- Konu Sahibi esmaaa0202
slm canım
öncelikle ben de senin yumurtalarına çok sevindim inşallah bunlar birer bebişi olarak sana dönerler:)
çatlatma iğnemi yaptırdıktan 1 gün sonra benim karnımda ve kasıklarımda ağrı olmuştu yumurtanın çatladığına dair belirtiler diye biliyorum ben bu ağrıları ama her iğne yaptıranın ağrısı olmak zorundamı ya da ağrısı olmayanın yumurtası çatlamamış demekmidir... hayır tabiki
çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda beta hcg baktırırsan en erken o zaman öğrenmiş olursun canım çünkü ben kanda baktırdığım günden 1 gün önce gebelik testi alıp evde yapmıştım ikinci çizgi yoktu ama kanda çıktı
inşallah sen de iyi ve mutluluk verici sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun
canım benim tşk ederim iyi dileklerin için, umarım benim hikayem de seninki gibi sonuçlanır. bu durumda ben 12 gün sonra falan sonucu öğrenebileceğim. inşş ilk seferinde başarılı olurum, çünkü hem ekononmik olarak hem de manevi olarak çok yıpratıyor bu durum beni.
allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.. senin bebişin de sağlıkla büyür inş...