• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

mrb arkadaşlar bende sizlerin yaşadığı sıkınıtıları yaşadım yaklaşık 2 buçuk yıl korunmadım klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım olmadı olmadı bir türlü hamile kalamıyordum ve çok üzülüyordum ağlayarak uyuduğum çok olmuştur bu eylülde bi karar aldım işe başladım hafta sonlarımda kurslara gittim kendimle yalnız kalmamaya çalıştım ve çocuk fikrini attım kafamdan veunutmayın Allah isterse her şey olur allahım dedim benim için hayrılsı neyse onu ver çünkü yorulmuştum doktura gidip gelmeler hormon testleri adet gecikmeleri beni bıktırmıştı.Allah çok büyük büyüklüğünü gösterdi en son kasım 2011 de dra kontrole gittiğimde 6bçuk santimlik kistiimn olduğunu söyledi hatta bu kist gitmekten tedaviye bile cvp veremiyeceğimi söyledi dokturve ben aralıkta hamile kaldım kist de erimiş gitmiş hatta pko ya dair bi iz bile yok dedi dr ve çok şaşırdı şuanda 8 hafta 5 günlük hamileyim şuan her şey yolunda inş da allahın izniyle devam eder......
yani umudunuzu kaybetmeyin ve klomen çatlatma iğnesi vs şeyleri üst üste kullanmayın ara vererek kullanın kullanıcaksanızda benim nacizane tavsiyem her şeyin zamanı var zamanı gelince inanın her şey oluyor.....Allah her daim yar ve yardımcınız olsun....

paylaşımın için tşkler böle haberleri okudukça umudum artıyo geçen ay çok takmıştım ama bu ay daha rahatım... Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..:nazar::nazar::nazar:

slm arkadaşlar bakıyorum da yeni kişiler aramıza katılmış hepiniz de hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda benim gibi siz de bebeklerinize kavuşur burdan bizlere müjdeli haberleri verirsiniz... ben benim gibi pkolulara umut olmak için bu topiği açtım dertleşmek ve birbirimize destek olmak için... amacıma ulaştığımı görmek beni çok mutlu ediyo kızlar yaklaşık 1 yıl önce bu topiği açtım ve benim gibi arkadaşlarla tanıştım sorularına cevap vermeye onlara destek olmaya çalıştım 5 arkadaşım hamile kaldı, mutluluklarını paylaştık beraber... inşallah sıra olmayan arkadaşlarımda... yeterki umudunuzu kaybetmeyin ve rahat olun bir gün anne olacağınıza inanın...

slm arkadaşlar bakıyorum da yeni kişiler aramıza katılmış hepiniz de hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda benim gibi siz de bebeklerinize kavuşur burdan bizlere müjdeli haberleri verirsiniz... ben benim gibi pkolulara umut olmak için bu topiği açtım dertleşmek ve birbirimize destek olmak için... amacıma ulaştığımı görmek beni çok mutlu ediyo kızlar yaklaşık 1 yıl önce bu topiği açtım ve benim gibi arkadaşlarla tanıştım sorularına cevap vermeye onlara destek olmaya çalıştım 5 arkadaşım hamile kaldı, mutluluklarını paylaştık beraber... inşallah sıra olmayan arkadaşlarımda... yeterki umudunuzu kaybetmeyin ve rahat olun bir gün anne olacağınıza inanın...

evt esma bi çok arkadaş katılmış allah hepsinede bize tattırdığı mutluluğu tattırsın inş.fatmanın bebeğini gördün mü maşallah çok tatlı ya.sen nerelrerdesin bu arada nasılsınn.bnm bi çok şey normale döndüü.:)) sevgi nasıl acaba nasıl gidio hamileliği sıra artık özlemdee hadi bklım özlem :))

