• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

beende gazi unv prof.dr.ahmet erdeme gıdıorum canım çok memnunum doktorumdan ikizler belkı sende duymuşundur ikizının adı da mehmet:1: ahmet hocanın ozelıne gıdıorum once hastamede bakıodu balgatta ozelı.ben keçıorende oturuorum canım sen nerde oturuosun:82:

Hımmm biliyorum hocaları benim bir yakınım da ona gitmişti.Ama sonuç alamadı yaa çok üzüldü kadıncağızz ben elvankentte oturuyorummm canım :71::71:

selam kızlaaarr kaç gündür giremiyodum evde değildim yine şehir dışındaydık kısmet olursa bugün evimize dönecez sizleri merak ettim şöyle bi bakayım dedim çok şükür herkeste durumlar iyiymiş
nur nurca canım inşallah aşılaman tutmuştur arkadaşım hayırlısıyla belli olacak günü bekliyoruz hadi bakalım dualarımız seninle..
tiincim kendine dikkat et canım aman bebişler bikaç hafta daha sabretsin
fatmacım canım alışverişe yavaş yavaş başla anca olur zaten:)

selam kızlaaarr kaç gündür giremiyodum evde değildim yine şehir dışındaydık kısmet olursa bugün evimize dönecez sizleri merak ettim şöyle bi bakayım dedim çok şükür herkeste durumlar iyiymiş
nur nurca canım inşallah aşılaman tutmuştur arkadaşım hayırlısıyla belli olacak günü bekliyoruz hadi bakalım dualarımız seninle..

Canım benim,ağzından bal damlıyor inşallah tutmuştur.Bir hafta sonra bugün (çarşamba )sonuç belli olacak canlarım size sorum olacak acil cvp verirseniz çok sevinirim.Bugün aşılamamın 8. günü karnım da aşırı şişlik kasıklarımda aşırı ağrı özellikle çok afedersiniz :17::17::17:ilişki sırasında ağrı ,ilişkiye girememe :17::17::17:bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Bunu yaşayan arkadaşlar var mı?Canım çok yanıyor.Kliniği aradım bunlar olur bol sıvı tüketin bol boll dinlenin falan dedi çalışıyorum nasıl dinleneceğim.Niyetliyim şimdi nasıl sıvı tüketeyim orucu bozsan 61 leneceğim Allahım yardım etsin.Bu sıkıntılar inşallah iyiye :49::49::49.işarettir.

Son düzenleme:
Canım benim,ağzından bal damlıyor inşallah tutmuştur.Bir hafta sonra bugün (çarşamba )sonuç belli olacak canlarım size sorum olacak acil cvp verirseniz çok sevinirim.Bugün aşılamamın 8. günü karnım da aşırı şişlik kasıklarımda aşırı ağrı özellikle çok afedersiniz :17::17::17:ilişki sırasında ağrı ,ilişkiye girememe :17::17::17:bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Bunu yaşayan arkadaşlar var mı?Canım çok yanıyor.Kliniği aradım bunlar olur bol sıvı tüketin bol boll dinlenin falan dedi çalışıyorum nasıl dinleneceğim.Niyetliyim şimdi nasıl sıvı tüketeyim orucu bozsan 61 leneceğim Allahım yardım etsin.Bu sıkıntılar inşallah iyiye :49::49::49.işarettir.

ilişkiye gırereken kendını kasıo olabılırsın canım inşallah guzel sonucun nedeıdır benım karnım belım cok agrımıştı bıde doktorun sana pregestoron verdımı onu verdıyse o ilaç ta yapıo olabılır canım ayy çok az kalmış bu bekleyışı çok ii bılıorum canım inşallah bebegın tutunmuştur annecıgıne içini ferah tut bu arada ne ilaç kullanmıştın sen tedavı sırasında

sen gez bakalım ole gezmeciiiii:1:bakalım canım çıktıkça bişiler gozume carparsa alıcama ama bıraz daha zamanı var haftayada ayrınltılı ultrasonumuz var canım ayyyy bebegımı ozledım iice hıssettırıo bılıomuusn esma taeyzesı genelde sol tarafıma gelıo bıan içim de bişi kıpırdıo sonra sol tarafım taş gıbı sert oluo hemen anlıorum orda oldugunu super bişeyyy:49:

ilişkiye gırereken kendını kasıo olabılırsın canım inşallah guzel sonucun nedeıdır benım karnım belım cok agrımıştı bıde doktorun sana pregestoron verdımı onu verdıyse o ilaç ta yapıo olabılır canım ayy çok az kalmış bu bekleyışı çok ii bılıorum canım inşallah bebegın tutunmuştur annecıgıne içini ferah tut bu arada ne ilaç kullanmıştın sen tedavı sırasında

