• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

canım nasıl düştü 35 güne?ben 40 günde bile olamıyorum artık..Söktürücü kullanıp oluyorum 2 aydır..Glokophage başladım dün..850 mg günde 1 tane.İnşallah işe yarar..

canım ben yaklaşık bir aydır hayıt tohumunu içiyorum hormonları düzenliyor diye duymuştum işe yaradı sanırım:34:

inşşş canım emın ol her okudugumda elımde olmasada gozlerımden hep suzuluyo yaşlar cok guzel anlatmış şiir bızım durumumuzu ama asla umudumu yıtırmıorum herşeye bedel olan o duyuguyu tadıcam bende:59:

bende şiiri okumaya başladığımda ağlamaya başladım şuan yazarkrn bile gözlerim doluyor :25: .gerçekten seninde dediğin gibi ne sen ne ben nede diğer arkadaşlar umudumuzu yitirmemeliyiz

yarın benımde randevum var dr gıtcegım. ıns basıt bı kısttır:(( gunlerdır aglamaakdan ne hale geldım. sag yumurtalıkta yanı 2 cevız buyugu 4 cm dedı. kan testlerı ıstedı. 2 ay sonra bugun regl oldum. bakalım ne dıyecek:( cocuk falan olmaz derse off:(

merhaba arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum ben..
geçen ay doktora gittim bebek için doktor muayene etti pko olduğunu söyledi sol yumurtalığımın kötü olduğunu sağ ona nazaran biraz daha iyi olduğunu söyledi belirtilerinide söyledi adet düzensizliği ,kilo, tüylenme, sivilce bunlar olur dedi ama hiç biri sende yok dedi..aklım karıştı pko da ne gibi belirtiler var nasıl oluyor bana bir anlatırsanız çok sevinirim araştırıyorum okuduklarımın arasında hiçbiri bende yok...

bazı pkolular senin gibi hiç belirti vermeyebiliyor tedaviye başla canım bir an önce... korkma pko o kadar da korkulacak bir hastalık değil:8: demekki sol yumurtalığında daha çok küçük küçük kistler varmış inşallah en kısa zamanda sen de bebek sahibi olursun:9:

her adet günümden sonra doktora gitmekten ,ağlama krizlerine girmekten, ben ağlarken eşimide ağlatmaktan, artık etrafımdakilerin bebek yokmu sorularına cevap vermekten nefrett ediyorum:43:evet olmuyor ,sorun bende demek istiyorum ama diyemiyorum...ama şu konuda okadar şanslıyımki dünyanın en şanslı kadınıyım , bu kadar mükemmel güzellikte bir kalbi olan adamla evliyim ...ben ağlarken ağlayan ben gülerken gülen...ya hiç olmazsa dediğimde sen sağlıklısın ya sen hep benim yanımda olda boşver olmasın diyen ,kendini üzme bak etrafına olsa bi dert olmasa bi dert diyen allah herşeyin hayırlısı versin hayırsız olacaksa istemem diyen (bu arada deli gibi çocuk seven kocam)olmazsa ya ya beni bırakırsan dediğimde saçmalama ölene kadar beraberiz biz diyen,sana bunu yapmaya hakkım yok baba olmak seninde hakkın dediğimde sensiz hiç birşeyin anlamı yok benim çocuklarımın annesi sen olmalısın diyen,olmuyorsa hayırlısı buymuş buda bizim bu dünyadaki sınavımızmış diyen ,her doktra gidişimde benimle gelen ,dünyanın en iyi adamı o benim kocam...
canımmm benim de eşim o dönemlerde bana çok destek olmuştu Allah razı olsun ondan hiçbir zaman kırmadı beni hep teselli verdi ve sonunda mutlu sona ulaştık o günlerimizi hatırlayıp niye o kadar üzülmüşüz deriz hala... merak etme cenım siz de bir gün anne baba olacaksınız herşeyin hayırlısı olsun inşallah:49:

inşşş canım emın ol her okudugumda elımde olmasada gozlerımden hep suzuluyo yaşlar cok guzel anlatmış şiir bızım durumumuzu ama asla umudumu yıtırmıorum herşeye bedel olan o duyuguyu tadıcam bende:59:

