• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

yok canım ne rahatsızlığı cevaplayabildiğim kadar cevaplamak isterim sorularınızı ben de bir zamanlar sizlerin durumundaydım ve hakkaten insan birilerine sorma gereği hissediyor
valla canım öyle belirgin bi ağrım olmadı arada bir hafif ağrı oluyodu karnımda o kadar...
sadece çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonraki gün sabah kalktığımda karnımda biraz şiddetli ağrı olmuştu o da yumurtanın çatlamasından dolayı oldu heralde..

teşk edrm esma.bende de fazla ağrı yok bugün 4.günü iğnrnin hafif ağrı var.bende acaba ağrımı olması gerekio die endişeye kapılmıştım.biraz dha rahatladım sen öyle söyleyince

Esmacım cok saol cvplar icin bu sayfaya pek gelen giden olmuyo. Enazından sen bize umut oldun.bide kafamdaki su yumurtam varmı acaba sorusunu atabilsem dr bisey demedi bu konuda banada senin o ilactan verdi ama daha baslamdım 27sni beklyrm.ya bide biliyosun sogan kurune baslamıstım ya 2gun once adet olcakmısım gıbı karnım agrıdı belim kopcak gibiydi bi zararı dokunmaz umarım..

ilaca başlamadıysan soğan kürünü yap tabi canım yani hem ilaç hem sopan kürü acaba zararlımı diye düşündüm ama sen ilaca başlamamışsın soğan kürüyle de hamile kalanlar varmış belki sen de daha tedavine başlamadan hamile kalırsın inşallah:1:

teşk edrm esma.bende de fazla ağrı yok bugün 4.günü iğnrnin hafif ağrı var.bende acaba ağrımı olması gerekio die endişeye kapılmıştım.biraz dha rahatladım sen öyle söyleyince

yok canım takma öyle şeyleri önemli olan ağrı değil yumurta takibin...
stres yapma iyi olur inşallah:1:

Umarım oyle olur canım yaa.normalde agrı kesici bile icemeyen ben suan ilaca baslıcagm gunu sayıyorum.su ilk geceden tutturanı anlından opmek lazım.

esma diğer iğneyi kullandığında yumurta olmuşmuydu.gelişmedimi neden olmadı ilkinde.hamileliğin ne zman belli oldu.allah tamamına erdirsin bu arada.

Umarım oyle olur canım yaa.normalde agrı kesici bile icemeyen ben suan ilaca baslıcagm gunu sayıyorum.su ilk geceden tutturanı anlından opmek lazım.

doğru söylüyosun canım
hakkında hayırlısı olsun hadi bakalım iyi haberlerini verirsin inşallah

esma diğer iğneyi kullandığında yumurta olmuşmuydu.gelişmedimi neden olmadı ilkinde.hamileliğin ne zman belli oldu.allah tamamına erdirsin bu arada.

canım ben önce menogonla başladım yumurtam 10 mm olmuştu ama diğer kontrole gittimki küçülmüş sonra hemen gonal fe geçip dozu arttırdı doktorum ondan sonra yeterli büyüklüğe geldi...
çatlatma iğnesinden sonraki 15. gün kan tahlilinde belli olmuştu
teşekkür ederim canım

canım ben önce menogonla başladım yumurtam 10 mm olmuştu ama diğer kontrole gittimki küçülmüş sonra hemen gonal fe geçip dozu arttırdı doktorum ondan sonra yeterli büyüklüğe geldi...
çatlatma iğnesinden sonraki 15. gün kan tahlilinde belli olmuştu
teşekkür ederim canım

Canım bende 3 aydır duphaston,gonaphane glukopage kullanıyorum ama malesef olmadı bu ay gonal f iğne olucam bana 450 lik verdi ama ilaç çokk pahalı nasıl temin ettiniz?ssk ödüyormu?o kadar iğneye para verip cevap alamamaktan çookk korkuyorumm..işten izin almak bi dert zate:(

Canım bende 3 aydır duphaston,gonaphane glukopage kullanıyorum ama malesef olmadı bu ay gonal f iğne olucam bana 450 lik verdi ama ilaç çokk pahalı nasıl temin ettiniz?ssk ödüyormu?o kadar iğneye para verip cevap alamamaktan çookk korkuyorumm..işten izin almak bi dert zate:([/QUOTE

canım bende yeni başladım.doktor heyet raporu çıkardı.o zaman daha az para ödüyosun alırken.bende perşembe gidecem kontrole bakalım gelişme olmuşmu iğneler işe yaramışmı.dert etme sende allah bi yol göstrecektir.

