• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

iiyim canım bende napayım bugun adet olmam gerkıo ama tık yok yıne haftaya pazartesı doktora gıdıcem ilaç verecek adet olacagım sonra baslıcaz inş tedavıye bakalım.esma senn facebook hesabın varmı varsa eklıyım senı:71:

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın..
facebook hesabım var canım ekleyelim

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bayadır takip ediyorum sizi çok hoşuma gidiyordu,birbirinizin üzüntülerine,sevinçlerine ortak oluyosunuz ne kadar güzel,bu yüzden bende katılmak istedim aranıza ve malesef benimde çocuğum olmuyor ve çok üzülüyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm.....:60::60::60:

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bayadır takip ediyorum sizi çok hoşuma gidiyordu,birbirinizin üzüntülerine,sevinçlerine ortak oluyosunuz ne kadar güzel,bu yüzden bende katılmak istedim aranıza ve malesef benimde çocuğum olmuyor ve çok üzülüyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm.....:60::60::60:

evet canım cevremızdekılerle pek paylasamıoz ama burdan cok guzel arkadaslıklar edınıoz bu arada hoşgeldın ugurlu gelır inş topıgımız:94:hepmız aynı dertten muzdarıbız :59:hayırlısı ınş bı gun hepımız anne olacagız canım:49:

hoşgeldin aramıza canım senin üzüntülerine ve sevinçlerine de seve seve ortak oluruz...
eee tedavi oluyormusun canım ne durumdasın:1:

mrb kızlar nasılsınız özledim hepinizi.size ikinci haberi vereyim dün doktora gittim kalbini dinlemek için.doktor iiler güzeller gayet sağlıklılar dedi önce algılayamadım ne demek istediğini sonra ikiz dedi ve ben ikinci sürprizle karşılaşmış oldum :))) çok şükür allahma.allah nasip etsin bana onları inş.sizde dua edin.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşim ok sevindi.çok şaşırdı.biraz belki zorlancam ama olsun allahtan istiorum onları.bu arada bulantım dün itibariyle başladı.sabaha kadar uyuyamadım kustum.bugün nerdeyse bişey yiyemedim korktuğumdan.hepinizi öpüyorum.

ben bugun sogan kurune basladım kızlar ama tadı cok kotu acaba limon sıkıp içsem olurmu yapan varmı aranızda

ay ben bir ara denemeye kalktım da ikinci gün içemedim çok kötüydü tadı... zaten ben pek içemem böyle şeyleri... limon sıkabilirsin canım neden olmasınki olabilir bence:68:

mrb kızlar nasılsınız özledim hepinizi.size ikinci haberi vereyim dün doktora gittim kalbini dinlemek için.doktor iiler güzeller gayet sağlıklılar dedi önce algılayamadım ne demek istediğini sonra ikiz dedi ve ben ikinci sürprizle karşılaşmış oldum :))) çok şükür allahma.allah nasip etsin bana onları inş.sizde dua edin.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşim ok sevindi.çok şaşırdı.biraz belki zorlancam ama olsun allahtan istiorum onları.bu arada bulantım dün itibariyle başladı.sabaha kadar uyuyamadım kustum.bugün nerdeyse bişey yiyemedim korktuğumdan.hepinizi öpüyorum.

ayyyyy canım yaaaa biz istedik bi tane Allahım verdi iki tane:64::64::64:
:62::62::62:
Allah sağlık sıhhat versin üçünüze de hahaha iki canlı değilsin sen üç canlısın:8::8::8:
ama canım mide bulantıların aşırı olursa yani beslenmeni engelleyecek kadar olursa tekrar doktora gitmeyi ihmal etme...
kendine dikkat et canım:49::49::49:

ayyyyyy:52::52: canım benımmm maşşşşşaaallaahhhh :nazar:rabbım nazarlardan korusunçok sevındım valla okuyunca yuzumde güller açtı senın adına çok sevındım saglıcakla dogsunlar inşallah darısıda bana dua et canım hamılelerın duaları kabul olurmuş:30:benımde bugun adet gunum ama olmıcak bılıorum baklaım haftaya pzrtesı gıdıcem doktora inşllah hayırlıysa bende senn gıbı bi şok haber alırım:1:bakalım canım hayırlısı burayda ihmal etme haberdar et bızı optum kocaman:54:

ben bugun sogan kurune basladım kızlar ama tadı cok kotu acaba limon sıkıp içsem olurmu yapan varmı aranızda

hayır olmuo hiç bi katkı maddesı olmyacakmış ılık şekılde burnunu kapat bi dikişte iç sonra dşini fırçala bıde nanelı sakız at agzına pek kotu olmuosun ben ole yaptım

ayyyyyy:52::52: canım benımmm maşşşşşaaallaahhhh :nazar:rabbım nazarlardan korusunçok sevındım valla okuyunca yuzumde güller açtı senın adına çok sevındım saglıcakla dogsunlar inşallah darısıda bana dua et canım hamılelerın duaları kabul olurmuş:30:benımde bugun adet gunum ama olmıcak bılıorum baklaım haftaya pzrtesı gıdıcem doktora inşllah hayırlıysa bende senn gıbı bi şok haber alırım:1:bakalım canım hayırlısı burayda ihmal etme haberdar et bızı optum kocaman:54:

