- Konu Sahibi esmaaa0202
merhaba kızlar.en sonunda internetim geldi.yani kocişim geldi.:)) bilgisayarıda getridi.nasılsınsınız bu arada.çok özledim hepinizi.bol bol konuşuruz bundan sonra inş.
bu arada bebişlerim ii inş.geçen gittim doktora kalplerini dinledim.allah sizede nasip edecek inş.
ben size anlatmak istediğim bişey vardı ama kısmet olmadı şimdi anlatayım.ben hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda gördüklerimi anlatayım.uzun bir masada oturuyoruz bissürü kadın var. benm oturduğum hemen karşısında kaysı ağacı var.ağaç birden kendi kendine sallanıp bana kaysı atıo.:) sonra tekrar tekrar sallanıo ve herkes oradaki kadınlar toplamaya başlıo.ben bunu hamileliğe yordum ve ordaki kadınları da burda hamile olmayı bekleyenlere yordum çünkü ordakilerin yüzü hiç tanıdık değildi.yüzlerintanımıyordum bunlar dedim kadınlar kulübündeki kızlar. :))i
ayyyyy çok şukur kavuşturana nerdesın sen kafanı kıracam senın:88::88:senı arıorum ole bişi soracam:95:neyse canım hoşgeldın.bebeişlerıne maşallahhhh ınş canım ruyalarında cıkarda bende burda guzel heber verırım senın gıbı.bu aarada gecen gun bende ruya gordum haıle oldugumu gordum karnım kocaman doguma hastaneye gıtmısım sonra beklıorum snacı gelmesını doktor masaya alıor masaya alındıktan 5 dk sonra sancım gelıo ama sancıyı yasıorum resmen inlıorum resmen eşim uyandırdı benı uykudan inleye inleye uyndım noluyor ya sana dedı bende doguruodum dedım son zamanlarda domates gordum tarlasıydı bıde cok guzel kıpkırmızı bı domatesı elıme almısım eşime dıorum fotogramı cek.rabbım hayırlara vesıle etsın inşallah canım.dua et olurmuz bızım için çunku hamılelerın ruyaları kabul olurmuşsorumu soarayım bıde ya ben dun aksam adet oldum meryem suresıne basladım 4. okumama geldıgınde adet oldum eşime okuttum sureyı sen nasıl okudun hiç ara vermedınmı bı de belı bı saatı varmıydı