• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

teşekkür ederim arkadaşım en kısa zamanda sana da kısmet olur inşallah
pko bir ayda oluşabilecek bişey değil bildiğim kadarıyla bi insanda ya vardır ya yoktur doğuştan getirilen bi özellik bu...
Kistine gelince bazı kistlerin doğum kontrol haplarıyla eriyebileceğini duymuştum seninki de öyle bişeydir heralde...
Pkolu olup olmadığını anlamak için araştır ve iyi bi doktora git canım yapılan kan tahlilleri ve vajinal ultrasonla tanı konulabiliyor şimdiden geçmiş olsun
allah kolaylıklar versin:1:

evet dediğin gibi araşytırdım doğuştan gelen bişi genetikte olabiliyor anne yada babadan gelebiliyor... Inşallah küçük kistlerdirde bu yasmin hapı ile gideririz. Ayrıca yasmin hapını kullanmaya başlayalı 3 gün oldu kahverengimsi şeklinde bir akıntım var kötü bişimi acaba? Normalmi bilemiyorum ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum :((( napıcam bilmiyorum...
Yardımcı olabilecek olan varmı????

iyiym canım ben hergün girip bakıyorum kimsecikler yok geri çıkıyodum napim:27:
fatmadan da hiç ses yok hakkaten
sen de iyisindir inşallah canım:1:

kızlarr burdayım bende arada gırıp cıkıorum bakıorum esma senn gıbı kımse yok:10:annemlara gıtmıstım 2 gunlugune bıde bu aralar yogunum sınvalara falan gırıorum mulakatlara falan bakalım rabbım bunda barı yuuzmu guldursun dıorum:86:kız istemeye gıdecez yarın inşllah:66: bakalım ama havalar kotu kar yagıyo ankarada yollar da kotu bakalım optum:16:

Allah bagışlasın canım negüzel kavuşmuşsun ogluna:nazar::emir_bebek: bendede pko var ayrıca prolaktin seviyem yüksek çıktı ama ben Allaha sıgındım herşeyde vardır bir hayır hayırlsıı olur inşllh herkez için:nazar::16:

evet canım hakkında hayırlısı.... inşallah çok beklemeden kavuşursun miniğine:1:

slm esmacim bende sana soru sorcaktim, benim 2 tane yumurtam olustu doktor 13. günümde catlatma ignesi yapti ve 36 saat sonra beraberlik oldu hatta sende okudugum icin sütün buharinada oturdum, bugün 17. günümdü siddetli agrim oldu 2 saat sanki kasiklarim patliycakmis gibi sonra gecti. her ay 14. veya15. günümde agrilarim olurdu ama bukadar siddetli degildi, üzüldügüm sey yumurtam gec catlamissa 3 gün oldu bearaberlik bi daha olmamisti. sen ne düsünüyon bana fikirlerini anlatirmisin, bu ay ilk defa igneye baslamistim artik hayirlisi. bizim topik benim profilime gir benim actigim konular diye geciyor, igneyle tedavi olanlar; senden kizlara bahsetmistim önceki sayfalarda görürsün. bize takilda kizlara moral olursun onlar genelde hafta ici tüm gün topikteler. hayirli aksamlar canim öptm

ben de de şiddetli ağrı olmuştu canım sanırım yumurta çatladığı için ağrı oluyo...
3 gün beraberlikten sonra bi daha olmadımı hiç canım.. belki geç çatlamıştır yumurtan ilişkiye devam bence:82:
amaaaaaan çok da didiklememek lazım bi yandan Allah yazmışsa zaten olur canım stres yapma yeter:3:

esma canm iim bende şükür.ya bu iğneler kabızlık yapıyormu ya uff.sende olmuşmuydu böyle bi sorun.