Canım vallaha hiç kasmadım ama öleceğim sandım yaa canım acayip yandı anlantamam.Karnım çok şiş gaz sancısı gibi kasığımda da batma var.Bu arada doktora sordum progestan vercekmisiniz diye gerek yok falan dedi.Sadece aspirin ve folik asit almamı istedi.Tedavi sırasında menopur 75lik kalçadan iğne vurdum canım.Allahım inşallah tutunmuştur ne olur hamiş hamiş bana çok dua et canım :54::54::54::54::54::54:

Evet canım Ankara da yaşıyorum.Canım ben gürgan kliniğe gidiyorum duymuşsundur.Prof.Dr. Timur GÜRGAN aslında Hacettepenin doktoru ben özeline gidiyorum.Sen nereye gidiyorsun.Nerde oturuyosun tabi özel değilse...:)

slm bende ankaralıyım ve hangi dr gedeceğim karasızım timur beyden memnunmusunuz ve muayene ücreti ne kadar

Canım vallaha hiç kasmadım ama öleceğim sandım yaa canım acayip yandı anlantamam.Karnım çok şiş gaz sancısı gibi kasığımda da batma var.Bu arada doktora sordum progestan vercekmisiniz diye gerek yok falan dedi.Sadece aspirin ve folik asit almamı istedi.Tedavi sırasında menopur 75lik kalçadan iğne vurdum canım.Allahım inşallah tutunmuştur ne olur hamiş hamiş bana çok dua et canım :54::54::54::54::54::54:

canım hep duamdasın bılmıorum ama içim çok rahat senn için umutlandırmak ıstemıorum ama sankı bıze guzel haber vereceksın gıbı gelıo inşallah ole olur canımm bızde senle heycanlanıoruz emeın ol gunu az kalmış haftaya bıze guzel haber ver allahım inşşşşş canımm optum:87:

hayırlısı olsun canım biliyorum sabırsızlanıyosun bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun ama beklemek zorundasın malesef... fatmaya da aynı şeyleri söylemiştim o da aynı senin gibi bir an önce ne olduğunu öğrenmek istiyordu:) hem belirtiler için hem de gebelik testi için çooook erken bir hafta daha sabret arkadaşım şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah:)

sen gez bakalım ole gezmeciiiii:1:bakalım canım çıktıkça bişiler gozume carparsa alıcama ama bıraz daha zamanı var haftayada ayrınltılı ultrasonumuz var canım ayyyy bebegımı ozledım iice hıssettırıo bılıomuusn esma taeyzesı genelde sol tarafıma gelıo bıan içim de bişi kıpırdıo sonra sol tarafım taş gıbı sert oluo hemen anlıorum orda oldugunu super bişeyyy:49:

ay evet süper bişey yaaa bazen özlüyorum o günlerimi bebeişim karnımda hareket edince ben de çok mutlu olurdum büyüdükçe hareketleri gözle de görülüyo karnında minik tekmecikler hissetmek ve bunu gözlerinle de görmek çok daha güzel... biraz daha büyüyünce kafasının ne tarafta ayaklarının ne tarafta olduğunu bile anlayacaksın fatmacım:))

hayırlısı olsun canım biliyorum sabırsızlanıyosun bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun ama beklemek zorundasın malesef... fatmaya da aynı şeyleri söylemiştim o da aynı senin gibi bir an önce ne olduğunu öğrenmek istiyordu:) hem belirtiler için hem de gebelik testi için çooook erken bir hafta daha sabret arkadaşım şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah:)

Evet kuzu beklemek zorundayım. Ama beklemek insanı öldürüyor.Sabredeyim bakalım inşallah Rabbim hayırlısıyla şu mübarek günde bebiş ile doldursun kucağımı,ve benim gibi olanların kucaklarını tümmmm hamişler dualar da buluşalım bizleri unutmayın dualarınız da....:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

kızlar merhaba, neler yapıyorsunuz?? ben bayadır giremiyorum nete tatildeydim yeni döndüm. bu sene çok gezdim çokkkk. bir senelik sıkıntımı attım valla. ama gelir gelmez hemen sinirlerim bozuldu. dr um adetin 2. günü gelip hormon tahlili yaptırmamı söylemişti bu ay da ilaçsız gelişimimi takip edeceğni söylemişti. ben de gittim tahlilimi yaptırdım sonucu almaya ben gidemedim eşim gitmiş herşey normal sadece troid yüksek demiş onu da biliyorum artık haşimato var bende:( her neyse başka bişi dememiş adeti geçerse gelsin ona göre bir yol izleyelim demiş... bana da hep gerizekalı dr lar denk geliyor. hani nerde takip bir ayım daha boşa gidecek, ilaç yok, takip yok o zaman ne halt edeceksen geçen ay etseydin zaten o ayı da aynı şekilde geçirdim... offff çok sinirliyim çokkkk.. şimdi yine dr arayışındayım buna da bi daha gitmicem bi öle bi böle konuşuolar beni deli ediolar yaa doğru düzgün yap hastanın takibini...
böyle giderse kendiliğimden hamile kalıcam ben dr falan gerek kalmadan... zaten bir ay benim için çok uzun geliyor nasıl geçtiğini bilmiyorum şimdi bir ay daha beklemek durumundayım.. sabırrrrrr sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrr diliyorum kendime...
bende durumlar böyle içinizde en talihsiz benim sanırsam:((((

