Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

öncelikle geçmi olsun allah şifalar versin cnm.eşim çok sevindi tabi o yanımda değil bir aylığına göreve gitti yani ben ona telle haber verdim fakat ondan önce annesi kardeşleri falan öğrendiler.çok mulu oldu.cd falan almış şimdi bebeğin anne karnındaki geliimi izliomuş nasıl die dedim sana noluyo ben izlemem lazım dedim :) olsun dio şimdi ne kadar ne zaman kalbi atıo ne zaman duyuyo herşeyini benden daha ii bilio cd sayesinde :)) çok teşekür ederim aynurcum bende çok mutluyum allah tamamına erdirsin inş.kucağımada almayı nasip etsin dua edin sizlerede nasip olsun bu mutluluk

Allahım sağlıklı sıhali kavuştursun inşallah. burda hamile olanları dydukça daha çok heves ve inanç geliyo rabbim bizlerede nasib etsin

teşekür ederim cnm.umudunu hiç bi zaman kaybetme.allaha dua et nasip olacaktır.herşeyin bir zamanı oluyor işte ne zaman hayırlı bilmiyoruz bizde

ne güzelki bu mutlululuğu yaşıyorsun Allah nazarlardan korusun sağlıkla uzun ömürlü kucağına al inşallah bebeğini bende polikistik over hastasıyım darısı bizlere

ne güzelki bu mutlululuğu yaşıyorsun Allah nazarlardan korusun sağlıkla uzun ömürlü kucağına al inşallah bebeğini bende polikistik over hastasıyım darısı bizlere

cnm teşekkür ederim.allah sana da nasip etsin inş.pko da biraz sabr gerekio sanırım.hayırlısını iste zamanı gelince olur

esma nrelerdesin cnm ya.benm kabızlık şimdi yerini ishale bıraktı.karnımda ağrıyo.dün sağlık ocağına gittim kasıklarda ki ağrıdan bahsettim doktora oda idrar tahlili yaptı.enfeksiyon başlangıcı var dedi ilaç verdi sende d olmuşmuydu.

arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni üye oldum konunun başındaki hikayeyi herkez gibi bende gözlerim dolarak okudum.bendede adet düzensizliği var geçen hafta doktora gittim ultrasonla bakıp durumu fark etti ultrason resmime bakıyorum sol yumurtalığımda 8-9 tane benek var çok sinir oluyorum onlara adetimin ikinci günü hormon testi yapılacak daha yolun çok başındayım.beni biraz aydınlatırmısınız

burdayım tatlım kabızlık biçok gebelikte oluyo ama seninki ishale çevirmiş dikkat et enfeksiyon varsa ilacını düzenli kullan...
bende kabızlık yada ishal olmadı ama bende de son zamanlarda hafif seviyede idrar yolu enfeksiyonu olmuştu zaten gebelikte sık karşılaşılan bir durum bu...
çok geçmiş olsun canım aman kendine çok dikkat et artık kendini değil karnındaki miniği düşünmelisin

öncelikle hoşgeldin canım
ultrasondaki o benekler senin gelişmemiş yumurta hücrelerin ve polikistik overli olduğunun belgesi gibi bişey... benim de her iki yumurtalıkta da var tesbih taneleri gibi dizilmişler meretler...
ama sen de görüyorsun ki sabır ve moralle herşey yoluna giriyor yolun başındayım demişsin doğru... tüm tahlillerini yaptır büyük ihtimalle sen de klomen ya da onun gibi bi ialçla tedavine başlayacaksın Allah yardımcın olsun canım tedavi sürecinin gelişmelerini burda bizimle paylaşabilirsin sormak istediğin şeyleri sorabilirsin

canım işte rabbım ol deyınce ol dıyo.ben cok sık dua etmıodum artık okuyacagım meryem suresını. bende aynı gonalf gectık bakalım 22 subat adet tarıhım hayırlısı dıorum canım bakalıl

çok canım sııkkın doktor bu durum gebeliğine çok engel bi durum değil dedi.gerçi doktora gitmeden önce hissediyordum ters bişeyler olacağını

ne sıkılıyosun canım yaa baksana burda hemen hemen hepimiz pkoluyuz dört kadından birinde görülüyor bu durum sadece tedavine odaklan ve olumlu düşün çünkü insan olumsuz düşündükçe daha kötüye gidiyor sanki herşey...
eminimki sen de burdaki arkadaşlarımın hepsi de bi gün bebeğine kavuşacak

tiincim canım bu arada söylemeyi unuttum bol bol su iç... hem enfeksiyona iyi gelir hem de bebişine iyi gelir... su şişesini al eline sürekli iç ben öyle yapıyodum

canım çookk teşekkür ederim paylaşımları okudukça kendimi iyi hissetmeye başladım bir an önce regl olayım da testlerim yapılsın diye bekliyorum şuan.

:81:
tatlım helal olsun...
benimde inatçı bir polikistiğe rağmen,azmimin sonunda 1,5 aylık bi kızım var.... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Öncelikle evladına sağlıklı sıhatli uzun ömür versin rabbim..ALLAH bağışlasın..
Gerçekten insan tedaviye başlarken umutsuzluğa kapıldıgı anlar oluyor hiç olmayacak diyor ama Rabbim sonunda bi mucize yaratıyor ve mutlu son..
Rabbim herkesi mucizelerle karşılaştırsın ve evlat sevgisini, annelik duygusunuda yaşamayı bize nasip etsin inşallah..

Bende pkoluyum.. Başarısız bir aşılama geçirdim. İlk tüp bebek denememi yaptım ama sanırım oda olmadı..
12. gün kan değerim 16,08.. 15.gün kan değerim 33,45 çıktı doktorum ilaçları kesti gebelik varsa ilaçları kestim diye gebelik sonlanmaz dedi. Bekliyorum şuan haftaya cumaya kadar adet olmazsam tekrar kan testi yapacakmışız .. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese ve banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Benim merak ettiğim şey şu bu pko nun kesin tedavisi yokmu yada ameliyatla alınmıyormu..

amin akasyacım çoooook teşekkür ederim canım benim inşallah sen de bir gün benim gibi bebişine kavuşacaksın canım hiç merak etme her zaman söylüyorum zamanı gelince Allah kısmet edecek
canım inşallah tüp bebek denemen gebelikle sonuçlanır ama olmazsa da tedaviye devam yıkılmak yok...
pkonun kesin tedavisini sormuşsun canım da malesef yok çünkü aslına bakarsan pko bir hastalık da değil genetik bir durum nasıl ki ameliyatla göz rengini saç rengini değiştiremezsen pko dan da tamamen kurtulamazsın malesef bununla yaşamayı öğrenicez
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…