inşallah canım tabiki tadacaksın bu duyguyu Allahın izniyle:49:
meryem süresini sormuşsun canım ben öyle bir sayı okumadım hemen hemen her gün 1 kere okurdum arkasından da dua ederdim Allahım bu mucizeyi bana da gönder derdim içim huzurlu olurdu
eğer pembe akıntın varsa kuran okuma fatmacım adetten sonra devam edersin bol bol dua et olur inşallah:49::9::9:

arkadaşlar merhaba.2,5 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebek olmuyor.rahim filmi, sperm testi, ve bununla birlikte bütün hormon testlerini yaptım.sonra dr sana klomen verelim dedi. ben normalde klomeni 5 kere kullandım her seferinde yumurtalarım 20 mm oluyordu ve 3-4 tane oluyordu ama hamile kalamıyordum. doktorum bende hiçbir sorun olmadığını eşimdede olmadığını aşılama olmam gerektiğini söyledi.eşim istemedi ve dr. değiştirdim. dr. adetimin 12. günü yumurtamın 15 mm olduğunu söyledi ve yumurtaların zayıf çalışıyor dedi.sorunumuzu nihayet 2,5 yıl sonra öğrenmiş olduk. bana bu ay gonal-f verdi. kullandım ve adetimin 12. günü 23. ve 22 mm yumurtalarım oluşmuştu.çatlama iğnemide oldum.ilişki söyledi.dediği herşeyi yaptık ve sonuç 16 martta belli olcak.dua edin lütfen. Bu arada birşey sormak istiyorm.adetim çok düzenli, kıllanma yok ben buna rağmen pko hastasımı oluyorum.allahım herkese nasip etsin.:43::43:

darendemcim pko öyle belirtiyle bilinecek bişey değil tahliller ve muayene sonucu doktorun sana en doğrusunu söyler
inşallah bu ay emeklerin boşa gitmez hamile kalırsın canım:49:

fatmacım özlemcim tüm arkadaşlar bırakın ağlamayı yaaa lütfennn..
bunlar hep siz de stres yaratıyor ve bu da pkoyu destekliyor bir süreliğine çocuk fikrini kafanızdan çıkarın size bunu hatırlatacak her şeyden uzak durun bol bol stres atın ve inanmıycaksınız ama çocuksuzluğunuzun tadını çıkarın ben hala o günlerimde daha çok gezip tozmadığıma yanıyorum annelik çoooook güzel tamam ama bir bebeğin sorumluluğu da çok ağır bir yük:emir_bebek:...
anınızın tadını çıkarın gün gelecek benim gibi eve tıkılıp tüm gün bebeğinizle uğraşacaksınız şikayet edeceksiniz bu durmudan... gün gelip de o günleri yaşadığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız:68:
sizi seviyorummmm:9::9::9::9:

fatmacım özlemcim tüm arkadaşlar bırakın ağlamayı yaaa lütfennn..
bunlar hep siz de stres yaratıyor ve bu da pkoyu destekliyor bir süreliğine çocuk fikrini kafanızdan çıkarın size bunu hatırlatacak her şeyden uzak durun bol bol stres atın ve inanmıycaksınız ama çocuksuzluğunuzun tadını çıkarın ben hala o günlerimde daha çok gezip tozmadığıma yanıyorum annelik çoooook güzel tamam ama bir bebeğin sorumluluğu da çok ağır bir yük:emir_bebek:...
anınızın tadını çıkarın gün gelecek benim gibi eve tıkılıp tüm gün bebeğinizle uğraşacaksınız şikayet edeceksiniz bu durmudan... gün gelip de o günleri yaşadığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız:68:
sizi seviyorummmm:9::9::9::9:

canım benım bızde senı sevıyoruzzz:70::70: inşallah canım inşalah rabbım hayırlısını versın inşşş dua et bıze bıtanemmmmm:54:

inşallah canım tabiki tadacaksın bu duyguyu Allahın izniyle:49:
meryem süresini sormuşsun canım ben öyle bir sayı okumadım hemen hemen her gün 1 kere okurdum arkasından da dua ederdim Allahım bu mucizeyi bana da gönder derdim içim huzurlu olurdu
eğer pembe akıntın varsa kuran okuma fatmacım adetten sonra devam edersin bol bol dua et olur inşallah:49::9::9:

canımm tıın 40 gun ara vermeden okumuşş adetlıykende yakınına okutmuş bende eşime okutucam canım

canımm tıın 40 gun ara vermeden okumuşş adetlıykende yakınına okutmuş bende eşime okutucam canım

