdeyse.. sana tavsıyem kılo ver ve alma ne guzel rabbım sana acımıs duzene gırmıs daha ne ıstıosun ewlennce bebek olsun dıye ugrasırsın sonra keske bnde sadece kılo versem ve cozuls
merhaba bende senin gibiyim aklına esince gelir,gelmediği zamanlarda 3 ayı geçince mecburen ilaçla getirtirim,bu pko aslında kiloylada alakalı değil,öyle çok klomen iğneler çatlatma iğneleri kullandımki 3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı,hastaneden eve dönüş yolunda nekadar çok gözyaşı döktüm tabi yaşayan bilir,ben haziran ayında adet gördükten sonra(aşılama yaptırmıştık)tedaviyi bıraktım,okadar yoruldum ve yıprandımki...daha sonraki aylar adet görmedim,eylül ayının sonunda adetim gelsin diye ilaç kullandım,bilirsin en geç 10 gün içinde mutlaka gelir,ekim ayına girdik yok gelmiyor 15i oldu yok,öyle üzülüyorumki artık ilaçla bile gelmiyor diye,ben çaresiz doktora gittim kasımın 2sinde doktor bana 2 aylık hamilesin dedi,çocuk artık bezelye tanesini geçeli çok olmuş,ultrasonda bakarken elini kaldırdı,sanki rüyadaydım ve uyanmaktan korktum,asıl dikkat çekmek istediğim yer en son haziranda adet görmüştüm ama ben ağustos sonu yada eylül başında 80 kilo ile hamile kaldım,hiç adet görmeden,o yüzden hamile olabileceğimi hiç düşünmedim,ben sadece adet görünce hamile kalınır zannediyordum,ama böylede olabiliyormuş,sana tavsiyem düzenli ilişki,ya tutarsa,şimdi 3 yaşında oğlum var,bu kezde 2.si için uğraşıyorum,ben anneliği tattım,darısı tüm isteyenlerin başına,paha biçilemez birşey.....
canım yaa bu arada iyiki adetim gelsin diye ilaç kullandığında bebişine bişii olmamış çok şanslısın vallaa nasıl kaldın hamiş yaa anlatsana canım iyicene?
insallah canım ne olursa hayırlısı olsn hakkımıda rabbimm en ıyısını versın oyle agrılar cekıyrum kı ınsallah guzel haber alırım sıcak su torbası karnımda hep.. adet olmadan hıc boyle agrım olmazsı ama sanrm bnde adet olcamm.. 9 gun var daha ıgne olalı 6 gun oldu (
hadi yaa peki nasıl hamiş kaldın canım varmıydı bi rahatsızlığın senin peki? sendemi pkoluydun yoksa? yaa anlatırmısınız nasıl hamiş kaldığınızı lütfen yaa? bende bi dahaki aya soğan kürü yapcam sanırım :26:
hoşgeldin sende yaz neler yaşadığını görüşelimbeni de aranıza alırmısınız bende pco luyum
inşallah olmazsında hayırlı haber alırsın canım
canım nasılsın? ya rahmımde oyle bı agrı hıssedıyorum kı anlatamam cok agrım var kızlr sızdede oldumu boyle agrı.. salı gunu 12.gun test yapcm ewde cumaya kadar olmazsam zatn cuma dktordaym dua edın banaaaaa
Canim bide sen catlatma ignesnden kac gun sonra adet olmustun ??
benhep vaktinde adet olurum her nekadar başka zaman gelmesede iğneden 14-16 gün sonra görürüm
kımse gırmıyo sanırım.. 12.gunde bıttı sayılır adet olmadm hala umutsuzum kızlar cok.. ınsallah bırınız gırersınızz
saçmalama,sen savaşa 1-0 yenik başlamışsın,beynin böyle dedikten sonra yumurtaların ne diyor acaba,seni çok iyi anlıyorum,diğer konuda sana cevap yazdım oku mutlaka,
okudum canım sagol allah razı olsun umut verıyorsun ama korkuyorum bu kadar gun adet olmamısken en son gunn olacakmısım gıbı bır dusunce kaplıyo ıcımı o yuzden korkuyorum 13.gun bugun korku umut umutsuzluk heyecab hepsı bı arada..
haklısın,bakma benim öyle dediğime işin gerçeği öyle hissetmen,korku umut umutsuzluk heyecan,bunlar olmazsa tuhaf olur zaten,bu tedaviden geçen bir tek kadın yoktur herhalde ben bunları hiç yaşamadım diyen,eğer varsa duygularını aldırmış olmalı,gereksiz teselliye ihtiyacın yok,hayırlısıyla olur inşallah
inşallah ağzından bal damlıyo ınsallah 15.gun adet olmam.. Cuma 3bucukda doktora gtcem dokrm telefonda adet olmamıssan yumurta catlamayıp kıst de olmus olabılır dedı canım.. Ama benım cok agrım olmustu kasıklarımda sanırım catlamıstı.. Bebek haberı aldıgım zaman hangı ay alırsam bırılerını sevındırcem valla
her tedavide kist olacaksa yandık seninki daha 13 gün,14.günü yapmadımı iğneyi,bebeğin olabileceğigünler belli 15,16,17,18.günler atıyorum 17.günü oldu üzerine 10 ekle 27.gün olur ,yani daha çok erken eğer hamileysen daha 9-10 günlük bebek,değilsende ki bu ihtimali düşünmek istemem ama ben her tedavi sonrası adet gördüm 5-10 gün arası gecikmeyle,yani moral bozmak istemem ama illada 15.gün gelecek diye birşeyde yok,cuma günü hayırlı haberlerini alırsın inşallah,ama kan tahlili yapılmadan ultrasonda görünmez mümkün değil,ama kese oluştuysa o vardır,inşallahda oradadır
ignemı gec oldum canım gecen ay subat 24 de adet gordum klomenle buyumeyınce puregonda kullandım 15 mart persembe gunu catlatma ıgnemı oldum.. adet gunum 24 marttı.. ıgne olalı 13 gun oldu ıste ınsallah hayırlı haberler alabılırm.. ıdrar testı aldım test bozuk cıktı hıcbırsey cıkmadı bende bır daha almadım vardır bır hayır dıye.. bır belırtımde yok walla zaten cok erken yanı