cnm doktorlarınn demesıne gore yaklasık 9 yıldır doktorlardayom pko yuzunden.. pko dogustan varlan bı hastalıkmıs neysekı sen sanlsın kılo verınce adetlerın duzelms bn 49 kıloyum ama 4 ayda bı adet oluorm nerdeyse ılac kullanınca duzenlı bırakınca olmuyorum nerdeyse.. sana tavsıyem kılo ver ve alma ne guzel rabbım sana acımıs duzene gırmıs daha ne ıstıosun ewlennce bebek olsun dıye ugrasırsın sonra keske bnde sadece kılo versem ve cozuls
merhaba bende senin gibiyim aklına esince gelir,gelmediği zamanlarda 3 ayı geçince mecburen ilaçla getirtirim,bu pko aslında kiloylada alakalı değil,öyle çok klomen iğneler çatlatma iğneleri kullandımki 3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı,hastaneden eve dönüş yolunda nekadar çok gözyaşı döktüm tabi yaşayan bilir,ben haziran ayında adet gördükten sonra(aşılama yaptırmıştık)tedaviyi bıraktım,okadar yoruldum ve yıprandımki...daha sonraki aylar adet görmedim,eylül ayının sonunda adetim gelsin diye ilaç kullandım,bilirsin en geç 10 gün içinde mutlaka gelir,ekim ayına girdik yok gelmiyor 15i oldu yok,öyle üzülüyorumki artık ilaçla bile gelmiyor diye,ben çaresiz doktora gittim kasımın 2sinde doktor bana 2 aylık hamilesin dedi,çocuk artık bezelye tanesini geçeli çok olmuş,ultrasonda bakarken elini kaldırdı,sanki rüyadaydım ve uyanmaktan korktum,asıl dikkat çekmek istediğim yer en son haziranda adet görmüştüm ama ben ağustos sonu yada eylül başında 80 kilo ile hamile kaldım,hiç adet görmeden,o yüzden hamile olabileceğimi hiç düşünmedim,ben sadece adet görünce hamile kalınır zannediyordum,ama böylede olabiliyormuş,sana tavsiyem düzenli ilişki,ya tutarsa,şimdi 3 yaşında oğlum var,bu kezde 2.si için uğraşıyorum,ben anneliği tattım,darısı tüm isteyenlerin başına,paha biçilemez birşey.....