Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

inşallah olmazsında hayırlı haber alırsın canım

bende ilk başta ilaç kullandığım için çok üzüldüm ama bu ilaç sadece hormonları düzeltip adet görmememi sağlıyor,doktorum bu ilacın bebeğin tutunmasına yardımcı olmuş olabileceğini söylemişti

Son düzenleme:
BENGİSU87 BU MESAJ SENİN İÇİN SORDUĞUN SORUNUN CEVABI

ben adetini ilaçla getirtenlerdenim başka gelmez,öyle çok klomen iğneler çatlatma iğneleri kullandımki 3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı,ben haziran ayında adet gördükten sonra(aşılama yaptırmıştık)tedaviyi bıraktım,okadar yoruldum ve yıprandımki...daha sonraki aylar adet görmedim,eylül ayının sonunda adetim gelsin diye ilaç kullandım,bilirsin en geç 10 gün içinde mutlaka gelir,ekim ayına girdik yok gelmiyor 15i oldu yok,öyle üzülüyorumki artık ilaçla bile gelmiyor diye,ben çaresiz doktora gittim kasımın 2sinde,adama nasıl ağlıyorum zaten hamile kalamıyorum birde bu sorun çıktı diye,sonra ultrasona girdim,doktor bana 2 aylık hamilesin dedi,çocuk artık bezelye tanesini geçeli çok olmuş,ultrasonda bakarken elini kaldırdı,sanki rüyadaydım ve uyanmaktan korktum,mucizeydi,ben sadece adet görünce hamile kalınır zannediyordum,ama böylede olabiliyormuş,sana tavsiyem düzenli ilişki,ya tutarsa,şimdi 3 yaşında oğlum var,cennet kokuyor,allahım bu kokuyu duymayı tüm isteyenlere nasip etsin,ben şimdi 2. için uğraşıyorum aynı tedavilerden geçtim olmadı yine bıraktım,tabi ilkine göre rahatım çocuk olunca,ama hayıtla hamile kalan çok okudum,1,5aydır kullanıyorum,geçen ay adetim kendiliğinden 33.gününde geldi,hayıttan herhalde,belkide psikolojik,yada tesadüf bilemiyorum,yumurtalıklarımda öyle uzun ağrılar değil girip çıkan hafif saniyelik ağrılar duyuyorum işe yarıyor herhalde,seninde hayırlı haberlerini bekliyorum,bana yaz bak sonucu istersen birgün anlaşalım aynı anda bu sayfada olalım,görüşürüz

Son düzenleme:
benim adetlerim hep düzenli gelir ama bir kaç ay çok az gelmeye başladı doktor pkocan dedi ama umrumda bile degil kafama takmıyorum

kımse gırmıyo sanırım.. 12.gunde bıttı sayılır adet olmadm hala umutsuzum kızlar cok.. ınsallah bırınız gırersınızz

kımse gırmıyo sanırım.. 12.gunde bıttı sayılır adet olmadm hala umutsuzum kızlar cok.. ınsallah bırınız gırersınızz

saçmalama,sen savaşa 1-0 yenik başlamışsın,beynin böyle dedikten sonra yumurtaların ne diyor acaba,seni çok iyi anlıyorum,diğer konuda sana cevap yazdım oku mutlaka,

saçmalama,sen savaşa 1-0 yenik başlamışsın,beynin böyle dedikten sonra yumurtaların ne diyor acaba,seni çok iyi anlıyorum,diğer konuda sana cevap yazdım oku mutlaka,

okudum canım sagol allah razı olsun umut verıyorsun ama korkuyorum bu kadar gun adet olmamısken en son gunn olacakmısım gıbı bır dusunce kaplıyo ıcımı o yuzden korkuyorum 13.gun bugun korku umut umutsuzluk heyecab hepsı bı arada..

haklısın,bakma benim öyle dediğime işin gerçeği öyle hissetmen,korku umut umutsuzluk heyecan,bunlar olmazsa tuhaf olur zaten,bu tedaviden geçen bir tek kadın yoktur herhalde ben bunları hiç yaşamadım diyen,eğer varsa duygularını aldırmış olmalı,gereksiz teselliye ihtiyacın yok,hayırlısıyla olur inşallah

inşallah ağzından bal damlıyo ınsallah 15.gun adet olmam.. cuma 3bucukda doktora gtcem dokrm telefonda adet olmamıssan yumurta catlamayıp kıst de olmus olabılır dedı canım.. ama benım cok agrım olmustu kasıklarımda sanırım catlamıstı.. bebek haberı aldıgım zaman hangı ay alırsam bırılerını sevındırcem valla

her tedavide kist olacaksa yandık seninki daha 13 gün,14.günü yapmadımı iğneyi,bebeğin olabileceğigünler belli 15,16,17,18.günler atıyorum 17.günü oldu üzerine 10 ekle 27.gün olur ,yani daha çok erken eğer hamileysen daha 9-10 günlük bebek,değilsende ki bu ihtimali düşünmek istemem ama ben her tedavi sonrası adet gördüm 5-10 gün arası gecikmeyle,yani moral bozmak istemem ama illada 15.gün gelecek diye birşeyde yok,cuma günü hayırlı haberlerini alırsın inşallah,ama kan tahlili yapılmadan ultrasonda görünmez mümkün değil,ama kese oluştuysa o vardır,inşallahda oradadır

ignemı gec oldum canım gecen ay subat 24 de adet gordum klomenle buyumeyınce puregonda kullandım 15 mart persembe gunu catlatma ıgnemı oldum.. adet gunum 24 marttı.. ıgne olalı 13 gun oldu ıste ınsallah hayırlı haberler alabılırm.. ıdrar testı aldım test bozuk cıktı hıcbırsey cıkmadı bende bır daha almadım vardır bır hayır dıye.. bır belırtımde yok walla zaten cok erken yanı

bak şöyle düşün,perşembe iğne vuruldun,hamile kalacağın gün belli cuma cts pazar hadi en kötü ihtimal pzt yani ortalama 17si bugün daha ayın 28i topu topu 11,12 gün nesi belli olacak,dur bakalım daha 17gün bir olsun,testte zaten çıkmaz,ancak kan tahlili yaptırman lazım,test negatif çıksa bile moralini bozma,da çoooooooook yeni
iğneyi geç vurulman önemli değil,doktor büyümesini sağlamış gerekli mm ulaşınca çatlatma iğnesini yapmıştır mutlaka,önemli olan iğneden sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…