Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

[ındent][/ındent]
fatmaaaaaaa ölüyorum meraktan hadi gel artıkkkk

esmacım malesef canım husranla sonuçlandı yıne.yıne anne olamadım kahroldum Duyunca doktorumda eşimde tesellı edıo ama ne fayda canım yanıo benım.umudum yoktu dıodum ama yınede belkı de hamıleyım dıe hayal kuruodum:97:.anlıcan cok kotuyum arkadasım bu ay dınlenme molası verdı doktor marta kaldı ya rabbı sabırrr

ah canım benimmmm üzülmemek elde değil insan ister istemez hevesleniyo bilmezmiyim
ben de çok ümitliydim senden nedense olacakmış gibi içime doğmuştu
ama şu anda senin yapman gereken bunun da üstesinden gelirim diyip yoluna devam etmek...
bu ay bir mola vermen iyi olmuş biraz bu düşüncelerden uzak durmuş olursun rabbim ne zaman kısmet ederse artık...
madem hayırlısını istiyoruz bunda da bir hayır vardır dimi canım rabbim en iyi bilir ne zaman vereceğini...
kendini üzme canım zamanı değilmiş demek..
herşeyin hayırlısı

fatma üzülme canım allahın bir bildiği vardır mutlak.emin ol canım.bunu bebeğin olduktan sonra daha rahat göreceksin.şimdi sadece bebek istediğimiz için şimdi olmamasındaki hayırları göremioruz.çünkü sadece buna odaklanmışız.gözümüz başka bişey görmüor.madem öyle hem birbirimiz için hemde kendimiz için dua edelim.dua ettikçede umudumuzu kaybetmeyelim.çünkü allah eğer dua ettiriyoda istediosa kendinden umut var demektir.olacak bir gün demektir.

esmacım senin polikistik vardı sanırım.peki adetlerin nasıldı normalde. mesela ben adet görmüyordum .bikinci kez iğne kullandığında kaç gün vuruldun.yani 112 lik miydi işte onda kaçgün vuruldun.
bu yumurta gelişmediği zaman adet oldunmu kendiliğiden.ne zaman oldun yani mesela bana doktor 13 nde baktı adetin 10. günüydü şimdi belim karnım falan ağrıyo adet olcam sanki ama erken gibide gelio.iğneden mi kaynaklanıo anlamadım ya.en erken 29 unda olması gerekio normalde.böyle ağrılar yaşadın mı.

evet canım.. adetlerim düzensiz malesef ilzç kullanmasam yılda 2-3 kere oluyodum..
ben 112lik gonal fi 10 gün yaptırdım 10 günün sonunda yumurtam büyüdü..
yumurtam gelişmediği zamanlar kendiliğimden adet olmuyodum duphaston kullanarak oluyodum ancak...
ama bi keresinde yumurtam 13mm de kalmıştı o zaman doktorum dediki hamile kalma ihtimaliniz var eğer bu yumurta bükendiliğinden büyüyüp çatlarsa demişti ve ilaçsız adet olursunuz duphaston yazmıyorum demişti hakkaten oldum ama yumurta büyümediği zaman kesinlikle olmuyodum..
hafif karın ağrıları oluyo tabikide canım ama kendini çok dinleme olacakmı olmayacakmı falan diye.. insanın elinde değil düşünmemek biliyorum ama kafanızın rahat olması tedavinin olmazsa olmazı bence..
inşallah fatma da sen de diğer arkadaşlar da çok beklemezsiniz canım hayırlısı...

evet canım haklısın ama insanız bu duygulara engel olamıoruz o kadar cok agladımkı gozlerım kendılıgınden kapanıodu akaşam çok şiştıgınden sonra tovbe dedım rabbım hayırlısını bılır eşimle bereber vardır bundada bı hayır dedık.yanlız subaıtn başinda kaynımın nişanı var kız da benım tanıdık bıraz akraba sımdı herkes fatma daha yokmu bebek dıyınce hepsını bogasım gelıo yok işte gerızekalılar dıyesım gelıo topluma gırmek mıllete yalanlar solemek istemıorum artık.canım anlıosundur benı ama rabbım er geç yuzumuzu guldurecek hayırlı saglıklı bı evlet nasıp etsın ısteyen herkese yannda banada

annem hep senn dedıgın gıbı soluyo bak bebegın olacak belkıde bunda var bı şer dıo nerden bılıosun bu senn sınavın rabbım senı bununla şmtıhan edıo sakın isyan etme rabbım ne derse o olur dıo.dogruda soluo inşllah canım dualarım hep bızım gıbı olanlarla.bu arada bende aynı esma gıbıyım adetlerım ancaka ilaçla oluo ilaç kullanmasam senede beklı 1-2 kez yada hıiç olmuo sen igne yaptırdıysan ve catlatma ignenı yaptırduysan ilaç kullanmadan adet olabılırsın cunku yumurtan catlamış oluo canım.rabbım yardımcımız olsun inşlallh

slm kızlar ben de sizin gibi sabır çekiyorum Allahın bir bildiği var diyorum. PCOS kaç aydır süründürüyor beni. 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum. 3 aydır iğne tedavisi görüyorum. Yumurtalar büyüyünce hepsi birden büyüyor ama 20mm ye ulaşan olmuyor. E2 seviyesi 1362'ye çıkmış bugün kontrolüm var akşama doktorun söyleyeceklerinden korkuyorum
Allah hepimize sabır versin işimiz çoooook zor