fatmacımmm kız özledim seni valla e tabi bebişle uğraşmak kolay değil fırsat vermiyo dimi yaramaz:) aman üşütme miniğini hasta olmasın burun tıkanıklığında hem rahat uyuyamıyo civcivler hem de emerken zorlanıyolar Allah korusun yavrularımızı:)
adet düzenine gelince canım benim 40 güne kadar bazen az bazen de biraz artarak devam etti en son günler iyice rengi açıldı ve bitti.. doktorum da öyle olur demişti zaten.. kırkım çıktıktan sonra 5 ay hiç adet olmadım 1 yıla kadar da olmamak normalmiş, benimki ondan sonra hep düzenli oldu her ay ama malesef bu ay düzenim bozuldu yani 1 yıl düzenli adet oldum... kişiden kişiye değişir ama... bu ay olmayınca önce bebişmi var acaba diye çok korkmuştum ama test yaptım çok şükür tek çizgi çıktı günün birinde tek çizgiye sevineceğimi hiç düşünmemiştim.. ama düzenim bozuldu malesef 2 aydır olmuyorum:(
bebişi ve seni çooook öptüm canım kendinize iyi bakın:emir_bebek:
canım bende ozledım fırsat buldukça gırıorum ama yazamıorum 40 ımız çıktı annem gıttı oğlumla başbaşa kaldık yenı haytıma alısşmaya calısıorum face ye foto attım canım bakabırsın optum
kızlarrrrrr, biliyorum çok uzun süredir girmiyorum topiğe ama totem yaptım kendimce işte, hamile olduğumu öğrenmediğim sürece girmicem diye:) ve evetttttttt bugün sonucumu aldım beta hcg 124.9:)))))) hamileyimmmmmmmmmmmmmm... pazartesi tekrarlanacak test çok heycanlıyım hala inanamıyorum.. Dua edin pazartesi değerim artsın, sonra keseyi de göreyim. sonucu almak yetmiyomuş bi de bunlara endişeleniyormuşsun.. öpüyorum hepinizi, allah olmayanlara da versin inşşş

canıııııııııııııııım mşallahhh çok şukur yaa allahım tamamına erdırsın inaşallah valla dularım tek tek kabul oluo.ozleeeeeeeeemmm sıra sende içime doguyo valla :21:

esmacım yazın bana bugün gerçekten moral oldu dün yumurta kontrolüne gittim bu ay günde 3 klomen kullandık ve benim yumurtalar büyümemiş ctesi tekrardan gidicem bakalım şimdi senin ilk sayfadaki yazını tekrar okudum kendi kendimi motive ettim benimde birgün tek yumurtada olsa büyüyecek inş dedim...

evt esma bi çok arkadaş katılmış allah hepsinede bize tattırdığı mutluluğu tattırsın inş.fatmanın bebeğini gördün mü maşallah çok tatlı ya.sen nerelrerdesin bu arada nasılsınn.bnm bi çok şey normale döndüü.:)) sevgi nasıl acaba nasıl gidio hamileliği sıra artık özlemdee hadi bklım özlem :))

evet canım amin inşallah darısı hepsinin başına... ben de iyiyim okulla evle çocukla uğraşıyorum senin tatlılar nasıl büyümüşlerdir şimdi kaç aylık oldular bu arada biçok şeyin normale dönmesine çok sevindim canım hepimizde dönem dönem oluyo:)) valla ben de merak ediyorum sevgiyi nurnurcayı nasıllar acaba özlemden de ses seda yok inşallah o da sevgi gibi bu sessizliğini güzel bir haberle bozar:emir_bebek: kendine iyi bak seni ve kızları öptümmm

Son düzenleme:
canım bende ozledım fırsat buldukça gırıorum ama yazamıorum 40 ımız çıktı annem gıttı oğlumla başbaşa kaldık yenı haytıma alısşmaya calısıorum face ye foto attım canım bakabırsın optum

maşallah maşallah demek kırkınız çıktı haaa annenin yokluğunu çok hissedersin fatmacım oğlun nasıl yaramazmı annesinin üzüyomu hiç gaz durumları nasıl ben ne çekmiştim doğukandan inşallah senin tuğsan öyle değildir:))) face ye girmiyorum canım ben ama eminim annesi kadar tatlı bir miniktir ikinizi de çok öpüyorum kendinize iyi bakın

esmacım yazın bana bugün gerçekten moral oldu dün yumurta kontrolüne gittim bu ay günde 3 klomen kullandık ve benim yumurtalar büyümemiş ctesi tekrardan gidicem bakalım şimdi senin ilk sayfadaki yazını tekrar okudum kendi kendimi motive ettim benimde birgün tek yumurtada olsa büyüyecek inş dedim...

inşallah canım tek yumurta bile olsa yeter benim başımdan geçenleri okumuşsun ne güzel moral ve motive vermiş sana... sana bu konuda tek diyeceğim moral bozma tedaviye inatla devam et ara verme dozu artıra artıra elbet bi gün büyüyecek o inatçı yumoşlar ve inşallah bebiş oluğ hayatına girecek:)

inşallah canım tek yumurta bile olsa yeter benim başımdan geçenleri okumuşsun ne güzel moral ve motive vermiş sana... sana bu konuda tek diyeceğim moral bozma tedaviye inatla devam et ara verme dozu artıra artıra elbet bi gün büyüyecek o inatçı yumoşlar ve inşallah bebiş oluğ hayatına girecek:)

canım bugün gittim 18 mm olmuş doktor şaşırdı 2 günde iyi büyümüş falan dedi kendi çatlasın dedi dedim ilk kez büyüyo çatlatma iğnesi verin tmm o zaman dedi şansa bırakmayalım iğneyi yazdı onuda vurundum ama bugün o kadar mutlu oldumki geçen sene kullandığımdada geçen ayda büyümemişti bu ay büyüdü çok şükür...

