- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 40
- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.821
18 mm olmustu ancak cnm oda o kadar ıgne ıle zor oldu.. ınsallah olur benımde sızlerınde bebeği..
bugun adet düzensizligi için doktora gittim pkolusun dedi ne yapmam lazım dedim panikledim haliyle yapılcak bişey yok dogum kontrol kullanırsan adet olursun kullanmazsan olmazsın kendin bilirsin dedi aralık ayındada bir düşük yaşadım ama yapacak bşy yok demesi şok etti beni ne yapcam şimdi ben:44::44:
bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuş, bugün kontrolümüz vardı. yine olmadı( bu duygu kelimelerle ifade edilemez o yüzden sölicek hiçbişiyim yok. sadece bilin istedim..
bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuş, bugün kontrolümüz vardı. yine olmadı( bu duygu kelimelerle ifade edilemez o yüzden sölicek hiçbişiyim yok. sadece bilin istedim..
((( canıımmm çok üzüldüümm (( aynen dediğin gibi söylenecek çok bişey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
bende uzun zamandır girmiyordum üçüncü aşılamamda olumsuz sonuçlanınca tedavime yaza kadar ara verdim artık ne yapacağımı bende bilmiyorum .....
merhaba kızlar ben bu ay perogon göbekten yapılan iğne kullandım 6 tane yumurtalarım yeterli miktarda büyüdü ayın 8 inde catlatma iğnemi vuruldum 9 undan beride deniyoruz yani bugün daha 9 gün oldu ama benim bugün çok az kanamam oldu hastalanmama daha neredeyse 15 gün var ve bugüne kadar hiçbir zaman erken hastalanmadım hep gecikirdi hastalanmam.kızlar sizce neden kanamam oldu bilenler lütfen cevap yazsın çok tedirginim acaba hastalanıyormuyum yoksa hamilekaldım da onunla ilgili birşey mi bu kadar erken kan gelmesi normal mi?yarın doktorumu arayıp soracagım ama içim içimi yiyor hastalanmış olma ihtimaline karsı.lütfen bilen biri varsa bana yardım etsin(((
merhaba kızlar ben de polikistik overim evlenmeden önce uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım.. bebek düşünmeye basladığımız 3. ayda hamile kaldım cok şükür,suan 11. haftadayız inşallah bebeğimi sağlıcakla kucagıma alırım..
size önereceğim bir kac sey olacak öncelikle fazla kilonuzdan kurtulmak ben zayıf sayılabilecek kilodaydım hep,
sonrasında stresten kurtulmaya calışmak biliyorum bu dediğim cok kolay değil ama bunu doktorlar söylüyor...
ve ben hamile kaldığım ay çörekotu-tarcın-bal kürünü yapmıştım yumurtaları büyüttüğü söyleniyordu.. bir forumda benden sonra 2 arkadas daha kürü uyguladıkları ay hamile kaldılar..
doktorunuz gerekli görürse doğum kontrol hapını kullanmaktan cekinmeyin en azından adetler düzene girene kadar çünkü bıraktıktan sonra hamile kalmak zor olur düşüncesi doğru değil...
tabiki hersey Allahtan bol bol dua ve sık sık çalışma....
dualarım sizinle Allahım inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder hepimizeee
merhaba kızlar ben bu ay perogon göbekten yapılan iğne kullandım 6 tane yumurtalarım yeterli miktarda büyüdü ayın 8 inde catlatma iğnemi vuruldum 9 undan beride deniyoruz yani bugün daha 9 gün oldu ama benim bugün çok az kanamam oldu hastalanmama daha neredeyse 15 gün var ve bugüne kadar hiçbir zaman erken hastalanmadım hep gecikirdi hastalanmam.kızlar sizce neden kanamam oldu bilenler lütfen cevap yazsın çok tedirginim acaba hastalanıyormuyum yoksa hamilekaldım da onunla ilgili birşey mi bu kadar erken kan gelmesi normal mi?yarın doktorumu arayıp soracagım ama içim içimi yiyor hastalanmış olma ihtimaline karsı.lütfen bilen biri varsa bana yardım etsin(((
canım allah hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin insallah..
cnm bndede pko var ığne kullandım catlatma iğnesi oldum cuma cumrtesı ılıskı dedı benım dunden beri kasıklarım agrıyoo bu kadar kısa surede kasık agrısı olablrmı sence?
ağrı olması çok iyi yumurtalıkların çatlıyor demektir
Benim kardeşimde de polikistik var, kilo verdi, düzenli spor yaptı.. simdi gayet duzenli regl oluyor
canım bnde puregon kullandım ignemi de persembe oldum bnmde kasıklarımda bir agrı var oyle boyle degıl bndemı adet olcam bilemedim.. ama hiç kasıklarım agrımazdı eskıden.. insallah hayırlı haberler alırsın ve adet olmazsın..
bu arada kızlarrrr aranızda neden agrım oldugunu anlayabılen varmı? persembe catlatma iğnemi oldum cuma cmrtesı ılskı dedı.. sızce 3 gunde agrı olurmu nolurr yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?