- Konu Sahibi esmaaa0202
-
ayyy yerım ben onu maşşallahcanım iice yorsun senı ne tatlıdır onun anneyı yorması ah be canım insallah dun doktorumdan ılk defa duydum bunu senın pokıstıkın ılerlemış pko dan dedı uzun sureç ıstıo sabır istıo dedı çok morelım bozuldu cunku kızlr ıgnenın 2, kutuuda bıtcek yumurtalarda tık yok daha buyumuolarr cok sayıda fakat cok geç buyuyolar moralım sıfırr nısanın sonunu bulamz inş aglamak ıstemıorum artık ama elımde dıl offf allahım yardım ettt
sabır canım sabır inşallah şu yumurtalar inadı bırakır da bir an önce sağlıklı bi şekilde büyürler... valla benim yaşadıklarımın yüzde doksanını sen de yaşıyosun sende kendimi görüyorum fatmacım inşallah sonun da benim gibi mutlu olur öpüyorum
aynur yine kayıplarda bu aralar
kızlar nerdesiniz yav canım sıkılıyoooo
kızlar bugün doktora gittim, yumurtaların çatlamış dedi, yumurtalığında da bi reaksiyon yok herşey çok güzel gözüküyor inş haftaya sana müjdeli haberi veririz dedi ve beni çok umutlandırdı. nolur bana da dua edinn bu süreç çok zor, bir hafta nasıl geçicek bilmiroum. ben hamile kalamayan herkes için dua ediyorum...
allahım hayırlısıyla olmayan herkese nasip et inşşş....
hadı hayırlısı canım inşallah bızede verırsın mujdelı haberı ende dua edıorum isteyen herkese dua ederım sana rabbım kabul etsın inşallah bu arada sen ne kullanmıştın kaç yumurtan olustu
Slm kızlar
dün bir arkadaşım aradı ve sırf beni sinir etmek için aradığını çok iyi biliyorum..
özlem dedi içimde müjdeli bi haber var bunu sana söylemeliyim hamile olabilirim dedi bende test mi yaptın dedimhayır dedi adet gecikmesimi var dedim hayır dedi eeee o zaman dedim eşim korunmadı bu defa siz istiyordunuz ama benim senden önce olur bak kime niyet kime kısmet falan hayırlısı olsun işim var şimdi dedim telefonu kapattım
Inanılmaz canımı sıktı arkadaşımın bu tavrı
yanii biliyorum beni sinir etmek için yaptığını ama yinede canımı sıktı iştecanım niye sıkılıyosun ki bu duruma amacı beni sinir etmek diosun hemde onu emeline ulaştırıyosun, hiç sıkma canını bence bu işler kısmet meselesi, günü geldiğinde hepimiz evlat sahibi olucaz. önemli olan allahın bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar vermesi... Bu tarz şeyleri kafana takma canım bunun yerine daha güzel şeyler düşün ben pozitif düşünceye çok inanıyorum.. Bu arada sen hangi aşamadasın???
yanii biliyorum beni sinir etmek için yaptığını ama yinede canımı sıktı işte
ben şubat ayında öğrendim pko lu olduğumu bu ayın ilk haftası hormon tahlilim yapıldı
prolaktinim 37.02 çıktı dostinex kullanıyorum bu ay hamile kalamazda regl olursan tekrar gel dedi doktorum.anlayacağın yeni tanıştım hastalıkla
çok sıkıntılı bir süreç canım en azından benimki öyle, inş çok uzun sürmez ilk seferde işe yarar da hamile kalırsın. sana şimdiden sabır diliyorum.. bir de şunu belirteyim hiçbir zaman kötü düşünme ve pe etme ne kadar pozitif düşünürsen o kadar işe yarıo tedavi zzaman zaman zorlanıcaksın ama yine de kendini bırakma.. benim bir yıl oldu ilk defa da bu ay umudum oldU. şimdi cumartesiyi bekliyorum inş müjde vericemmm...
