Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlar şeytanın kulağına kurşun ben doğumdan sonra düzenli adet olmaya başladım galiba
inşallah böyle devam eder

ayyy aman maşşşşşaalllahh arkadasıma valla en buyuk dert bu adet olamamak.bu adet olamamak tedavıyıde uzatıo esma dun başaladık igneye bakalım canım bu arada destek olarak incir kurunu de denıyorum ayrıyetten metformın ilacı kullanıorum bu ılaç pko lu lara ii gelıodu adetını duzeltıodu ve bu hapla hamıle kalan da cok bakalım elımden gelenı yapıorum gerısı taktırı ilahi canım

canım benım senın şu ankı yaşadıklarını burdakı arkaslarımız cok ii anlıolar aglamamak elde degıl cunku ama yapacakta bişey yok canım umudumu yıtırmemek ve dua rabbım goruyor bızı duyuor ama bıraz sabır tatlım bugun cok aglarsın yarın alışırsın bundan sonrakı maçlara bakıcaz:86: umudu kaybetmek yok demekkı bu zaman da hayırlı dılmış senın için

arkadaşlar hormon testlerim aşağdaki gibi biliyosunuz yorumlarmısınız lütfen:
TSH:0.91
FSH:4.23
LH:3.04
PROLAKTİN:14.29
E2:39

canım bıraz fsh ın yuksek galıba tıroıdlerıne bı baktırmakta yarar var bence
cunku bende tıroıd hastasıyım.ama dıgerlerı hakkında yorum yapamıcam

hayırlı olsun inş cnm.bende ayrıca şu şeker ilacından kullanıordum.bir ay öncesinden de folik asit vermişti ayrıca o yumurtanın büyüdüğü sıralarda incir kürü yapmaya başladım ama sadece 3 gün sonrasında içemedim çok şekerli oluyodu.belki onunda faydası olmuştur.

bu ay aşılamaya geçiyoruz.Ben dr.israil aruha gidiyorum ama bu ay değiştirmeyi düşünüyorum.ama sgk ya bağlı izmirde bir dr.arıyorum.tavsiye edeceğiniz bir dr. var mı.2,5 yıldır maddi olarak baya bir bizi tüketti.sgk var bari ondan yararlanayım.ilaçları bile özel hastane karşılamıyor.rapor istiyorlar.offf.yinede şükür.

Kızlar şu süt buharı olayı varya detaylarını nasıl yapılıyor ne kadar yapılıyor tüm detaylarını yazarmısınız rica etsem

özlemcim geçmiş sayfalarda detaylı olarak anlatmıştım ama sormak istediğin bişey olursa bu konuyla ilgili cevaplayabilirim

seni o kadar iyi anlıyorumki ben de annemin yanında ağlamamaya çalışırdım ama bazen başaramazdım kadıncağızı da üzerdim istemeden... ama inan ki değmez zamanını bekliyo belki daha bikaç ay daha böyle hüsrana uğrayacaksın belki de bebeğin daha fazla bekletmeden hemen gelecek Allah bilir
dediğin bu da bi tür sınav isyan etmeyip Allah a şükretmeyi hep bilmeliyiz
kendini üzme canım hakkında hayırlısı olsun..

evet canım yaaa gerçekten büyük bir dert adet olamamak...
hadi bakalım tedavin bu sefer iyi sonuçlar doğurur inşallah... incir kürünü dene bakalım canım ben yapmaya çalışmıştım da içememiştim ama tadı kötü değil ben biraz hassasım ondan yapamamıştım...
hadi bakalım canım böyle umut dolu ve elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan arkadaşlarımı görünce ben de çok mutlu oluyorum

saol canım benım inşallah senın gıbı esma gıbı suprız olur banada bu arada canım şeker ilacının adı ne idi gunde kaç tane alıodun ne zaman başalmıştın sorum cok oldu amaartık idere et tııncım bu seker ilacı sende de ishal mıde bulantısı yaptımı gun de ıkı tane alınca ben ole oluorum 1 e duusrdum aksam alıorum sukur bşi olmuo ama 2 ye cıkarcam 850 mg lık benımkının adı glıkofaj canım

