- Konu Sahibi esmaaa0202
-
kızlar şeytanın kulağına kurşun ben doğumdan sonra düzenli adet olmaya başladım galiba
inşallah böyle devam eder
Kızlar merhaba, bugün çok üzgünüm test günüme bir gün kala yani bugün adet oldum ağlamaktan bittim.anlatılmaz üzgünüm.annem yanıma geldi üzülüyorum diye onun yanında ağlayamıyorum bana kızıyor.o şimdi gitti tutumıyorum kendimi.çok zor birşey bu.rabbim zamanını biliyor ama benide sınıyor.yinede şükürler olsun.
arkadaşlar hormon testlerim aşağdaki gibi biliyosunuz yorumlarmısınız lütfen:
TSH:0.91
FSH:4.23
LH:3.04
PROLAKTİN:14.29
E2:39
ayyy aman maşşşşşaalllahharkadasıma valla en buyuk dert bu adet olamamak.bu adet olamamak tedavıyıde uzatıo esma dun başaladık igneye bakalım canım bu arada destek olarak incir kurunu de denıyorum ayrıyetten metformın ilacı kullanıorum bu ılaç pko lu lara ii gelıodu adetını duzeltıodu ve bu hapla hamıle kalan da cok bakalım elımden gelenı yapıorum gerısı taktırı ilahi canım
arkadaşlar hormon testlerim aşağdaki gibi biliyosunuz yorumlarmısınız lütfen:
TSH:0.91
FSH:4.23
LH:3.04
PROLAKTİN:14.29
E2:39
Kızlar şu süt buharı olayı varya detaylarını nasıl yapılıyor ne kadar yapılıyor tüm detaylarını yazarmısınız rica etsem
arkadaşlar bu ay 5 tane yumurtam olmuşilkkez beştane ...çat.iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar merhaba, bugün çok üzgünüm test günüme bir gün kala yani bugün adet oldum ağlamaktan bittim.anlatılmaz üzgünüm.annem yanıma geldi üzülüyorum diye onun yanında ağlayamıyorum bana kızıyor.o şimdi gitti tutumıyorum kendimi.çok zor birşey bu.rabbim zamanını biliyor ama benide sınıyor.yinede şükürler olsun.
ayyy aman maşşşşşaalllahharkadasıma valla en buyuk dert bu adet olamamak.bu adet olamamak tedavıyıde uzatıo esma dun başaladık igneye bakalım canım bu arada destek olarak incir kurunu de denıyorum ayrıyetten metformın ilacı kullanıorum bu ılaç pko lu lara ii gelıodu adetını duzeltıodu ve bu hapla hamıle kalan da cok bakalım elımden gelenı yapıorum gerısı taktırı ilahi canım
hayırlı olsun inş cnm.bende ayrıca şu şeker ilacından kullanıordum.bir ay öncesinden de folik asit vermişti ayrıca o yumurtanın büyüdüğü sıralarda incir kürü yapmaya başladım ama sadece 3 gün sonrasında içemedim çok şekerli oluyodu.belki onunda faydası olmuştur.
maşallah tüm silahları kuşanmışsın:81::81:
süt buharını da dene bence canım kaybedecek bişey yok
evet tenha biraz canım burası pek karşılaşamıyoruz kızlarla bazen ben karşılaşıyorum da malum bebek var yorumları okuyup cevap yazıp hemen çıkıyorum
bence de canlanmamız lazım (her açıdan):82:
esma canım,süt buharını adetin kaçıncı günü uyguladın bugün benim 10.günüm
nasıl yaptın anlatırmısın
saol canım benım inşallah senın gıbı esma gıbı suprız olur banada bu arada canım şeker ilacının adı ne idi gunde kaç tane alıodun ne zaman başalmıştın sorum cok oldu amaartık idere et tııncım bu seker ilacı sende de ishal mıde bulantısı yaptımı gun de ıkı tane alınca ben ole oluorum 1 e duusrdum aksam alıorum sukur bşi olmuo ama 2 ye cıkarcam 850 mg lık benımkının adı glıkofaj canım
slm esma,
hikayeni okuyunca çok mutlu oldum. çünkü bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. 1 yıldır bebek istiyoruz ama pco olduğum için tedavi görüyorum. benim de kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz. 3 ayda bir 5 ayda bir belli olmuyor yani. 5 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam hiç gelişmedi.en büyüğü 12 mm civarındaydı. daha sonra ise iğne tedavisine başladım yani bu ay. gonal f 450 verdi doktorum adetin 3. gününden itibaren 75 ml ile başladım sonra dozu 150 ye kadar artırdı doktorum tam 18 gün kullandım ben iğneyi ve nihayet 2 tane yumurtam büyüdü 18.5 mm civarında. o yumurtanın büyümesi bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. millet ekranda bebeğine bakar mutlu olur ben yumurtalarımı görünce seviniyorum:)) neyse 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım ve 3 gün temas olması gerektiğini söyledi doktor. ama şuanda yumurtanın çatladına dair herhangi bi belirti yok ne karında kasıkta ağrı ne hassasiyet hiçbişi yok.. birazcık ağrı olsa çok mutlu olucam. ama bişi hissetmioyurm. sen şu aşamada bişiler hissetmiş miydin?? bir de en erken ne zaman öğrenebilirim acaba işe yarayıp yaramadığını??
slm esma,
hikayeni okuyunca çok mutlu oldum. çünkü bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. 1 yıldır bebek istiyoruz ama pco olduğum için tedavi görüyorum. benim de kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz. 3 ayda bir 5 ayda bir belli olmuyor yani. 5 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam hiç gelişmedi.en büyüğü 12 mm civarındaydı. daha sonra ise iğne tedavisine başladım yani bu ay. gonal f 450 verdi doktorum adetin 3. gününden itibaren 75 ml ile başladım sonra dozu 150 ye kadar artırdı doktorum tam 18 gün kullandım ben iğneyi ve nihayet 2 tane yumurtam büyüdü 18.5 mm civarında. o yumurtanın büyümesi bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. millet ekranda bebeğine bakar mutlu olur ben yumurtalarımı görünce seviniyorum:)) neyse 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım ve 3 gün temas olması gerektiğini söyledi doktor. ama şuanda yumurtanın çatladına dair herhangi bi belirti yok ne karında kasıkta ağrı ne hassasiyet hiçbişi yok.. birazcık ağrı olsa çok mutlu olucam. ama bişi hissetmioyurm. sen şu aşamada bişiler hissetmiş miydin?? bir de en erken ne zaman öğrenebilirim acaba işe yarayıp yaramadığını??
canım üzülme bende aynı senin tedavini oldum. 5 ay klomen kullandım olmadı sonra gonal-f kullandım ve acayip kasık ve bel ağrısı çektim.nedeni yumurtalarımın çatlamamasıymış.senin hem az yumurtan oluşmuş hem ağrın yok o yüzden hamile olma olasılığın daha yüksek.inşallah hamilesindir.slm esma,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?