Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

18 mm olmustu ancak cnm oda o kadar ıgne ıle zor oldu.. ınsallah olur benımde sızlerınde bebeği..

inş bu ay gelmez kırmızıların... maşallh 18mm olması çok iyi benim hep 1,6 da kalıyordu hiç o denli büyümedi iğne bile büyütmedi yani..

yapacak çok şey var tatlım bende 15 yıllık pcos luyum bekarken bende doğum kontrol hapı kullandım 5 yıl evlendim 1,5 yılda öyle kullanım bıraktığım ay hamiş kaldım ama düşük yaptım çünki pcosluların hamişliğinni ilk aylarında kontrol altında olmaları lazım mış...
şimdi tedavi görüyorum önce bu konuda tecrübeli bi doktor bul tedavine onla devam et sana caresiz amansız bi hastalığın varmış gibi davranan dr lardan uzak dur... ben kendi dr uma bana gerçei söleyin benim çocuk sahibi olabilme ihtimalim var mı dedim güldü tabiki var ama tedaviye başlarsan sakın bırakma çünki ilerledikçe etkisi çok iyi oluyo tedavinin.... rabbim şifa versin ayrıca fazla kilon varsa 6-7 kg vererek hamiş kalabiliyo pcoslular.. glifor isminde antidiyabetik ilaç kullanıyorum doktorum verdi... benim 10 kg kadar fazlam var çünki :) şimdi her akşam spor yapıyorum canım 5 kg verdim adetim düzene girdi diyebilirim yoksa 4-5 ay olmazdı adetim... neyse merak ettiğin bişiler olursa her zaman yardımcı oluruz tecrübelerimizi paylaşırız yalnız değilsin... umutsuzluada asla kapılma..

çok çoook teşekkür ederim canım ilgilendiğin için doktor araştırıyorum şimdi fazla bir kilom yok normalim dün dr öyle söyleyince dünyam yıkıldı resmen ama şimdi daha iyiyim tedaviyle düzelir inş.

bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuş, bugün kontrolümüz vardı. yine olmadı( bu duygu kelimelerle ifade edilemez o yüzden sölicek hiçbişiyim yok. sadece bilin istedim..

bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuş, bugün kontrolümüz vardı. yine olmadı( bu duygu kelimelerle ifade edilemez o yüzden sölicek hiçbişiyim yok. sadece bilin istedim..

sevgicim inan o kadar üzüldüm ki sana teselli cümleleri yazmıycam sadece Allah yardımcın olsun sabret diyorum bebeğinin yaşayamama sebebi mutlaka araştırılsın canım eğer kan pıhtılaşması falan varsa ona göre önlemini alırsınıız ilaç kullanırsınız... bunda da bir hayır vardır inşallah yine hamile kalırsın sağlıkla dünyaya getirirsin kendine iyi bak canım

((( canıımmm çok üzüldüümm (( aynen dediğin gibi söylenecek çok bişey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
bende uzun zamandır girmiyordum üçüncü aşılamamda olumsuz sonuçlanınca tedavime yaza kadar ara verdim artık ne yapacağımı bende bilmiyorum .....

özlemcim aşılamanın olumsuz sonuçlanmasına üzüldüm canım ara vermekle en iyisini yaptın belki de... her kötü günün sonunda iyi günler de gelecektir sevginin de senin de buraya güzel haberlerle tekrar döneceğinize inanıyorum kendine iyi bak canım

merhaba kızlar ben bu ay perogon göbekten yapılan iğne kullandım 6 tane yumurtalarım yeterli miktarda büyüdü ayın 8 inde catlatma iğnemi vuruldum 9 undan beride deniyoruz yani bugün daha 9 gün oldu ama benim bugün çok az kanamam oldu hastalanmama daha neredeyse 15 gün var ve bugüne kadar hiçbir zaman erken hastalanmadım hep gecikirdi hastalanmam.kızlar sizce neden kanamam oldu bilenler lütfen cevap yazsın çok tedirginim acaba hastalanıyormuyum yoksa hamilekaldım da onunla ilgili birşey mi bu kadar erken kan gelmesi normal mi?yarın doktorumu arayıp soracagım ama içim içimi yiyor hastalanmış olma ihtimaline karsı.lütfen bilen biri varsa bana yardım etsin (((

merhaba kızlar ben de polikistik overim evlenmeden önce uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım.. bebek düşünmeye basladığımız 3. ayda hamile kaldım cok şükür,suan 11. haftadayız inşallah bebeğimi sağlıcakla kucagıma alırım..

size önereceğim bir kac sey olacak öncelikle fazla kilonuzdan kurtulmak ben zayıf sayılabilecek kilodaydım hep,
sonrasında stresten kurtulmaya calışmak biliyorum bu dediğim cok kolay değil ama bunu doktorlar söylüyor...
ve ben hamile kaldığım ay çörekotu-tarcın-bal kürünü yapmıştım yumurtaları büyüttüğü söyleniyordu.. bir forumda benden sonra 2 arkadas daha kürü uyguladıkları ay hamile kaldılar..
doktorunuz gerekli görürse doğum kontrol hapını kullanmaktan cekinmeyin en azından adetler düzene girene kadar çünkü bıraktıktan sonra hamile kalmak zor olur düşüncesi doğru değil...

tabiki hersey Allahtan bol bol dua ve sık sık çalışma....

dualarım sizinle Allahım inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder hepimizeee

kızlarrrr bana yardım olabilicek kimse yok mu?(((((((((((((

canım allah hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin insallah..

canım bnde puregon kullandım ignemi de persembe oldum bnmde kasıklarımda bir agrı var oyle boyle degıl bndemı adet olcam bilemedim.. ama hiç kasıklarım agrımazdı eskıden.. insallah hayırlı haberler alırsın ve adet olmazsın..

bu arada kızlarrrr aranızda neden agrım oldugunu anlayabılen varmı? persembe catlatma iğnemi oldum cuma cmrtesı ılskı dedı.. sızce 3 gunde agrı olurmu nolurr yardım edin..

cnm bndede pko var ığne kullandım catlatma iğnesi oldum cuma cumrtesı ılıskı dedı benım dunden beri kasıklarım agrıyoo bu kadar kısa surede kasık agrısı olablrmı sence?

insulın dırencım de normal cıktı 35 yasıından sonra duzene gırer ddedı doktor adetlerın.. ınsallah hamıle kalmısımdır da gerısını dusunmuyorum suan..

cnm malesef hastalandım bu ayda umutlar boşa çıktı ilk defa erken hastalandım inşallah sendede öyle bişey olmaz benimde catlatma iğnesinden sonra çok agrım oldu kasıklarımda hatta doktora gittim okadar coktu doktor yumurtaların sayısı çok dedi çok büyüdüler ondan agrın olucak dedi belki seninde catladıgı içindir inşallah seninki tutmuştur cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…