amaaaan boşver canım o soranları... bana da az mı sordular... bi de e hadi ne kadar tembelsiniz olsun artık diye güya espri yaparlardı...
git düğünde kurtlarını dök boşver her şeyin bir zamanı var..:97:

dımı ya:87 kadar cokkı ole insan cevremde ne zaman dusecek dıe bekleyenler var bıde bız tekme atalım dıe.kımse kımsenn derdını bılemez canım.tesekkur edrım tesellılerın için esmacımoptum kocaman beebısını de op benı için kız:76:ismi neydı ogluşunun

ay arkadaşım E2 diyince aklıma geldi ben de günaşırı hastaneye gidip kan verip E2 hormonumu ölçtürürdüm yumurtalar büyüyünce bu hormon da artıyor galiba benim hep düşerdi o zamanlar en son çok iyi hatırlıyorum 75 ten 148e yükselmişti ve kontrole gittiğimde 1 yumurtam gelişmişti ama seninki çok yüksek yaa arkadaşım 1362 çok uçuk bi rakam gibi geldi..
Allah kolaylık versin..

yaa işte o insanlara inat dimdik ayakta dur zaten düşecek bi durumunda yok çok şükür Allah dermansız dert vermesin hayırlısını versin her zaman için...
oğluşumun adı da doğukan... doğuşum diyorum ben ona
Allah sana da nasip etsin benimki gibi tatlı bi doğuş

amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah bi doguş ta bana verır rabbım:97:

merhaba arkadaşlar nasılsınız.sen nasılsın esma.esma kız sana yine bişey sorcam ben. ya bu 13 mm olduğunda kendiğilinden adet gördün dem sen.bunu sormuştum sana demi bi adet olsaydım rahatlayacaktım.yani kendiğilinden adet olmayacam diye korkuyorum. şubat ayında eşim olmayacak mart ayına kalacak benm tedavi sanırım.işte olmayacaksa başka engellerde olabiliyo işte.hayırlıs bakalım.inş şu bi kaç ayda hamile kalanlar olur mesela fatma :) sonrada ben sonrada isteyen herkes inş inş inş

inşallah canım fatma da bu ay ara verdi o da marta kalır heralde belki ikiniz de aynı ay hamile kalırsınız
ne hoş olur yaaa
evet ben adet olmuştum ilaçsız hatta 1 hafta gecikmeli olmuştum o zaman da ümitlenmiştim ama hüsrana uğramıştım inşallah seninki olur canım haber verirsin bizlere

canıııım benııııım inşallah esma bak bızde anne oluoruz hamıleyız derızz ikimizde aynı anda kalırız inşallah rabbım hayırlısını versın moralımı bozan cok insan var cevremde bı ınsan annelıgıyle hava atabılırmı ya bole bışey varmı en yakınım o da teyzemın kızı.face ye yazmış ınatla lanet olsun bole ınsanlara

hiç üzülme fatmacım beraber hamile kalacaz mart ayında :) kedilerle beraber hatta dua edelim birbirimiz içinde olmazmı.tefriciye okuyabiliriz.ne dersin canım. bu arad uyguladığın kür falan varmı

hiç üzülme fatmacım beraber hamile kalacaz mart ayında :) kedilerle beraber hatta dua edelim birbirimiz içinde olmazmı.tefriciye okuyabiliriz.ne dersin canım. bu arad uyguladığın kür falan varmı

inş canım inşllah ne demek duam hep bızım gıbı olanlar için ismını solersen isim olarak dua etmek daha ii olur tabı.benım adım ı bılıon zateninş canım hayırlısıyla saglıklı hayırlı evlat versın de rabbım tak kedıler le berber doguralımtefrıceyı namaz kıtaplarında yada nette varmı ben bıde hergun yasın okunursa onunda hıkmetı buyuk dıe bılıorum canım sonra arkasından dua edıcez senn dedıgını yapablırız.kur uygulamıorum canım bı sogan kuru denedım ne adaet oladum nede akıntım oldu ole yogun bende boşverdım.sen suan ne tedavısı goruosun ilaç mı ignemı ben bu ay dınlenmedeım dun hastalandım subat 22 beklıcem am yıne adet olamıcam farlutala devam kanama için bıde bu adet gecıkmelerı cok uzatıo zaanı adetın 35.gunu gıdecem doktora subatta adet olamzsam o zaman baslıcaz tedevıye işte marta denk gelıo.bıde cok sancılı gecıo sımdı adetım kıst olusmutr dedı doktorum onu atıom galıba hayırlısı canım bakalım

slm kızlar bende kendimi bildiğim bileli pkosluyum evneli 1,5 yıl oldu hala bekliyorum bizler ne zamn çift çizgiyi görcez yarabbim diye kıvranan biriyim ilaç içmekten bıktıp artık bu hastalıkla gerçekten başa çıkmış ve hamile kalmış var mı? okudklarımda beni tahmin etmemeye başladı artık bozralim bozuk anlıycanız sizler ne tedavi süreciden geçip hamile kaldınız bana üit verin LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…