kızlar hepınıze merhaba.. bende yenı uye oldumm.. bn 23 yasındaym ve yaklasık 8 senedır pko luyum maleseff.. ewlenelı 1 yıl oldu butun arkadaslarm hamıle bende anne olmak ıstıyorum hemde cookk.. ama ne yazıkkı adetlerım oyle duzensız kı subat ayının ılk haftası sogan suyu ıctm ay sonu adet olunca saatlerce agladım sewıncten. 24 subatta dktra gttm adetın 5.gunu klomene basladım gnde 2 tane.. cumrtesı ılacm bıttı dun yanı pazartesı dktra gttm yumurtalarm 7 mm :( cuma yne gel dedı arkadaslar allah rızası ıcın bıseler soyleyın sızce cumaya kadar buyurmu 18 mm olurmu.. oyle moralım bozukkı.. bı dahakı aya kalcak tedawı buyumzse sankı bıdahakı ay adet olucagım kesın.. tecrubesı olan arkadaslar nolur bı akıl verın bana..

ark ben subatın 7 sınde dk ra gittim klomen verdi 5 günlük ve 15 inde kontrole çağırdı ben ilacı kullandım ama ayın 13 de amcamı kaybettim ve istanbula gitmek zorunda kaldım o yüzden 15 indeki kontrolüme gidemedim yumurtam büyüdümü bilmiyorum dolayısı ile pregnyl iğnemide vurdurtamadım ama adetim 5 gün geçikti çok sevinmiştim ama kan tahlili negatif çıktı :( doktorumdan hiç memnun değilim muaynanesine gitmeme rağmen doktor değişikliği yapmaya karar verdim İZMİR DE yaşıyorum araştırdım smyrna art tüp bebek merkeziyle görüştüm doktor aradı telefonla benimle ön görüşme yaptı bakalım yarın için randevu verdi bakalım ne olacak izmirde yaşayan varmı aranızda ltfn bana doktor konusunda yardımcı olun bide maddiyat çok önemli

arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz :50: ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki :16: naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur :50: yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum :50:

kızlar hepınıze merhaba.. bende yenı uye oldumm.. bn 23 yasındaym ve yaklasık 8 senedır pko luyum maleseff.. ewlenelı 1 yıl oldu butun arkadaslarm hamıle bende anne olmak ıstıyorum hemde cookk.. ama ne yazıkkı adetlerım oyle duzensız kı subat ayının ılk haftası sogan suyu ıctm ay sonu adet olunca saatlerce agladım sewıncten. 24 subatta dktra gttm adetın 5.gunu klomene basladım gnde 2 tane.. cumrtesı ılacm bıttı dun yanı pazartesı dktra gttm yumurtalarm 7 mm :( cuma yne gel dedı arkadaslar allah rızası ıcın bıseler soyleyın sızce cumaya kadar buyurmu 18 mm olurmu.. oyle moralım bozukkı.. bı dahakı aya kalcak tedawı buyumzse sankı bıdahakı ay adet olucagım kesın.. tecrubesı olan arkadaslar nolur bı akıl verın bana..

tabiki büyür büyümezmi cumaya kadar yeterli süre var moralini yüksek tut ki yumurtan da olumlu etkilensin inşallah büyür

arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz :50: ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki :16: naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur :50: yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum :50:

merhaba canım aslında sana bu kürler konusunda yardımcı olmak isterdim ama malesef benim de pek bilgim yok... sana tavsiyem doktor kontrolünü kesinlikle ihmal etme düzenli git yumurtalar sıkı takip gerektiriyo inşalllah çok beklemeden hamile kalabilirsin

kızlar bende pkoluyum nişanlıyım korunmayı hiç düşünmüyorum iyi mi ederim sizce

pkolu olup da tedavisiz hamile kalma ihtimalini de unutma eğer hemen çocuk istiyorsanız korunma tabiki ama eğer bir süre olmasın diyorsanız doktora git en iyisini sana anlatır heralde ben yeni evliyken pkolu olduğum halde doktora gittim hem adet düzeni için hem de korunmak için doğum kontrol hapı vermişti

kızlar bende pkoluyum nişanlıyım korunmayı hiç düşünmüyorum iyi mi ederim sizce

pkolu olup da tedavisiz hamile kalma ihtimalini de unutma eğer hemen çocuk istiyorsanız korunma tabiki ama eğer bir süre olmasın diyorsanız doktora git en iyisini sana anlatır heralde ben yeni evliyken pkolu olduğum halde doktora gittim hem adet düzeni için hem de korunmak için doğum kontrol hapı vermişti

Back