Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

dogru soluyosun canım bende annemden ve sızden başka kımse bılmıo bende kayınvalıdemlere falan solemedım ama artık herkes soruo rabbım tam zamannda verdı herkesın kafasında bı soru işaretı oluşuodu acaba cocukları olmuomu şimdı hala bılmeyen fıtnecı cevremızdekı ınsanlar eşime ne zaman baba oluosun dıolar oda goguusnu gere gere 5 ay sonra dıo sonrada bı yaaaaaaaaa çekıolar çok sevındık ayagına yatıolar pis yalancılar canım arkadsım hepmıızn çevresın de bole insanlar çok esmann dedıgı gıbı kulagını tıkayacaksın duymayacaksın oylelerını

nu nurca da bende çarşambayı iple çekıoz allahım inşş guzel haberlerle gelırız ben ayrıntılı ultrasona gırıcem oda tes yaptıracak merakla onun sonucunu beklıorum hadı hayırlısı

nu nurca da bende çarşambayı iple çekıoz allahım inşş guzel haberlerle gelırız ben ayrıntılı ultrasona gırıcem oda tes yaptıracak merakla onun sonucunu beklıorum hadı hayırlısı

fatmacım inşallah sen bebeğinin gayet sağlıklı bir şekilde büyüdüğü haberiyle geliceksin Allahın izniyle... ama nur nurcanınki çok daha heyecan verici inşallah sevinçli haberlerle gelir o da...

aynen öyle valla canım yazan kaçıyo buna ben de dahilim:)) çocuktan fırsat bulduğum kadarıyla işte... yakında sen de benim gibi olacaksın o zaman sen de yazıp yazıp bebeğine kaçarsın:))

selam esma nasılsın daha öncede konuşmuştuk bende pko var 4 ay klomen kullandım geçen ay aşılama oldum ama oda tutmadı şimdide iğnelere geçmek istiyorum ama şehir dışına taşındık eşimin şark hizmeti gereği burdada iyi doktor yok hatta doktor yok bu iğnelere geçmek içinde rapor verilme şartı 3 yıl evli 24 yaşında olma zorunluluğu varmış sanırım ilaçlarda çok pahalı sen iğne kullanmışmıydın off ne yapacağımı şaşırdım burda kimsemde yok bebeğimin olmamasındanda çok korkuyorum

slm canım hatırladım seni hangi şehirdesin sen nasıl doktor yok yaa... evet ben o iğnelerden raporla aldım ve kullandım ama 1 yıllık evliydik o zaman hiçbir şart yoktu sonradan çıktıysa bilemem canım neden bu kadar karamsarsın stres yapma ve bir gün anne olacağına inan... önce iyi bir doktor araştır ve ona güven tedavine aksatmadan devam etmelisin... ayrıca iğne konusunda en doğru bilgiyi doktorun sana veriri ve rapor konusunda da yardımcı olur

artvinin köy gibi bir yerine geldik istanbuldan doktor 1 tane var oda aile hekimi gibi kadın doğum uzmanı değil bize rizeye gidin diyorlar ramazandan sonra gidecem ama bu rapor şartı kafamı karıştırdı ben bir düşük yaptım ve 10 kilodan fazla alınca adet olmadım ve pko olduğumu öğrendim 9 aydır çok mutsuzum ben 23 yaşıma yeni girdim o yüzden daha beklemek istemiyorum

canımsın yaaa sen orda yalnız olunca sıkıntıya girmişsin biraz bak ben senin yerinde olsam önce şu mutsuzluk modundan çıkmaya çalışırdım çocuk olayını çok fazla kafaya takma olacağı varsa olur bunu unutma... hemen kilo verme çalışmalarına başlardım inan ki bir 5 kilo versen bak nasıl yumurtalıklar harekete geçiyo ilaçsız tedavisiz bile hamile kalma şansın oluşur... madem durum rizeye gitmeyi gerektiriyo ordan iyi bir doktor araştır önce git muayene ol durumunu anlat rapor konusunda da bilgi al öyle kulaktan dolma bilgilere pek kulak asma... evet bizler beklemek istemiyoruz ama malesef pko tedavisi biraz sabır gerektiriyo... hem daha yaşın da çok genç duyan da seni 35 ine gelmiş de geç kalıyo sanır bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olur inşallah sıkıldıkça gel takıl bize:)) sormak istediğin anlatmak istediğin birşey olursa ben de arkadaşlarım da seve seve yardımcı olmaya çalışırız

sağol canım Allah razı olsun yaşımın sorun değil ama ben bebeklere aşırı seviyorum sanırım bir bebeğim olsun onunla uğraşıyım düşüncesi varken olmaması beni üzüyor

Son düzenleme:

Evet bitanemmm yaaa çarşamba ne olacak heyecandan öleceğim yaaa inşallah ennnn hayırlısı ne ise o olsunnn.Hayırlı haberlele dönmeyi diliyorumm.Tabi senin ultrason da hayırlı olur inşallah bebişin ulrason resmini koyarsın bize görürüz inşallahhhhh

Kuzular beni unuttunuz muuuuuuuuyarın test günüm heyecandan ölebilirimmmm......Allahım hayırlısını versinn:95::95::95::95:

Kuzular beni unuttunuz muuuuuuuuyarın test günüm heyecandan ölebilirimmmm......Allahım hayırlısını versinn:95::95::95::95:

ben de heycanlandım canım sabırsızlıkla sonucu bekliyorum kanda baktırıcan dimi idrarda çıkmayabilir çünkü... hadi hayırlı haberlerle inşallah:)

evet kızlar bende nihayet 10 gün gecikmelide olsa hastalandım yarın doktora gidiyorum kısmetse tedaviye başlıycaz dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…