• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

aşılama dıorum canım klomen zman kaybı demekkı sanda yaramadı klomen ne kendını ne eşini yıprat maddı durum nasıl suan.asılamada igne parası verıosun işte şuan ne kadar oldu bılmıorum bne gonal f kullanmıstım asılamda da 1 muayene parası almıstı doktorum. ii düşün canım vakıtte kaybetme

aynen öle vakit kaybediyoruz dedi doktorda.maddi durum şuanda normal eşimde aşılama yapalım diyor doktorla konuştum 700-800 tl yi bulur dedi rahatlıkla kaşılayabiliriz yanii ama ya tutmazsa diye korkuyorum:18::18::18:

canım o jelden bende kullandım duzenlı kullan olurmu hergun aynı saate yap bıde sabah saatlerınde olacak soledımı doktorun ole bışey vajınana kullanıosun dımı.bu arad h-geelık testı yaptırmadınmı sen

yok cnm yaptırmadım daha 1 hafta oldu asılama yapılalı doktorum istemeyince gebelik testini bnde yaptırmadım oda haftaya yapılcak.. acıkcası aklıma gelmedi zaten sadece progesteron yaptırdım.. biraz problemli oldu kan vermem damarlarım ince olduğu için zor buluyolar bi 10-15 dk uğrastılar iki kolumda delindi suan mor şekilde.. öğlen sonu sonucu almaya gittim 1 saat sonra dediler tekrar gittim progesteron tahlili yapıcak seyleri bitmiş kanını sakladık haftaya cıkar dediler.. tabi bn ilaca baslıcam için bana o gün lazımdı sonuclar. cıktım baska özel bi hastane tekrar 2 delikten sonra yine kan verip sonucumu öle aldım.. yaniiiii gebelik tahlili hiiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmedii :37: haftaya perşembe bi kan verme problemiyle daha gebelik testini yaptırcaz.. ama nedense içimde yine olmadı gibi bi düşünce var... :31::31: önceki aşılamamda olduğunu hissetmiştim ama düştü.. hayırlısı olsun ne diyelim...

yok cnm yaptırmadım daha 1 hafta oldu asılama yapılalı doktorum istemeyince gebelik testini bnde yaptırmadım oda haftaya yapılcak.. acıkcası aklıma gelmedi zaten sadece progesteron yaptırdım.. biraz problemli oldu kan vermem damarlarım ince olduğu için zor buluyolar bi 10-15 dk uğrastılar iki kolumda delindi suan mor şekilde.. öğlen sonu sonucu almaya gittim 1 saat sonra dediler tekrar gittim progesteron tahlili yapıcak seyleri bitmiş kanını sakladık haftaya cıkar dediler.. tabi bn ilaca baslıcam için bana o gün lazımdı sonuclar. cıktım baska özel bi hastane tekrar 2 delikten sonra yine kan verip sonucumu öle aldım.. yaniiiii gebelik tahlili hiiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmedii :37: haftaya perşembe bi kan verme problemiyle daha gebelik testini yaptırcaz.. ama nedense içimde yine olmadı gibi bi düşünce var... :31::31: önceki aşılamamda olduğunu hissetmiştim ama düştü.. hayırlısı olsun ne diyelim...

iikide yaptırmamaşın ben 2 haftayı geçtı zannetmştım aşılamdan soınra.zaten 14 gun sonra istenıo ya gebelık testı ben 1 hafta once evde yapmıştım testı negatıf cıktı ve cok uzulmus cok aglamıştım 2. haftamda kan verdım rabbıme sukur hamıleymişimmmmmmmm:49::49:darsı sana olumsuz dusunme olmazsa bıle uzulme hayırlıs deılmış de geç sonrakı aya bak moral çok onemlı:23::23:

aynen öle vakit kaybediyoruz dedi doktorda.maddi durum şuanda normal eşimde aşılama yapalım diyor doktorla konuştum 700-800 tl yi bulur dedi rahatlıkla kaşılayabiliriz yanii ama ya tutmazsa diye korkuyorum:18::18::18:

zaman kaybından iidir canım maddı yonden bi problem yoksa aşılam yı deneyın tutmazsa dıe duşunme hayırlı sı de oldumu inşallah tutar:49:

slm kızlar bende bekarlığımdan beri pco var 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorum başta duphaston kullandım 6 ay sonra 2 ay klomen ve gluphagace kullandım ilk klomende yumurtam vardı bi tane ama küçüktü 2.de ben kendimi güçsüz hissettim gitmedim kontrole sonrada tedaviyi bıraktım sonra yeni bir doktor buldum çünkü doktorumdan memnun değildim her gittiğimde ağlayarak çıkıyordum sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi davranıyordu konuşurken bir yarın gel tüp bebek yapalım demediği eksikti neyse işte yeni gittiğim doktor eşimden test istedi o olmadan ilaç yazmam dedi sadece gluphagace dvm et dedi ve çok motive edici konuştu biliyosunuz bu işte moralde önemli 2 ay oldu işte gluphagaceyi kullanıyorum eşimin testi normal çıktı şükür ben bu ayki adetimi bekliyorum ama şimdi önce endokrine gitsemmi die düşünüyorum önce bi detaylı muayene olup sonramı bebek için gitsem karar veremedim biraz uzun yazdım k.bakmayın cevabınızı bekliyorum kararsızım çünkü....