Canım bende 3 aydır duphaston,gonaphane glukopage kullanıyorum ama malesef olmadı bu ay gonal f iğne olucam bana 450 lik verdi ama ilaç çokk pahalı nasıl temin ettiniz?ssk ödüyormu?o kadar iğneye para verip cevap alamamaktan çookk korkuyorumm..işten izin almak bi dert zate:(

evet canım tiin in de söylediği gibi rapor çıkarttım bana da 450 lik vermişti ben 112,5 mm yaptırıyodum diye iğneyi 4 gün kullanıyodum...
doktor bana 5 tane 450 lik yazmıştı 3 tanesini kullandım kalan 2 taneyi de ihtiyacı olan bi arkadaşa vermiştim... ilaçlarım 2000 tl civarı tutmuştu devlet 900 civarı ödedi gerisini cepten verdik hakkaten yıpratıcı derecede pahalı ilaçlar...
inşallah verdiğiniz paralar ve emekler boşa gitmez canım Allah yardımcınız olsun

esmacım duy sesımı:3:canım ya benım 2 gun sonra adet gunum 19 ocak ta buyuk gun gebelık testı yaptırcam ama bende hiç bi belırtı yok ne mıde bulantısı ne bişeylerden tıksınme sadece goguslerım cok agrıo o kadar.yuzum sıvılcelendı yıne.:47:bılıorum adet olamam cunku ben ilaç kullanarak adet oluyorum ancak.bıde senn durumunu duşunuorum umudum tekrar tazelenıor.sende bole mı olmuştu yanı hiç belırtı falan olmamışmıydı:50:.yoksa mıde bulantısı falan oldumu offfff cok umutlanmakta istemıorum ama bırazda umut ıstıorum allahım yardım et nolur guldur yuzmuzu:49::71:

esmacım duy sesımı:3:canım ya benım 2 gun sonra adet gunum 19 ocak ta buyuk gun gebelık testı yaptırcam ama bende hiç bi belırtı yok ne mıde bulantısı ne bişeylerden tıksınme sadece goguslerım cok agrıo o kadar.yuzum sıvılcelendı yıne.:47:bılıorum adet olamam cunku ben ilaç kullanarak adet oluyorum ancak.bıde senn durumunu duşunuorum umudum tekrar tazelenıor.sende bole mı olmuştu yanı hiç belırtı falan olmamışmıydı:50:.yoksa mıde bulantısı falan oldumu offfff cok umutlanmakta istemıorum ama bırazda umut ıstıorum allahım yardım et nolur guldur yuzmuzu:49::71:
canım beniiimmmm
inşalllllllah adet olmazsın... hem belirtiler için o kadar erken ki...
ben hamile olduğumu öğrendiğimde sadece göğüslerim ağrıyodu ve sivilcelenmiştim.. ayrıca canım inşallah gebelik oluşur da eğer oluşmazsa muhakkak adet olursun..
ben doktora gidip keseyi gördüğümde bile mide bulantım tiksinti falan yoktu 8 haftalık olduktan sonra başlamıştı bulantılar... yani hem umudunu yitirme hem de dediğin gibi çok kaptırma kendini... bugünlerin de tadını çıkar bu heyecanlı bekleyişin... inan ilerde çok tatlı bi anı olacak bu günlerin..
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ben de heyecanla bekliyorum sonucunu... canım halay çekmek istiyor zaten:64:

canim arkadasım inşallah dedıgın gıbı olur duanı eksık etme olurmu.:16:bu arada sen bebbegnı dogurdunmu yoksa 3 aylık hamılemısın cunku oglusum 3 aylık demısnya:30: optum senı.beraber cekerız inş gebelık olursa:60::92:

canim arkadasım inşallah dedıgın gıbı olur duanı eksık etme olurmu.:16:bu arada sen bebbegnı dogurdunmu yoksa 3 aylık hamılemısın cunku oglusum 3 aylık demısnya:30: optum senı.beraber cekerız inş gebelık olursa:60::92:

doğurdum canım:38:
hatta o zaman 3 aylıktı şimdi 4 ayını doldurdu bebeğim:emir_bebek:
darısı başına inşallah dualarım seninle..:61:
hayırlı haberlerle bekliyoruz şimdi diğer arkadaşlar da merak eder:1:

evet canım tiin in de söylediği gibi rapor çıkarttım bana da 450 lik vermişti ben 112,5 mm yaptırıyodum diye iğneyi 4 gün kullanıyodum...
doktor bana 5 tane 450 lik yazmıştı 3 tanesini kullandım kalan 2 taneyi de ihtiyacı olan bi arkadaşa vermiştim... ilaçlarım 2000 tl civarı tutmuştu devlet 900 civarı ödedi gerisini cepten verdik hakkaten yıpratıcı derecede pahalı ilaçlar...
inşallah verdiğiniz paralar ve emekler boşa gitmez canım Allah yardımcınız olsun

