Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

özlemcim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
fatmacım sen de bugün doktora gitmiştin umarım herşey yolundadır
nur nurca nerdesin kız test sonucun ne çıktı merakta kaldım

Sonucummm 110,6 çıktı Allahın izniyle hamişimmmm.Pcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yendim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahıma binlerce kez şükürler olsunnn

işte buuuuuuu canım benim çok sevindimmmmm dün senden hiçbir haber alamayınca korktum valla heralde sonucu negatif çıktı ağlıyo şimdi ondan gelmiyo diye düşündüm bir an neyseki korktuğum başıma gelmedi
sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamileliğini geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah

canım benım maşallah çoooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk sevındım rabbım dualarımızı kabul etıı çok şukur allahıma hoşgeldın kız aramıza taze anniş emın olkı senı çok merak ettım hemen açıyım naptı bu kzı dıe dunde sesın cıkmadı bende esma gıbı duşundum galba sonuç negatıf dıe hayırlısı dıe ayyy çok şukur oldu allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın darıs dıer arkadsalara pko ya ohhhhhhhhhhhhhh olsunnnn:86:

O şokla izin alıp eve gittim.Sonradan aklım başıma geldi.Yarın bir daha kan vereceğim bakalım hayırlısı

özlemcim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
fatmacım sen de bugün doktora gitmiştin umarım herşey yolundadır
nur nurca nerdesin kız test sonucun ne çıktı merakta kaldım

canım nur nurca nın haberını duyunca çok mutlu oldum yaa bende gıttım doktora ayrıntılı ultarosn dedı ama hiç ole gelmedı bıze ellerını ayaklarını pıpısını klabını idrar kesesını falan gosterdı ne ole tek tek parmaklarnı saydı ne de bekledıgımız gıbı ınceledı 5 dk da bıttı kafam bozuldu bişi de dıemedım nede kılosunu boyunu soledı gecen ay gıttıgızde de aynı şeylerı gosterdı ayrıntılı ulraoson olmadı bıde karnımdakı sıvı bıraz fazla dedı ama normal gıbı soledı hiç usutnde durmadı prof bıde bişey solemeye cekınıoz sankı işini ogretır gıbı ama bebek saglıklı patolojık olrak hıç problemı yok dedı bılmıorum kafam çok karışık bıde evın yakınlarındakı ozel hastanelerde bı doktor bulalım dıoruz hanı dogum gerçeklesirse ona gıderız yakın dıe cunku prof lkar musaıt olursa gırıolarmış doguma çok yogun oldukları için napıyım bılmıorum canım akıl verın yaa bu sıvıda eşimle benım kafamı karıştırıo çok evhamlı olduk bakalım hayırlısı

Hoşbuldukkk şok oldum kuzum kimselere haber veremedim vallaha çok şükür Allah devamını getirsin inşallah.Kimse korkmasın pco dan Allahın izniyle yendim..

canım neden doktora bişey sormadınızki prof olunca nolcakki keşke çekinmeseydiniz sonuçta bunları bilmeye hakkınız var ben ne zaman doktora gittiysem her seferinde boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu kafasını yüzünü ayaklarını bacaklarını tek tek anlatıyodu eğer doktorun bu konuda ilgili değilse değiştir bence ayrıca bebeğinde bir problem olsaydı söylerdi moralin bozulmasın... hem dediğin gibi her istediğinde bulabileceğin seninle ilgilenebilecek bir doktor daha iyi olur... bebeğin sıvısına gelince biraz fazla demiş önemsenecek kadar değilmiş demekki... benim de son aylarımda sıvı azalması olmuştu o daha kötü yani bebeğin ölme riski bile vardı ama çok şükür Allah izin verdi sağ salim bebeğim dünyaya geldi darısı sana olsun inşallah canım

yehhhuuuuuuuuuuu
çoooooooookkkkkkk seevvvvvvviiiiiiiiiinnnnndddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmmmm tebrik ediyorum seni inşşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıklı bi şekilde kucağına aldığının haberlerinide yazarsın burdaannn yaa böyle haberleri alınca buradan çok mutlu oluyoruummmmmmm

fatmacım korkma sende ama esmanın dediği gibi her zaman ulaşabileceğin bir doktorda bulsan fena olmaz yani ama içini ferrah tut ters bi durum olsaydı söylerdi doktor gerçekten dediğin gibi insan prof. a bişey sormaya çekiniyor aslında çekinmemek lazımda elden gelen bişey yok.bende gittim bugün doktora sonuçlara baktı tekrar vajinal ultrasonla baktı tedaviye gayet uygunuz başlıyoruz hayırlısıyla dedi ve klomen verdi bir iki ay bu yolla deneyip bakıcaz olmazsa aşılamaya geçicez dedi bakalım artık sabırla bekliyorum

Son düzenleme:

ayy canım hayırlı olsun allahım sennde yuzunu guldursun bak bii hamişimız daha oldu yılmak yok canım çok guzel bı problem yok inancını yıtrme canım inş dedıgın gıbı olur bakalım bakıcaz başka doktora canım

cook sevindim allah tamamina erdirsin mutlu saglikli bir hamileligin sonundda bebeini kucagina almayi nasip etsin allah.

kizlar merhaba.biraz sIkIntIdayim.dunden berii 4 doktora gittik perisan olduk.devamli gittigim doktor bizi cok telaslandirdi.az kalsin bebekleri aliodu.dogurttutacakti yani beni daha 32 haftadayim.kan akisinin yavas oldugunu soyledi erken yapacaz dogumu dedi ve ben butun gun stres altindaydim.arti bogazimi fena usuttum .soguk su ictim deli gibi.ve cok halsizim.kilo bile kaybetmisim.baska doktorlara gittik bi sorun olmadigini soledi icicmiz biraz daha rahat.ama yinede korkuyorum duanzi eksik etmeyinn opuyorum hepiniizi.

ay canım ne dıosunn ii yapmışın başka doktora gozukmekle içini ferah tut canım az kaldı kızlar dayann inş bı sorun çıkmadan saglıcakla alırsın kızlarını canım.bende bıraz stersyım ama yınde rahat olmyay calısıorum karnımdakı sıvı fazlaymış karnım cok gerılıodu zaten oda sıvınn fazla olması dedı bakalım bişi olmaz dedı doktor ya sen ayrıntılı ultrasona gırdını nasıl baktı gırdıysen doktorun senn doktor uzman mı

inşallah bir sorun çıkmadan bebeklerini sağlıklı ve zamanı gelince kucağına alırsın canım evet gerçekten de telaşlandırmış doktor seni ama başka doktorlara giderek iyi yapmışsın çok geçmiş olsun bu arada aman kendine dikkat et bir de hastalıkla uğraşma tiincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…