- Konu Sahibi esmaaa0202
-
inşallah canım dua et nolur.2 gundur cok hafıf olarak karnım ve belım agrıo adet olcakmısım gıbı inşllah hayırlısıyla hamıle olurum canım guzel haberlerı verırımoptum canım
fatmaaaaaaa ölüyorum meraktan hadi gel artıkkkk
[ındent][/ındent]
esmacım malesef canım husranla sonuçlandı yıne.yıne anne olamadım kahroldum Duyunca doktorumda eşimde tesellı edıo ama ne fayda canım yanıo benım.umudum yoktu dıodum ama yınede belkı de hamıleyım dıe hayal kuruodum:97:.anlıcan cok kotuyum arkadasım bu ay dınlenme molası verdı doktor marta kaldı ya rabbı sabırrr
[ındent][/ındent]
esmacım malesef canım husranla sonuçlandı yıne.yıne anne olamadım kahroldum Duyunca doktorumda eşimde tesellı edıo ama ne fayda canım yanıo benım.umudum yoktu dıodum ama yınede belkı de hamıleyım dıe hayal kuruodum:97:.anlıcan cok kotuyum arkadasım bu ay dınlenme molası verdı doktor marta kaldı ya rabbı sabırrr
evet canım.. adetlerim düzensiz malesef ilzç kullanmasam yılda 2-3 kere oluyodum..esmacım senin polikistik vardı sanırım.peki adetlerin nasıldı normalde. mesela ben adet görmüyordum .bikinci kez iğne kullandığında kaç gün vuruldun.yani 112 lik miydi işte onda kaçgün vuruldun.
bu yumurta gelişmediği zaman adet oldunmu kendiliğiden.ne zaman oldun yani mesela bana doktor 13 nde baktı adetin 10. günüydü şimdi belim karnım falan ağrıyo adet olcam sanki ama erken gibide gelio.iğneden mi kaynaklanıo anlamadım ya.en erken 29 unda olması gerekio normalde.böyle ağrılar yaşadın mı.
ah canım benimmmm üzülmemek elde değil insan ister istemez hevesleniyo bilmezmiyim
ben de çok ümitliydim senden nedense olacakmış gibi içime doğmuştu
ama şu anda senin yapman gereken bunun da üstesinden gelirim diyip yoluna devam etmek...
bu ay bir mola vermen iyi olmuş biraz bu düşüncelerden uzak durmuş olursun rabbim ne zaman kısmet ederse artık...
madem hayırlısını istiyoruz bunda da bir hayır vardır dimi canım rabbim en iyi bilir ne zaman vereceğini...
kendini üzme canım zamanı değilmiş demek..
herşeyin hayırlısı
fatma üzülme canım allahın bir bildiği vardır mutlak.emin ol canım.bunu bebeğin olduktan sonra daha rahat göreceksin.şimdi sadece bebek istediğimiz için şimdi olmamasındaki hayırları göremioruz.çünkü sadece buna odaklanmışız.gözümüz başka bişey görmüor.madem öyle hem birbirimiz için hemde kendimiz için dua edelim.dua ettikçede umudumuzu kaybetmeyelim.çünkü allah eğer dua ettiriyoda istediosa kendinden umut var demektir.olacak bir gün demektir.
evet canım haklısın ama insanız bu duygulara engel olamıoruz o kadar cok agladımkı gozlerım kendılıgınden kapanıodu akaşam çok şiştıgındensonra tovbe dedım rabbım hayırlısını bılır eşimle bereber vardır bundada bı hayır dedık.yanlız subaıtn başinda kaynımın nişanı var kız da benım tanıdık bıraz akraba sımdı herkes fatma daha yokmu bebek dıyınce hepsını bogasım gelıo yok işte gerızekalılar dıyesım gelıo topluma gırmek mıllete yalanlar solemek istemıorum artık.canım anlıosundur benı ama rabbım er geç yuzumuzu guldurecek hayırlı saglıklı bı evlet nasıp etsın ısteyen herkese yannda banada
amaaaan boşver canım o soranları... bana da az mı sordular... bi de e hadi ne kadar tembelsiniz olsun artık diye güya espri yaparlardı...
git düğünde kurtlarını dök boşver her şeyin bir zamanı var..:97:
slm kızlar ben de sizin gibi sabır çekiyorum Allahın bir bildiği var diyorum. PCOS kaç aydır süründürüyor beni. 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum. 3 aydır iğne tedavisi görüyorum. Yumurtalar büyüyünce hepsi birden büyüyor ama 20mm ye ulaşan olmuyor. E2 seviyesi 1362'ye çıkmış bugün kontrolüm var akşama doktorun söyleyeceklerinden korkuyorum
Allah hepimize sabır versin işimiz çoooook zor
dımı ya:87kadar cokkı ole insan cevremde ne zaman dusecek dıe bekleyenler var bıde bız tekme atalım dıe.kımse kımsenn derdını bılemez canım.tesekkur edrım tesellılerın için esmacımoptum kocaman beebısını de op benı için kız:76:ismi neydı ogluşunun
yaa işte o insanlara inat dimdik ayakta dur zaten düşecek bi durumunda yok çok şükür Allah dermansız dert vermesin hayırlısını versin her zaman için...
oğluşumun adı da doğukan... doğuşum diyorum ben ona
Allah sana da nasip etsin benimki gibi tatlı bi doğuş
merhaba arkadaşlar nasılsınız.sen nasılsın esma.esma kız sana yine bişey sorcam ben. ya bu 13 mm olduğunda kendiğilinden adet gördün dem sen.bunu sormuştum sana demibi adet olsaydım rahatlayacaktım.yani kendiğilinden adet olmayacam diye korkuyorum. şubat ayında eşim olmayacak mart ayına kalacak benm tedavi sanırım.işte olmayacaksa başka engellerde olabiliyo işte.hayırlıs bakalım.inş şu bi kaç ayda hamile kalanlar olur mesela fatma :) sonrada ben sonrada isteyen herkes inş inş inş
merhaba arkadaşlar nasılsınız.sen nasılsın esma.esma kız sana yine bişey sorcam ben. ya bu 13 mm olduğunda kendiğilinden adet gördün dem sen.bunu sormuştum sana demibi adet olsaydım rahatlayacaktım.yani kendiğilinden adet olmayacam diye korkuyorum. şubat ayında eşim olmayacak mart ayına kalacak benm tedavi sanırım.işte olmayacaksa başka engellerde olabiliyo işte.hayırlıs bakalım.inş şu bi kaç ayda hamile kalanlar olur mesela fatma :) sonrada ben sonrada isteyen herkes inş inş inş
canıııım benııııım inşallah esma bak bızde anne oluoruz hamıleyız derızz ikimizde aynı anda kalırız inşallah rabbım hayırlısını versın moralımı bozan cok insan var cevremde bı ınsan annelıgıyle hava atabılırmı ya bole bışey varmı en yakınım o da teyzemın kızı.face ye yazmış ınatla lanet olsun bole ınsanlara
hiç üzülme fatmacım beraber hamile kalacaz mart ayında :) kedilerle beraberhatta dua edelim birbirimiz içinde olmazmı.tefriciye okuyabiliriz.ne dersin canım. bu arad uyguladığın kür falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?