canım endokrıne kesınlıkle gıt tıroıtlerıne baktır çok onemlı bunu doktorun ister zaten tedavıden once ben tıoıt hastasıyım tedavıye baslamadan once doktorum farketı rahatsızlıgımı ve tedavıye başalmadan bu tırotı duzeltmemız gerekıo dedı ve 1 senede de onun için bekledım sen en iissi gorun endokrıne

canım endokrıne kesınlıkle gıt tıroıtlerıne baktır çok onemlı bunu doktorun ister zaten tedavıden once ben tıoıt hastasıyım tedavıye baslamadan once doktorum farketı rahatsızlıgımı ve tedavıye başalmadan bu tırotı duzeltmemız gerekıo dedı ve 1 senede de onun için bekledım sen en iissi gorun endokrıne

merhaba bende pko hastasıyım 7 yıllık evliyim.troit var bendede ilaç kullanıyorum kilo vermemide sağlıyo.dr gerçekten çok önemli bende bi dr a gittim biraz kilo var bende..bana şu haline bak böyle senin çocuğun mu olur zayıfla öle gel o zmn yaparım tedavini bu şekilde yapmam dedi.. neye uğradığımı şaşırdım gerçekten dr dan yana hiç şansım yok 3 tane dr gittim bu zamana kadar oyaladı hepsi.şimdi ocak ayında direk tüp bebek yaptırıcam nasipse.

iikide yaptırmamaşın ben 2 haftayı geçtı zannetmştım aşılamdan soınra.zaten 14 gun sonra istenıo ya gebelık testı ben 1 hafta once evde yapmıştım testı negatıf cıktı ve cok uzulmus cok aglamıştım 2. haftamda kan verdım rabbıme sukur hamıleymişimmmmmmmm:49::49:darsı sana olumsuz dusunme olmazsa bıle uzulme hayırlıs deılmış de geç sonrakı aya bak moral çok onemlı:23::23:

yok moralim iyi bozmuyorum ama bi soran oldu mu daha yok mu bişeyler die o zaman bitiyo hersey..daha cokta eşimin ailesi soruyo bunu.. tahlil bnde yaptım sırf muhabbet olsun die eczacı arkadas var yanına gitmiştim yaptık negatif onlar gecikmeden göstermiyo bn 1 haftalık yaptım :1::1: hani tutmussa bile önceki gibi düşük değerde olucak sonradan düşücek die dşünüyorum öle bi hisss sadece... kısmetten ötesi yok zamansız yağmur bile yağmıyo...:52:

tmm canım öle yapim inş yoktur troit falan birde onla uğraşmayım pco başıma bela zaten

evim evim güzel evim:)
çok şükür eve geçtim kızlar topicimiz de ıssızlıktan kurtulmuş bakıyorum oh oh maşallah..
nasılsınız kızlar neler yaptınız bakalım şöyle bi geçmişi okuyayım bakalım yorumlarımı sonra yazarım öpüyorum hepinizi şekerlerim benimmm:9::9::9::9::9:

fatmacım canım arkadaşım günlerin azalıyo sen de doğum yaparsan tiin gibi yoğunlaşırsın zar zor girersin artık ama çok ara vermeyin valla özlüyorum kız sizleri:27:
özlemcim yine olmamış bu ay canım moralini bozma aşılama konusunda karasız gibisin ama doktorun da yapalım diyosa yaptır canım en azından gebelik şansını artırmış olursun yine de sen bilirsin ama psikolojik olarak hazır değilim diyosan bu hepsinden önemli tabii..
hmfst canım sen de heyecanla bekliyosun 1 haftan kaldı galiba inşallah pozitif bir sonuç alırsın hayırlısıyla...
topicimize katılan yeni arkadaşlar da var hoşgeldiniz inşallah size de uğur getirir topicimiz
svg ve nurnurca da kayıplarda sanırım kızlar umarım sizler de iyisiinizdir öptüm hepinizi:49:

fatmacım canım arkadaşım günlerin azalıyo sen de doğum yaparsan tiin gibi yoğunlaşırsın zar zor girersin artık ama çok ara vermeyin valla özlüyorum kız sizleri:27:
özlemcim yine olmamış bu ay canım moralini bozma aşılama konusunda karasız gibisin ama doktorun da yapalım diyosa yaptır canım en azından gebelik şansını artırmış olursun yine de sen bilirsin ama psikolojik olarak hazır değilim diyosan bu hepsinden önemli tabii..
hmfst canım sen de heyecanla bekliyosun 1 haftan kaldı galiba inşallah pozitif bir sonuç alırsın hayırlısıyla...
topicimize katılan yeni arkadaşlar da var hoşgeldiniz inşallah size de uğur getirir topicimiz
svg ve nurnurca da kayıplarda sanırım kızlar umarım sizler de iyisiinizdir öptüm hepinizi:49:

hoşgeldin canım... ewet cok az kaldı sadece 3 gün ama bn persembe yaptırıcağım için 4 gün.. :21: tabi o güne kadar süpriz reglim olmazsa :8::8:

ohhh topıgımızn baş anası dondü şukur:1::1::1::1: hoşgeldın canım ozlettın kendını eet canım gunler azalıo iice heyecan sıklaşıo odasınn eksıklerını yapıolruz kızkardsım geldı o kalacak yanımda doguma kadar ve dogum sezerayn olacak kesın:43:pek istemıodum ya hayırlısı bıraz tombiş olcak ogluşum onunda etkısı var tabı rahımdekı problemde.kısmet bakalıım sen napıosun canım ogluş nasıl opuoruz ıkınızı esma teyzesı.:16::16::16::16:

ohhh topıgımızn baş anası dondü şukur:1::1::1::1: hoşgeldın canım ozlettın kendını eet canım gunler azalıo iice heyecan sıklaşıo odasınn eksıklerını yapıolruz kızkardsım geldı o kalacak yanımda doguma kadar ve dogum sezerayn olacak kesın:43:pek istemıodum ya hayırlısı bıraz tombiş olcak ogluşum onunda etkısı var tabı rahımdekı problemde.kısmet bakalıım sen napıosun canım ogluş nasıl opuoruz ıkınızı esma teyzesı.:16::16::16::16:

canım sezeryan olan biri olarak herhengi bir şikayetim yok inşallah sende de öyle olur hayırlısı olsun... maşallah bebiş kaç olduki tombiş diyosun canım yaa 3,5 kiloyu geçtimi :nazar:
ben de eve geçtim ama oğluş hastaydı ateşi vardı yine onunla uğraştım malesef çok sık hasta olmaya başladı bebeğim:43: Allah sağlık sıhhat versin inşallah:emir_bebek:
öyle işte okula gidip geliyorum akşam da boşluk bulursam buraya gelmeye çalışıyorum canım:9:

geldim kızlar :10::10: annemin biraz hastane işleri vardı onunla birlikteydim annemde kaldım falan onunda sağolsunlar gelen gideni bitmiyor giremedim oradan. okuduğum kadarıyla herkesler iyi maşallahhh bendede yok bi yaramazlık pazatesini bekliyoum bol bol dua ediyorum hepimiz için rabbim olmayanlara hayırlı evlat olanlarada hayırlı sağlıklı bir gelecek nasip etsin inşallah ömptüm hepinizi boş bırakmayalım buraları:16:

bence de çok sessizleşti burası önceden özlemcim boş bırakmıuodu ama o eskisi kadar sık uğramıyo tedaviye yoğunlaştı heralde:23:
senden naber canım nasıl gidiyor:54:

iyiyim cnm ya nasıl gitsin bugün adet günüm.. sabaha kadar olmazsa tahlile gidicem :6: adet sancım oluyo bazen yani ona benzer bişiler göğüslerim çok acıyo onun dısında hiç bisey yok.. kısmet bakalım yarına..:31:

canım sezeryan olan biri olarak herhengi bir şikayetim yok inşallah sende de öyle olur hayırlısı olsun... maşallah bebiş kaç olduki tombiş diyosun canım yaa 3,5 kiloyu geçtimi :nazar:
ben de eve geçtim ama oğluş hastaydı ateşi vardı yine onunla uğraştım malesef çok sık hasta olmaya başladı bebeğim:43: Allah sağlık sıhhat versin inşallah:emir_bebek:
öyle işte okula gidip geliyorum akşam da boşluk bulursam buraya gelmeye çalışıyorum canım:9:

aminn canım inşallah bakalım sezeryan olan çok çevremdede yıne insan bı tedırgın oluo 34+3 gunlıkken 2800 gr dı:nazar::nazar: bakalım şimdi daha alırmı kılo doktorun demesıyle bıraz toplu olacak dıo ama:26:canım kıyamam dıkkat et annesı geçmiş olsun opuorum :39::39:

Back