ayy inş cnm inş hayırlı haberlerini bekliorum.dua edin nolurrr

Merhaba arkadaşlar bende de pcos var malesef:58:biraz uğraştırıcı bir rahatsızlık ama napalım umarım bu topikteki herkesin hamile haberlerini alır seviniriz

ayyy nasıl sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ben tam tanımadıgım için sormak istiiyorum herhangi bir tedaviylemi oldu bu bebecikler tup bebek asılama falan allahım bizede nasip eder inşallah
ay ben bir ara denemeye kalktım da ikinci gün içemedim çok kötüydü tadı... zaten ben pek içemem böyle şeyleri... limon sıkabilirsin canım neden olmasınki olabilir bence:68:
valla dun içtim ama midem cok kotu oldu cıkarcak gib oldum ama aklımam bebek istegi gelince gözumu kapatıp içtim
hayır olmuo hiç bi katkı maddesı olmyacakmış ılık şekılde burnunu kapat bi dikişte iç sonra dşini fırçala bıde nanelı sakız at agzına pek kotu olmuosun ben ole yaptım

saol cvanım tavsiyen için bende tereddutte kaldım acaba limon bozarmı diye sıkmıyım bari bende sogan suyunu içtim hemen agzıma cıkolata attım ama diş fırcalamak daha ii sanırım sşzlerde uyguluyormusunuz

ayyy nasıl sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ben tam tanımadıgım için sormak istiiyorum herhangi bir tedaviylemi oldu bu bebecikler tup bebek asılama falan allahım bizede nasip eder inşallah

valla dun içtim ama midem cok kotu oldu cıkarcak gib oldum ama aklımam bebek istegi gelince gözumu kapatıp içtim

saol cvanım tavsiyen için bende tereddutte kaldım acaba limon bozarmı diye sıkmıyım bari bende sogan suyunu içtim hemen agzıma cıkolata attım ama diş fırcalamak daha ii sanırım sşzlerde uyguluyormusunuz
evet canım yaaa bebek için neler yapmadıkki bunu da yapmadık demiyelim:9::9::9:
ayy bi de ben limon bişey yapmaz dedim de iyiki fatmacım olmaz demiş ben de bilmiyodum hiçbi katkı maddesi olmaması gerektiğini:emir_bebek:
ama şunu dabiliyosundur heralde ama yine de söyleyim adetin 15. gününden sonra içme sakın eğer gebelik oluşursa düşük yapmaya neden oluyomuş soğan suyu:49:

esma sonunda buldum senı facebookta yanlız canım senden rıcam benım bu rahatsızlıkla yada tedavı surcımlı ılgılı soru yada buna banzer bişi yazamazsan sevınırım cevremden kımse bılmıo cunku :50:bılmesını de istemıorum malum benım bu durumuma sevınecek cok cevremde:59:yanlış anlama benı olurmu canımm:71:

esma sonunda buldum senı facebookta yanlız canım senden rıcam benım bu rahatsızlıkla yada tedavı surcımlı ılgılı soru yada buna banzer bişi yazamazsan sevınırım cevremden kımse bılmıo cunku :50:bılmesını de istemıorum malum benım bu durumuma sevınecek cok cevremde:59:yanlış anlama benı olurmu canımm:71:

evet canım şükür kavuşturana:48:
yok canım niye yanlış anlayım sen demesen bile sormazdım zaten tatlım ben de tedavi sürecimi çevremda belirli insanlar hariç kimseyle paylaşmamıştım seni anlıyorum yani:34:

merhaba arkadaşlar

bugün adertimin 10.günü olduğundan neden bu kadar uzun sürdü diye merak ettiğimden her zaman gittiğim doktoruma bi gidim dedim...polikistikover teşhisi kondu...çarşamba günü boyalırahim filmi çekilecek...doktorum öyle dedi...ben acaba rahim filmi çok acıtıyomu diye araştırırken hastalığımın ciddiyetinin farkında değilmişim...tedavi sürecinin bu kadar meşakatli olacağını düşünmemiştim...daha yapılacak çok şey çekecek çok sıkıntım varmış meğer...moralim sıfır şu anda...:((

önerileriniz varsa bekliyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bugün adertimin 10.günü olduğundan neden bu kadar uzun sürdü herzaman gittiğim doktoruma gittim...polikistikover teşhisi kondu...çarşamba günü boyalırahim filmi çekilecek...doktorum öyle dedi...ben acaba rahim filmi çok acıtıyomu diye araştırırken hastalığımın ciddiyetinin farkında değilmişim...tedavi sürecinin bu kadar meşakatli olacağını düşünmemiştim...daha yapılacak çok şey çekecek çok sıkıntım varmış meğer...moralim sıfır şu anda...:((

merhaba canim rahim filmi fazla acitmiyor ben iki kere cektirdim morelini bozma pko yenilmiyecek hastalik degil tedavisi var merak etme ben pkoyla hamile bile kaldim

Back