- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 40
- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.821
18 mm olmustu ancak cnm oda o kadar ıgne ıle zor oldu.. ınsallah olur benımde sızlerınde bebeği..
inş bu ay gelmez kırmızıların... maşallh 18mm olması çok iyi benim hep 1,6 da kalıyordu hiç o denli büyümedi iğne bile büyütmedi yani..
bugun adet düzensizligi için doktora gittim pkolusun dedi ne yapmam lazım dedim panikledim haliyle yapılcak bişey yok dogum kontrol kullanırsan adet olursun kullanmazsan olmazsın kendin bilirsin dedi aralık ayındada bir düşük yaşadım ama yapacak bşy yok demesi şok etti beni ne yapcam şimdi ben:44::44:
yapacak çok şey var tatlım bende 15 yıllık pcos luyum bekarken bende doğum kontrol hapı kullandım 5 yıl evlendim 1,5 yılda öyle kullanım bıraktığım ay hamiş kaldım ama düşük yaptım çünki pcosluların hamişliğinni ilk aylarında kontrol altında olmaları lazım mış...
şimdi tedavi görüyorum önce bu konuda tecrübeli bi doktor bul tedavine onla devam et sana caresiz amansız bi hastalığın varmış gibi davranan dr lardan uzak dur... ben kendi dr uma bana gerçei söleyin benim çocuk sahibi olabilme ihtimalim var mı dedim güldü tabiki var ama tedaviye başlarsan sakın bırakma çünki ilerledikçe etkisi çok iyi oluyo tedavinin.... rabbim şifa versin ayrıca fazla kilon varsa 6-7 kg vererek hamiş kalabiliyo pcoslular.. glifor isminde antidiyabetik ilaç kullanıyorum doktorum verdi... benim 10 kg kadar fazlam var çünki :) şimdi her akşam spor yapıyorum canım 5 kg verdim adetim düzene girdi diyebilirim yoksa 4-5 ay olmazdı adetim... neyse merak ettiğin bişiler olursa her zaman yardımcı oluruz tecrübelerimizi paylaşırız yalnız değilsin... umutsuzluada asla kapılma..