tiincim bende kabızlık olmamıştı canım yaaa çevremde de olan hiç duymadım..
senin yediklerinle alakalıdır heralde bol bol su iç..:34:

evet dediğin gibi araşytırdım doğuştan gelen bişi genetikte olabiliyor anne yada babadan gelebiliyor... Inşallah küçük kistlerdirde bu yasmin hapı ile gideririz. Ayrıca yasmin hapını kullanmaya başlayalı 3 gün oldu kahverengimsi şeklinde bir akıntım var kötü bişimi acaba? Normalmi bilemiyorum ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum :((( napıcam bilmiyorum...
Yardımcı olabilecek olan varmı????

ben de bir ara doğum kontrol hapı kullandım ve bende de o akıntıdan oldu canım doktora sordum normal dedi hatta benim iki adet dönemi arasında hep devam etti o akıntım...
doktorum 1-2 ay öyle olur geçer demişti... sonra ben hapı bırakmıştım devam etmemiştim çocuk tedavisine başlayacaktık çünkü...
yani sorun yok ama yine de doktoruna danışabilirsin:3:

kızlarr burdayım bende arada gırıp cıkıorum bakıorum esma senn gıbı kımse yok:10:annemlara gıtmıstım 2 gunlugune bıde bu aralar yogunum sınvalara falan gırıorum mulakatlara falan bakalım rabbım bunda barı yuuzmu guldursun dıorum:86:kız istemeye gıdecez yarın inşllah:66: bakalım ama havalar kotu kar yagıyo ankarada yollar da kotu bakalım optum:16:

hayırlı olsun canım güle güle gidip gelirsiniz inşallah:64:
darısı benim canım abiciğime de olsun inşallah o da gönlüne göre biriyle karşılaşsın.. kızlar dua edin lütfen çok istiyoruz abimin evlenmesini...

hayırlı olsun canım güle güle gidip gelirsiniz inşallah:64:
darısı benim canım abiciğime de olsun inşallah o da gönlüne göre biriyle karşılaşsın.. kızlar dua edin lütfen çok istiyoruz abimin evlenmesini...

canım benım tesekkur ederım darısı abının başına o zaman gonlune gore versın rabbım:82:

ben de de şiddetli ağrı olmuştu canım sanırım yumurta çatladığı için ağrı oluyo...
3 gün beraberlikten sonra bi daha olmadımı hiç canım.. belki geç çatlamıştır yumurtan ilişkiye devam bence:82:
amaaaaaan çok da didiklememek lazım bi yandan Allah yazmışsa zaten olur canım stres yapma yeter:3:

beraber olmadik yorgunduk bide gerek yoktur diye düsünmüstüm. dedigin gibi hayirlisi, ne güzel herkesin derdini paylasiyorsun, yardimci oluyorsun iyilik melegi gibisin:66::66::66::66:

beraber olmadik yorgunduk bide gerek yoktur diye düsünmüstüm. dedigin gibi hayirlisi, ne güzel herkesin derdini paylasiyorsun, yardimci oluyorsun iyilik melegi gibisin:66::66::66::66:

oy oy oy canımmmm ne güzel bi şeye benzetmişsin beni:71:
valla bildiklerim dahilinde sizinle bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...:1:

hayırlı olsun canım tedavın ne ile basladınız tedavıye:6:

canım geçen hafta karar verdik ve gittik doktora tahlil için eşim ve ben kan verdik yarın sonuçları gösterecez. doktorun bize anlattığı bende yumurta oluşuyomus ama çatlaması olmuyormuş ilk önce çatlatma iğnesnden başlayacaz dedi daha sonra olmazsa aşılama yaparız dedi işallah iğnelerle olur çok dua ediyorum bakalım yarın ne diyecek anlatırım size

aynurcum sivilcelerin şıktı diye adet olucan diye bişe yok ben de sivilcelenmiştim hamile kaldığım ay... ama yine de umutlandırmayım seni..
sen de benim gibi geç saatlerde nettesin... benim bebiş o saatlerde uyumuş oluyo ben de takılıyorum azıcık napim:21:

yahu ben çok kötü kabız oldummm:43: nasıl geçecek bu kabızlık.ve herzamanki yediklerim. ilk defa bu kadar belirgin yaşıyorum.önerileriniz varmı yaa

Back