her adet günümden sonra doktora gitmekten ,ağlama krizlerine girmekten, ben ağlarken eşimide ağlatmaktan, artık etrafımdakilerin bebek yokmu sorularına cevap vermekten nefrett ediyorum
evet olmuyor ,sorun bende demek istiyorum ama diyemiyorum...ama şu konuda okadar şanslıyımki dünyanın en şanslı kadınıyım , bu kadar mükemmel güzellikte bir kalbi olan adamla evliyim ...ben ağlarken ağlayan ben gülerken gülen...ya hiç olmazsa dediğimde sen sağlıklısın ya sen hep benim yanımda olda boşver olmasın diyen ,kendini üzme bak etrafına olsa bi dert olmasa bi dert diyen allah herşeyin hayırlısı versin hayırsız olacaksa istemem diyen (bu arada deli gibi çocuk seven kocam)olmazsa ya ya beni bırakırsan dediğimde saçmalama ölene kadar beraberiz biz diyen,sana bunu yapmaya hakkım yok baba olmak seninde hakkın dediğimde sensiz hiç birşeyin anlamı yok benim çocuklarımın annesi sen olmalısın diyen,olmuyorsa hayırlısı buymuş buda bizim bu dünyadaki sınavımızmış diyen ,her doktra gidişimde benimle gelen ,dünyanın en iyi adamı o benim kocam...