Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

amin canım benim çok sağol..
hakkaten çok benzer yanlarımız varmış inşallah dediğin gibi olur

rabbim herkesin gönlüne göre versin pko sendromu olan herkes sabırla tedavisine devam etsin allahtan umut kesilmez sabırla tedaviye devam edin birgün mutlaka olacaktır allah herkesin yardımcısı olsun

rabbim herkesin gönlüne göre versin pko sendromu olan herkes sabırla tedavisine devam etsin allahtan umut kesilmez sabırla tedaviye devam edin birgün mutlaka olacaktır allah herkesin yardımcısı olsun
sana katılıyorum arkadaşım doğru söyliyosun

bende pko'lulardanim ilk ay kulandigim ilaçlarla yumurta gelismedi oylece kaldik.. ikinci ay kullandim yumurta 16 c olmus dedi doktor ve igne yaptirdim ama ay sonu adet olmustum ne yazikki.. simdi yine ilaç kullanacagim, biktim bu hormonlu ilaçlardan.. umarim enjeksiyona gerek kalmadan ilaçlarla olur bu is, yoksa daha çok kilo ve dert olacak

inşallah canım...
senin de tüm arkadaşlarımın da emekleri boşa gitmez...
neyse ki senin haplarla yumurtan gelişiyomuş olumlu sonucu en kısa zamanda alacağına inanıyorum
hakkında hayırlısı...

bende de aynı dert var ne yazık ki :2: bu ay klomene başlıcam ama bu gün aktardan toz polen aldım günde 1 kaşık yememi söylediler hormonları tetikliyormuş.klomenle beraber kullanırsam bi zararı olurmu acaba.:26: inş fazla ugraşamadan ilk ayda gebe kalırım

valla canım onu bi araştır istersen belki ilaçla beraber yumurtalar aşırı tepki verebilir...
bence poleni 1 ay beklet klomeni kullan belki de çok kaliteli yumurtaların oluşur ve hamile kalırsın...
inşallah fazla uğraşmazsın ama uğraşman gerekirse de sabırlı ol çünkü pko yüksek moral ve sabır gerektiren bi sorun...
hayırlısı bakalım

esmacım merhaba.geçen gün yumurta takibine gittim.10.günüydü adetimin.ve yumurta 14 mm olmuş.doktor dedi yeterli büyüklüğe gelmemiş o yüzden gelecek ay dozunu artırcaz dedi.ya acaba bundan sonra ki günlerde büyümemzmi yumurta.yani 14 mmdemi kalıo acaba.:44:

slm arkadaşlar bende pkoluyum 8 aydır tedaviye devam ediyorum.aralıkta laparoskobi oldum doktorum 'sadece stres yapma 'dedi.ve 'sizden en kısa zamanda müjdeli haberi bekliyorum' dedi.bakalım inşallah,allah büyük.umarım bigün allah bana buraya hamileyim diye yazmayı nasip eder...
ayrıca paylaşım için çok teşekkürler...allah evladınızı sağlıcakla büyütmek nasip etsin.

benim de bi kere 13 mm de kalmıştı benim doktorum şöyle demişti:
bu yumurta büyüyüp çatlayabilir ve hamile kalabilirsin ama az bi ihtimal.. adet olursanız gelin dozu artırarak devam edelim...
senin durumun da benim o zamanki durumum gibi olmuş ben o ay hamile kalamamıştım tabiki.
ama ben kalmadım diye sen de kalmıyacan diye bişey yok Allah ın işi bu belli olmaz

çooooook teşekkür ederim sudecim.. amin..
evet gerçekten stres bizim gibi kişilerin düşmanı ama elde değil işte..
inşallah o müjdeli haberi doktoruna da burdan bize de verirsin canım

evet haklısın.seninki gib olmuş hayırlısı ne zaman kısmetse o zaman olacaktır.buda bi gelişme benm için.bundan sonraki ay olur eğer bu ay hamile kalmazsam napalım.
esmacım sen rahim filmi çekilmişmiydin.çekildiysen eğer nasıldı çok acı çekenler varmış seninkisi nasıldı.

ve fiyatı ne kadardı.

yok canım ben rahim filmi çektirmemiştim doktorum hiç bahsetmedi bile ama netten aradığın soruların cevabını bulabilirisin...
inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım

çooooook teşekkür ederim sudecim.. amin..
evet gerçekten stres bizim gibi kişilerin düşmanı ama elde değil işte..
inşallah o müjdeli haberi doktoruna da burdan bize de verirsin canım

inşallah canım...benim içinde dua et neolur.ne zaman kimin duası kabul olunur bilinmez belki benim vesilemde senin duan olur...

dr um ıkımızde de sorun olmadıgını soledı canım sadece pko vr bnde bunun kolay bı ntedavıyle hallolucagnı soledı bana .. bn ımırdeyım canım sen?

selam ilgimdisi aşlamam olacak demiştin merak ettim netice nedir ne zaman belli olacaktı inşallah iyi bi haber verirsin:80:

dr um ıkımızde de sorun olmadıgını soledı canım sadece pko vr bnde bunun kolay bı ntedavıyle hallolucagnı soledı bana .. bn ımırdeyım canım sen?

canım benım inşallah rabbım bu ay yuzumuzu guldurur aşılaman oldu galıba senn benım için buyuk gun yarın.betahcg yaptrcam umudum yok ama esmacımı dusununce umutlanıorum bakalım hayırlısı:97:.ben ankaradım canım.imir neresı:26:inşallah yarın hamıleyıııııımmmmm dıe yazarım buraya dua edın kızlar

ayyyy fatmacım çok heycanlı yaaaaa :18:
ben bile sabıredemedim yarın olmasına sonucu öğrenir öğrenmez bildir lütfen merakta bırakma bizi
inşallah güzel haberlerle gelirsin

ayyyy fatmacım çok heycanlı yaaaaa :18:
ben bile sabıredemedim yarın olmasına sonucu öğrenir öğrenmez bildir lütfen merakta bırakma bizi
inşallah güzel haberlerle gelirsin

inşallah canım dua et nolur.2 gundur cok hafıf olarak karnım ve belım agrıo adet olcakmısım gıbı inşllah hayırlısıyla hamıle olurum canım guzel haberlerı verırımoptum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…