- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.781
mrb arkadaşlar bende sizlerin yaşadığı sıkınıtıları yaşadım yaklaşık 2 buçuk yıl korunmadım klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım olmadı olmadı bir türlü hamile kalamıyordum ve çok üzülüyordum ağlayarak uyuduğum çok olmuştur bu eylülde bi karar aldım işe başladım hafta sonlarımda kurslara gittim kendimle yalnız kalmamaya çalıştım ve çocuk fikrini attım kafamdan veunutmayın Allah isterse her şey olur allahım dedim benim için hayrılsı neyse onu ver çünkü yorulmuştum doktura gidip gelmeler hormon testleri adet gecikmeleri beni bıktırmıştı.Allah çok büyük büyüklüğünü gösterdi en son kasım 2011 de dra kontrole gittiğimde 6bçuk santimlik kistiimn olduğunu söyledi hatta bu kist gitmekten tedaviye bile cvp veremiyeceğimi söyledi dokturve ben aralıkta hamile kaldım kist de erimiş gitmiş hatta pko ya dair bi iz bile yok dedi dr ve çok şaşırdı şuanda 8 hafta 5 günlük hamileyim şuan her şey yolunda inş da allahın izniyle devam eder......
yani umudunuzu kaybetmeyin ve klomen çatlatma iğnesi vs şeyleri üst üste kullanmayın ara vererek kullanın kullanıcaksanızda benim nacizane tavsiyem her şeyin zamanı var zamanı gelince inanın her şey oluyor.....Allah her daim yar ve yardımcınız olsun....
paylaşımın için tşkler böle haberleri okudukça umudum artıyo geçen ay çok takmıştım ama bu ay daha rahatım... Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..