kızlar merhaba, neler yapıyorsunuz?? ben bayadır giremiyorum nete tatildeydim yeni döndüm. bu sene çok gezdim çokkkk. bir senelik sıkıntımı attım valla. ama gelir gelmez hemen sinirlerim bozuldu. dr um adetin 2. günü gelip hormon tahlili yaptırmamı söylemişti bu ay da ilaçsız gelişimimi takip edeceğni söylemişti. ben de gittim tahlilimi yaptırdım sonucu almaya ben gidemedim eşim gitmiş herşey normal sadece troid yüksek demiş onu da biliyorum artık haşimato var bende:( her neyse başka bişi dememiş adeti geçerse gelsin ona göre bir yol izleyelim demiş... bana da hep gerizekalı dr lar denk geliyor. hani nerde takip bir ayım daha boşa gidecek, ilaç yok, takip yok o zaman ne halt edeceksen geçen ay etseydin zaten o ayı da aynı şekilde geçirdim... offff çok sinirliyim çokkkk.. şimdi yine dr arayışındayım buna da bi daha gitmicem bi öle bi böle konuşuolar beni deli ediolar yaa doğru düzgün yap hastanın takibini...
böyle giderse kendiliğimden hamile kalıcam ben dr falan gerek kalmadan... zaten bir ay benim için çok uzun geliyor nasıl geçtiğini bilmiyorum şimdi bir ay daha beklemek durumundayım.. sabırrrrrr sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrr diliyorum kendime...

doktorunun telefonu varsa arayıp söylesene svgcim hemen sinirlenme sürekli doktor değiştirmek de zaman kaybı... bence sen buna devam et beklentilerini söyle doktoruna sonuçta sana mantıklı bir açıklama yapması gerekir neden takip yapmıyoruz ben yapılmasını istiyorum de... inşallah kendiliğinden hamile kalırsın da bu işlere hiç gerek olmaz ayrıca talihsizim falan da deme bence bunda da vardır bir hayır... no stres no stres rahatla biraz dua et bol bol... öpüyorum seni:))

sevgııııı bak ne guzel tatılını yapmışın streslerden arınmışın ne bu gelır gelmez stres:47: doktorunla açık açık konuş troıd bende de var canım bak sters olunca daha kotu oluo ilaç kullanıomusn tıroıd için bence doktor degıştırme cunku bu daha cok zaman kaybı yanı doktorun bundan ii olacakmı bakalım canım ya tlfon aç yada gıt enn iisı eşinle yuz yuze konusun doktorla sorularını ve endışelrını paylaş doktorunla senn bebgın olacak canım anne olacaksın ama sabır ve stressız bı yaşam allahım dularımız kabul etsın bol bol dua et canım emın ol cok rahatlayacaksın kıb optum senı

ins hakkinda hayirlsi olur.goreceksin o cift cizgiyi ins sen elinden geleni yap gerisi gelecektir .dua et bol bol da.opuyorum cnm

evet canım benım cok dogru soyluyorsun 4yılda ankarada gezmedıgım dr kalmadı ıns bu sefer sevıncten aglarım bırde kayınvalıdemın ıgnelı sozlerınden kurtulurum :5::5:

evet canım benım cok dogru soyluyorsun 4yılda ankarada gezmedıgım dr kalmadı ıns bu sefer sevıncten aglarım bırde kayınvalıdemın ıgnelı sozlerınden kurtulurum :5::5:

kaynanana noluyo canım yaa çok sinirleniyorum etraftan moral bozan sözler sarfeden kişilere... hayır zaten stresten uzak durmaya ihtiyacınız var teselli vereceğine iğneli sözler daha çok üzüyo insanı.. valla ben tedavi sürecimde kimseye tedavi olduğumu söylemedim arkadaşlarım hariç.. yani akrabalara kaynananmlara falan bilmesinler istedim.. çocuk düşünmüyomusunuz yoksa olmuyormu diye ağzımı arıyorlardı ben gayet rahat yoo biz istemiyoruz falan diyodum daha iyi oldu bence yoksa sürekli soracaklardı daha yokmu bişey hala olmadımı yeter artık ne zaman olacak gibi lafları pek duymadım çok şükür... en iyisi kulaklarını tıka sen takma çok fazla gerekirse ağızlarının payını ver canım

Back