İnşallah canımm herkese Allah kolaylık versin cümlemize.Ben özele gidiyorum.Doktorumun hiç bir hastaneyle bağlantısı yok.Tanıdık kendisi yoksa özelde tedavi olsam ilaç ların parası derdine de düşmücem.Bu ay adetim gelmekle gelmemek arasında bişi oldu..Çıldırcam..Göğüs uçlarım şişti ve acayip sızlıyor.Cuma günü doktora gittim pazar adetim gelmeye başladı.Hamile olsam doktor anlardı zaten dimi?Bi arkadaştan duydum k.rengi lekeler bebek tutunuyo olabilir diye...Sende de öyle bişi olmuşmuydu?Keşke erken hamilelik belirtisi olsaaa bunlar:1:

Canım bende 3 aydır duphaston,gonaphane glukopage kullanıyorum ama malesef olmadı bu ay gonal f iğne olucam bana 450 lik verdi ama ilaç çokk pahalı nasıl temin ettiniz?ssk ödüyormu?o kadar iğneye para verip cevap alamamaktan çookk korkuyorumm..işten izin almak bi dert zate:([/QUOTE

canım bende yeni başladım.doktor heyet raporu çıkardı.o zaman daha az para ödüyosun alırken.bende perşembe gidecem kontrole bakalım gelişme olmuşmu iğneler işe yaramışmı.dert etme sende allah bi yol göstrecektir.

İnşallah canım iğneler işe yaramıştır..Allah seninde yardımcın olsun..Aslında takmamak lazım ama insanın elinde değil.Rahat olcaksın bişileri üsteledikçe ters tepiyor bende malesef:50:Haberlerini bekliyorum herşey gönlünce olsun...

doğurdum canım:38:
hatta o zaman 3 aylıktı şimdi 4 ayını doldurdu bebeğim:emir_bebek:
darısı başına inşallah dualarım seninle..:61:
hayırlı haberlerle bekliyoruz şimdi diğer arkadaşlar da merak eder:1:

ay canım maşallah:nazar:sen hangı sehırdesın bıde yaşın kaçtı esmacım.kaç yıllık evlısın:36:cok soru sordum galıba:26:

İnşallah canımm herkese Allah kolaylık versin cümlemize.Ben özele gidiyorum.Doktorumun hiç bir hastaneyle bağlantısı yok.Tanıdık kendisi yoksa özelde tedavi olsam ilaç ların parası derdine de düşmücem.Bu ay adetim gelmekle gelmemek arasında bişi oldu..Çıldırcam..Göğüs uçlarım şişti ve acayip sızlıyor.Cuma günü doktora gittim pazar adetim gelmeye başladı.Hamile olsam doktor anlardı zaten dimi?Bi arkadaştan duydum k.rengi lekeler bebek tutunuyo olabilir diye...Sende de öyle bişi olmuşmuydu?Keşke erken hamilelik belirtisi olsaaa bunlar:1:

ben de özele gidiyodum canım ama doktorun yazdığı ilaçları resmi olarak başka bi doktora yazdırıyodum durumumu anlatmıştım o da hiç kırmadı sağolsun her seferinde yardımcı oldu....

inşallah öyledir canım bende yerleşme kanaması denilen şey olmadı ama olan biçok arkadaşım var...
eğer varsa sende böyle bi durum doktor anlayamaz daha çok erken olur.. eğer adetin hala gelmediyse bi test yap istersen ikilemde kalma... hayırlısı olsun inşallah:3:

ay canım maşallah:nazar:sen hangı sehırdesın bıde yaşın kaçtı esmacım.kaç yıllık evlısın:36:cok soru sordum galıba:26:

biraz yaramaz bir oğluşum var beni çok uğraştırıyo ama olsun Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah

fatmacım ben 26 yaşındayım şu an 25 de hamile kalmıştım... 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve 1,5 yıl sonra hamile kalabildim yaklaşık 1 yılı tedaviyle geçti.. şehir olarak da adıyamandayım... doğudayım yani..

Son düzenleme:
biraz yaramaz bir oğluşum var beni çok uğraştırıyo ama olsun Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah

fatmacım ben 26 yaşındayım şu an 25 de hamile kalmıştım... 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve 1,5 yıl sonra hamile kalabildim yaklaşık 1 yılı tedaviyle geçti.. şehir olarak da adıyamandayım... doğudayım yani..

rabbım yavruna hayırlı omurler nasıp etsın inşallah canım:71:.ben martta 25 gırecem bende 2.5 yıllık evlıyım 6 ay oldu bıze tedavıye baslyalı.inşllah bende senn gıbı bu sene hayırlısıyla hamıle kalırım:16: bak ne kadar ortak yanımız:34: var esmacım:7:bende ankaradyım:61:

Back