- Konu Sahibi esmaaa0202
-
slm canım
öncelikle ben de senin yumurtalarına çok sevindim inşallah bunlar birer bebişi olarak sana dönerler:)
çatlatma iğnemi yaptırdıktan 1 gün sonra benim karnımda ve kasıklarımda ağrı olmuştu yumurtanın çatladığına dair belirtiler diye biliyorum ben bu ağrıları ama her iğne yaptıranın ağrısı olmak zorundamı ya da ağrısı olmayanın yumurtası çatlamamış demekmidir... hayır tabiki
çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda beta hcg baktırırsan en erken o zaman öğrenmiş olursun canım çünkü ben kanda baktırdığım günden 1 gün önce gebelik testi alıp evde yapmıştım ikinci çizgi yoktu ama kanda çıktı
inşallah sen de iyi ve mutluluk verici sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun
canım üzülme bende aynı senin tedavini oldum. 5 ay klomen kullandım olmadı sonra gonal-f kullandım ve acayip kasık ve bel ağrısı çektim.nedeni yumurtalarımın çatlamamasıymış.senin hem az yumurtan oluşmuş hem ağrın yok o yüzden hamile olma olasılığın daha yüksek.inşallah hamilesindir.
Kızlar merhaba,benim oluşan 5 yumurtamın hiçbiri çatlamamış ve hepsi 5cm lik kistlere dönüşmüş bu ay o yüzden ara verdik.doktor normal dedi.senin oluşan 5 yumurtan çatlamıştır, bunlar sonradan gelişenler dedi ama başka dr. gittim oda sana yüklemişler ilacı yumurtalarda büyümüş çatlamamış dedi.bu ay dr. değiştircem ama çok kararsızım ne yapsam ne etsem diye.dr. çok para göz. senin üzülmen umurlarında bile değil.bu ay soğan kürü yapıp şu kistleri bi eriteyim diyorum.
canım üzülm e o kistler adetle birlikte atılır zaten ve kesinlikle doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim ben de sana çünkü pko çok hassas bir durumdur ilacın dozunu çok iyi ayarlamak gerekir ve sıkı bir takip gerektirir...
doz yetersiz olunca yumurta gelişmez azcık fazla gelirse yumurtalar aşırı tepki gösterir...
inşallah bu aydan sonra doğru bir tedaviyle mutlu sona ulaşırsın
iğneyi yaptığımın ertesi günü çok hafif bir ağrı oldu, belki de psikolojik olarak ağrı hissettim bilmiyorum. ama bana hiç çatlamış gibi gelmio. bunu da ancak cumartesi günü öğrenebileceğim sanırım. canım umarım senin hissettiğin gibidir durum. yani inş dediğin gibi hamileyimdir. bu arada kist olayını anlamadım bu gelişen yumurtlalar eğer çatlamazsa kist mi oluyorlar. yani pco da ki kistler gibi mi yoksa daha farklı bişey mi??
sen şimdi tedavine nasıl devam edeceksin?
evet canım eğer çatlamazsı kist oluyor.zaten pcoda yumurtaların çatlamayıp kist haline gelmesi demek.cumartesi adet tarihinmi. öyleyse inşallah olmazsın. ya kızlar 5 cm lik kistler bu ay adetle atılır mı hemde 5 adet.çok mu büyük bu kistler yaaa.
slm kızlar nasılsınız yokmu hamıle hıç topıgımızde ahhh pko ah hepmızı tembel ettı :97:benım yumurtalar 2.kutu gonal f bıtecek ole kuccucuk duruolarşimdi doktorumun ozelıne gıdıcem nıe cagırdı anlamadım parası bıttı galıba esmacım sen nasılsın canım tıın bı gorunuo bı yok oluo off artık guzel haber duymak ıstıorum hepnızı opuorum
slm kızlar nasılsınız yokmu hamıle hıç topıgımızde ahhh pko ah hepmızı tembel ettı :97:benım yumurtalar 2.kutu gonal f bıtecek ole kuccucuk duruolarşimdi doktorumun ozelıne gıdıcem nıe cagırdı anlamadım parası bıttı galıba esmacım sen nasılsın canım tıın bı gorunuo bı yok oluo off artık guzel haber duymak ıstıorum hepnızı opuorum
az kaldı fatma sıra sende senden duyacaz o güzel haberi lütfen sabır dua sabır.ben okuyorum yazılanları sadece pek yazmıorum.benim midem bugünlerde çok bulanıo.birde vajina da kaşıntı başladı ya korkuyorum.iki hafta sonra kontrolum var daha mı evvel gitsem acaba.neden oldu ki.
slm fatmacım iyiyim ben de oğlumla uğraşıp duruyorum yaaa illallah ettirdi artık sürekli kucak istiyo sürekli mızmız şu diş çıkarma dönemi bizi daha çoook uğraştıracak anlaşılan:26:
git bakalım dokotrun niye çağırmış şu tedavi sürecin bitse de bir an önce neticeyi öğrensek her ay başka macera:82:
tiinden sonra sıra sende hadi bakalım inşallah
fatma çok güldüm dr çok güzel özetlemişsin vallahi. bende çok çektim ve çekmeye devam malesef olana kadar.inşallah tez zamanda hepimizin olur.
az kaldı fatma sıra sende senden duyacaz o güzel haberi lütfen sabır dua sabır.ben okuyorum yazılanları sadece pek yazmıorum.benim midem bugünlerde çok bulanıo.birde vajina da kaşıntı başladı ya korkuyorum.iki hafta sonra kontrolum var daha mı evvel gitsem acaba.neden oldu ki.
inş canım sen ne durumdasın tedavı nasıl gıdıo
kızlar çatlatma iğnemi cumartesi günü yaptım yani yarın 1 hafta oluyor. şu aşamada eğer hamile kalabildiysem bişi hissetmem gerekiyo mu?? ne bilim kasıklarda ağrı, göğüslerde hassasiyet falan.. çok hafif regl olacakmışım gibi belirtiler var ama belki de psikolojiktir diorum çünkü tam manasıyla hissetmiyorum bu belirtileri de. regl tarihim yarın ama ben düzenli regl olmuyorum. normal bir insana göre düşündüğüm için yarın diorum.
kızlar lütfen bişiler söleyin çok merak ediyorum ve beklemek çok sıkıntılı. en erken ne zaman öğrenebilirim acaba hamile olup olmadığımı?? reglim gecikirse hamile oldumu düşünemicem çünkü hep gecikiyor. ama gonal f in etkisiyle zamanında mı olmam gerekiyo, gecikirse ümitlenmelimiyim... offf çok sıkıldım bunları düşünmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?