çok iyi fikir yaaa valla bu duayı senden sonra okuyacak en makbul kişi eşin olur heralde... o da en az senin kadar yürekten okur bu duayı... rabbim duysun sesinizi hayırlısıyla sizi bebeğinize kavuştursun...
:81::81::81:

esma senin hamilelik hikayeni gözlerim dolu dolu, tüylerim diken diken okudum.inşallah bu güzel haberi bende alırım.normalde adet tarihim 13 mart ama dr. 16 mart test yap dedi.pek ümidim yok.çünkü 3 kere yumurtam çatlamasına rağmen hamile kalamamıştım.o yüzden hiç ümidim yok.meryem okuyodum bende daha önceden.şimdi yine başlayayım bari.sizde ne olur dua edin benim için.allah herkesi sevindirsin inşallah.

inşallah guzel haber verırsın canım bu arada ne tedavısı gordun sen

Arkadaşım 2 yıldır tedavi görüyorum. 1 yıl boyunca klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama sonuç negatif oldu.sonra eşim 5 ay askere gitti mola verdik.geldi 3 ay denedik olmadı.Sonra dr.değiştirdim 1 yıl klomen kullandığım için bana direk gonal-f verdi bu ay normal yolla deneyin olmazsa bir dahaki ay aşılama dedi.Benim yumurtalar ilaçla 22 ve 23 mm olmak üzere 5 yumurtam oldu.Ama diğer üçü 15-17,16mm di.Çatlama iğnemi oldum.Çalışmalar başladı.ve şimdi bekliyoruz.eğer hamile kalmazsam bu ay aşılama olucam.İnşallah olur.ama malesef adet belirtilerim çok fazla ümitli değilim.allah yardımcımız olsun.

esma senin hamilelik hikayeni gözlerim dolu dolu, tüylerim diken diken okudum.inşallah bu güzel haberi bende alırım.normalde adet tarihim 13 mart ama dr. 16 mart test yap dedi.pek ümidim yok.çünkü 3 kere yumurtam çatlamasına rağmen hamile kalamamıştım.o yüzden hiç ümidim yok.meryem okuyodum bende daha önceden.şimdi yine başlayayım bari.sizde ne olur dua edin benim için.allah herkesi sevindirsin inşallah.

inşallah canım ben hep dua ediyorum sizlere belki bu sefer hamile kalmışsındır hakkında hayırlısı:9:

merhaba kızlar.en sonunda internetim geldi.yani kocişim geldi.:)) bilgisayarıda getridi.nasılsınsınız bu arada.çok özledim hepinizi.bol bol konuşuruz bundan sonra inş.
bu arada bebişlerim ii inş.geçen gittim doktora kalplerini dinledim.allah sizede nasip edecek inş.
ben size anlatmak istediğim bişey vardı ama kısmet olmadı şimdi anlatayım.ben hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda gördüklerimi anlatayım.uzun bir masada oturuyoruz bissürü kadın var. benm oturduğum hemen karşısında kaysı ağacı var.ağaç birden kendi kendine sallanıp bana kaysı atıo.:) sonra tekrar tekrar sallanıo ve herkes oradaki kadınlar toplamaya başlıo.ben bunu hamileliğe yordum ve ordaki kadınları da burda hamile olmayı bekleyenlere yordum çünkü ordakilerin yüzü hiç tanıdık değildi.yüzlerintanımıyordum bunlar dedim kadınlar kulübündeki kızlar. :))i

tiincim biz de seni özledik kız... senin adına çok sevindim inşallh bebişlerini kucağına aldığın günü de göreceksin canım:9:
ayrıca rüyan da çok anlamlıymış bence ben olsam aynı şekilde yorumlardım inşallah anne olmayı bekleyen arkadaşların hepsi de anne olacak bir gün...
ben de hamile kaldığım ay rüyamda yerde yatan çıplak bir bebek görüyorum elimde de bebek çorabı vardı... bebeği alıp kucaklıyorum sonrasında da uyandım...
sen anlatınca benim de aklıma geldi paylaşmak istedim:9::9:

Back