- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.001
nerdesiniz milleettttt ben ne zaman giremesem sayfaları ilerlemiş buluyorum ne zaman sık sık girsem kimsecikler yok(
bak senden sonra ben gırdım tutturamıoz bı:)yazan kaçıo bızım topıkte:82:
kaynanana noluyo canım yaa çok sinirleniyorum etraftan moral bozan sözler sarfeden kişilere... hayır zaten stresten uzak durmaya ihtiyacınız var teselli vereceğine iğneli sözler daha çok üzüyo insanı.. valla ben tedavi sürecimde kimseye tedavi olduğumu söylemedim arkadaşlarım hariç.. yani akrabalara kaynananmlara falan bilmesinler istedim.. çocuk düşünmüyomusunuz yoksa olmuyormu diye ağzımı arıyorlardı ben gayet rahat yoo biz istemiyoruz falan diyodum daha iyi oldu bence yoksa sürekli soracaklardı daha yokmu bişey hala olmadımı yeter artık ne zaman olacak gibi lafları pek duymadım çok şükür... en iyisi kulaklarını tıka sen takma çok fazla gerekirse ağızlarının payını ver canım
hoşgeldın canım topıgımıze seni ilk defa goruorumben buradayım....
bak senden sonra ben gırdım tutturamıoz bı:)yazan kaçıo bızım topıkte:82:
nu nurca da bende çarşambayı iple çekıoz allahım inşş guzel haberlerle gelırız ben ayrıntılı ultrasona gırıcem oda tes yaptıracak merakla onun sonucunu beklıorum hadı hayırlısı
aynen öyle valla canım yazan kaçıyo buna ben de dahilim:)) çocuktan fırsat bulduğum kadarıyla işte... yakında sen de benim gibi olacaksın o zaman sen de yazıp yazıp bebeğine kaçarsın:))
selam esma nasılsın daha öncede konuşmuştuk bende pko var 4 ay klomen kullandım geçen ay aşılama oldum ama oda tutmadı şimdide iğnelere geçmek istiyorum ama şehir dışına taşındık eşimin şark hizmeti gereği burdada iyi doktor yok hatta doktor yok bu iğnelere geçmek içinde rapor verilme şartı 3 yıl evli 24 yaşında olma zorunluluğu varmış sanırım ilaçlarda çok pahalı sen iğne kullanmışmıydın off ne yapacağımı şaşırdım burda kimsemde yok bebeğimin olmamasındanda çok korkuyorum
artvinin köy gibi bir yerine geldik istanbuldan doktor 1 tane var oda aile hekimi gibi kadın doğum uzmanı değil bize rizeye gidin diyorlar ramazandan sonra gidecem ama bu rapor şartı kafamı karıştırdı ben bir düşük yaptım ve 10 kilodan fazla alınca adet olmadım ve pko olduğumu öğrendim 9 aydır çok mutsuzum ben 23 yaşıma yeni girdim o yüzden daha beklemek istemiyorumslm canım hatırladım seni hangi şehirdesin sen nasıl doktor yok yaa... evet ben o iğnelerden raporla aldım ve kullandım ama 1 yıllık evliydik o zaman hiçbir şart yoktu sonradan çıktıysa bilemem canım neden bu kadar karamsarsın stres yapma ve bir gün anne olacağına inan... önce iyi bir doktor araştır ve ona güven tedavine aksatmadan devam etmelisin... ayrıca iğne konusunda en doğru bilgiyi doktorun sana veriri ve rapor konusunda da yardımcı olur
artvinin köy gibi bir yerine geldik istanbuldan doktor 1 tane var oda aile hekimi gibi kadın doğum uzmanı değil bize rizeye gidin diyorlar ramazandan sonra gidecem ama bu rapor şartı kafamı karıştırdı ben bir düşük yaptım ve 10 kilodan fazla alınca adet olmadım ve pko olduğumu öğrendim 9 aydır çok mutsuzum ben 23 yaşıma yeni girdim o yüzden daha beklemek istemiyorum
canımsın yaaa sen orda yalnız olunca sıkıntıya girmişsin biraz bak ben senin yerinde olsam önce şu mutsuzluk modundan çıkmaya çalışırdım çocuk olayını çok fazla kafaya takma olacağı varsa olur bunu unutma... hemen kilo verme çalışmalarına başlardım inan ki bir 5 kilo versen bak nasıl yumurtalıklar harekete geçiyo ilaçsız tedavisiz bile hamile kalma şansın oluşur... madem durum rizeye gitmeyi gerektiriyo ordan iyi bir doktor araştır önce git muayene ol durumunu anlat rapor konusunda da bilgi al öyle kulaktan dolma bilgilere pek kulak asma... evet bizler beklemek istemiyoruz ama malesef pko tedavisi biraz sabır gerektiriyo... hem daha yaşın da çok genç duyan da seni 35 ine gelmiş de geç kalıyo sanır bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olur inşallah sıkıldıkça gel takıl bize:)) sormak istediğin anlatmak istediğin birşey olursa ben de arkadaşlarım da seve seve yardımcı olmaya çalışırız
nu nurca da bende çarşambayı iple çekıoz allahım inşş guzel haberlerle gelırız ben ayrıntılı ultrasona gırıcem oda tes yaptıracak merakla onun sonucunu beklıorum hadı hayırlısı
Kuzular beni unuttunuz muuuuuuuuyarın test günüm heyecandan ölebilirimmmm......Allahım hayırlısını versinn:95::95::95::95:
Kuzular beni unuttunuz muuuuuuuuyarın test günüm heyecandan ölebilirimmmm......Allahım hayırlısını versinn:95::95::95::95:
ben de heycanlandım canım sabırsızlıkla sonucu bekliyorum kanda baktırıcan dimi idrarda çıkmayabilir çünkü... hadi hayırlı haberlerle inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?