slm canim... ben cuma günü geldim is nedeniyle 2 haftadir istanbuldaydim, oglumu coook özledim birdaha ölüm ayirir simdi cok duygulandim canim ayrilik cok zormus,mesajlarinizi okudum tiin bebislerim diyor anlamadim??? kiz ikizmi yoksa cok heyacanlandim. bende hic bisey yok menegon kullanmistim en son istanbula gitmeden umutla gittim ama olmadi. orda ablamin tanidiklari doktor vardi gidemedim kadin amarikaya konferansa gitmis, ablam o doktor sayesinde 7 sene önce ikizleri oldu. artik ne yapicam bilmiyorum canim yaa cok ümitsizim. kardesi olsaydi oglum bu kadar yaramaz ve simarik olmaazdi, ayrica herseye agliyor hep bizimle oynamak istiyor yada eve arkadsi gelsin istiyor, bu arada oglum su cicegi cikariyor, asi oldugu icin cok agir gecirmiyor az var, kendimi cok mutsuz hissediyorum doktor bahar yorgunlugu dedi, sen nasilsin bana tam ismini ver face bulamadim maille.
merhabalar,
ben de polikistik overliyim. kadınlarda normalde olduğu üzere ayda 1 kez 1 yumurtayı yumurtalığımdan dışarı atmıyorum. yani yumurtlamıyorum ve dolayısı ile adet de olmuyorum
doktorumun verdiği doğum kontrol hapları ile adet oluyorum. Ama bu beni yumurtlatmıyor. sadece rahim duvarını ayda 1 kez tamizlenmesini sağlamak için bunu kullanıyorum.
doktor ultrasonlar yumurtalıklarıma baktı ve gayet çok sayıda ve iri yumurtalarımın göründüğünü belirtti. bana bile gösterdi ekranda.
hamile kalmak istersem, beni ilaçla yumurtlatmanın çok kolay olduğunu söyledi. ancak okuduklarımdan sonra biraz düşünceliyim.
yumurtlama zor olabiliyor mu? çocuk sahibi olamama ihtimalim var mıdır? yumurtlama olsa bile döllenmeye uygun kalitede olacak mıdır??
bildiklerinizi paylaşır mısınız lütfen? teşekkür ediyorum
Slm kızlar
dün bir arkadaşım aradı ve sırf beni sinir etmek için aradığını çok iyi biliyorum..
özlem dedi içimde müjdeli bi haber var bunu sana söylemeliyim hamile olabilirim dedi bende test mi yaptın dedimhayır dedi adet gecikmesimi var dedim hayır dedi eeee o zaman dedim eşim korunmadı bu defa siz istiyordunuz ama benim senden önce olur bak kime niyet kime kısmet falan hayırlısı olsun işim var şimdi dedim telefonu kapattım
bir buçuk yıllık evliyim ve 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldımçünkü 2 sinde de bebeğin kalp atışı duyulmadı. pko olmasına rağmen adetlerim çok düzenli hamile kalmakta da zorlanmadım hiç,şu anda glukophage doğum kontrol hapı yazz kullanıyorum 3 ay sonra tekrar kontrole gideceğim.paylaşmak istedim aynı durumda olan varsa
Slm kızlar
canım ben 5 ay klomen kullandım ve en büyük yumurtam 13mm olmuştu. yani klomene hiç cvp vermedim. sonra gonal f e başladık adetin 2. günü. ve ben tam 18 gün gonal f yaptım göbeğimden. doktor yumurtalıklarımın çok dirençli olduğunu ama yine de yavaş yavaş dozu artırıcanı söledi o yüzden 18 gün bekledik ve nihayet ilk defa 18.5 mm lik iki tane yumurtam oluştu. 10 gün önce çatlatma iğnemi vurdum. doktor işe yaradığını yumurtalarımın çatladığını söyledi. haftaya inş müjdeli haberi veririz dedi. dünden beni adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım, bir de değişik olarak iğne batması gibi batma var. inşşş regl olmam die dua ediyorum. cumartesi ye kadar regl olmazsam test yapıcam. inşşş müjdeli bir haber veririm..
çevremızde malesef boyle dengesız şuursuz insan çok bunun allahtan geldıgını untuolar bızım elımızde olan bişey degıl allah verıo hastalıgı onda yapacak bi şey yok canım bu da bızım sınavımız bole insanları kaale almamak en iisi boşver.sen kendılıgınden adet olabıosan ve eşinde bı problem yoksa zaten yenı tanışmışın bu derttle senın işin kolay canım cunku senın gıbı yenı yakalananlar bıze gore yanı ancak ilaçlarla adet olabılenlre gore gebelık şansı cok yuksek stres yapma ummadıggın anda olur inşşş
inşallah canım sende aşılama olamdı dımı catlatmadan sonra ilişkımı dedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?