kızlar merhaba, neler yapıyorsunuz?? ben bayadır giremiyorum nete tatildeydim yeni döndüm. bu sene çok gezdim çokkkk. bir senelik sıkıntımı attım valla. ama gelir gelmez hemen sinirlerim bozuldu. dr um adetin 2. günü gelip hormon tahlili yaptırmamı söylemişti bu ay da ilaçsız gelişimimi takip edeceğni söylemişti. ben de gittim tahlilimi yaptırdım sonucu almaya ben gidemedim eşim gitmiş herşey normal sadece troid yüksek demiş onu da biliyorum artık haşimato var bende
her neyse başka bişi dememiş adeti geçerse gelsin ona göre bir yol izleyelim demiş... bana da hep gerizekalı dr lar denk geliyor. hani nerde takip bir ayım daha boşa gidecek, ilaç yok, takip yok o zaman ne halt edeceksen geçen ay etseydin zaten o ayı da aynı şekilde geçirdim... offff çok sinirliyim çokkkk.. şimdi yine dr arayışındayım buna da bi daha gitmicem bi öle bi böle konuşuolar beni deli ediolar yaa doğru düzgün yap hastanın takibini...
böyle giderse kendiliğimden hamile kalıcam ben dr falan gerek kalmadan... zaten bir ay benim için çok uzun geliyor nasıl geçtiğini bilmiyorum şimdi bir ay daha beklemek durumundayım.. sabırrrrrr sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrr diliyorum kendime...
bende durumlar böyle içinizde en talihsiz benim sanırsam
(((