esma canım,süt buharını adetin kaçıncı günü uyguladın bugün benim 10.günüm
nasıl yaptın anlatırmısın

evt aynı ilaç benmkiside.günde bi tane alıodum.çünkü çok bulantı yapıyodu.doktor bi tane yeterli dedi.ve 3 ay kullandım sanırım.folik asitte 1 ay kullandım şimdide kullanıorum folik asiti.ama şeker ilacını bıraktım.sabırla devam et tedavine allah sana da nasip edecektir.şeker ilacını ikiye çıkarmana gerek varmı bilmiorum doktora sor çok bulantı yapıyo de bakalım ne diecek.

slm esma,

hikayeni okuyunca çok mutlu oldum. çünkü bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. 1 yıldır bebek istiyoruz ama pco olduğum için tedavi görüyorum. benim de kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz. 3 ayda bir 5 ayda bir belli olmuyor yani. 5 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam hiç gelişmedi.en büyüğü 12 mm civarındaydı. daha sonra ise iğne tedavisine başladım yani bu ay. gonal f 450 verdi doktorum adetin 3. gününden itibaren 75 ml ile başladım sonra dozu 150 ye kadar artırdı doktorum tam 18 gün kullandım ben iğneyi ve nihayet 2 tane yumurtam büyüdü 18.5 mm civarında. o yumurtanın büyümesi bile beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. millet ekranda bebeğine bakar mutlu olur ben yumurtalarımı görünce seviniyorum:)) neyse 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım ve 3 gün temas olması gerektiğini söyledi doktor. ama şuanda yumurtanın çatladına dair herhangi bi belirti yok ne karında kasıkta ağrı ne hassasiyet hiçbişi yok.. birazcık ağrı olsa çok mutlu olucam. ama bişi hissetmioyurm. sen şu aşamada bişiler hissetmiş miydin?? bir de en erken ne zaman öğrenebilirim acaba işe yarayıp yaramadığını??

slm canım
öncelikle ben de senin yumurtalarına çok sevindim inşallah bunlar birer bebişi olarak sana dönerler:)
çatlatma iğnemi yaptırdıktan 1 gün sonra benim karnımda ve kasıklarımda ağrı olmuştu yumurtanın çatladığına dair belirtiler diye biliyorum ben bu ağrıları ama her iğne yaptıranın ağrısı olmak zorundamı ya da ağrısı olmayanın yumurtası çatlamamış demekmidir... hayır tabiki
çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda beta hcg baktırırsan en erken o zaman öğrenmiş olursun canım çünkü ben kanda baktırdığım günden 1 gün önce gebelik testi alıp evde yapmıştım ikinci çizgi yoktu ama kanda çıktı
inşallah sen de iyi ve mutluluk verici sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun

Kızlar merhaba,benim oluşan 5 yumurtamın hiçbiri çatlamamış ve hepsi 5cm lik kistlere dönüşmüş bu ay o yüzden ara verdik.doktor normal dedi.senin oluşan 5 yumurtan çatlamıştır, bunlar sonradan gelişenler dedi ama başka dr. gittim oda sana yüklemişler ilacı yumurtalarda büyümüş çatlamamış dedi.bu ay dr. değiştircem ama çok kararsızım ne yapsam ne etsem diye.dr. çok para göz. senin üzülmen umurlarında bile değil.bu ay soğan kürü yapıp şu kistleri bi eriteyim diyorum.

canım üzülme bende aynı senin tedavini oldum. 5 ay klomen kullandım olmadı sonra gonal-f kullandım ve acayip kasık ve bel ağrısı çektim.nedeni yumurtalarımın çatlamamasıymış.senin hem az yumurtan oluşmuş hem ağrın yok o yüzden hamile olma olasılığın daha yüksek.inşallah hamilesindir.

canım üzülme bende aynı senin tedavini oldum. 5 ay klomen kullandım olmadı sonra gonal-f kullandım ve acayip kasık ve bel ağrısı çektim.nedeni yumurtalarımın çatlamamasıymış.senin hem az yumurtan oluşmuş hem ağrın yok o yüzden hamile olma olasılığın daha yüksek.inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…