Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

merhaba esmaaa eski sayfalara baktimda tiin ilk ay igne vurdugu ay di dimeee hani hic gelismemis falan diyordu yumurtam.

evet aynur aynen öyleydi hatta ben de onun gibi bi durum yaşamıştım ama benimki olmamıştı ama maşallah arkadaşıma...
Allah nazarlardan saklasın çiçeği burnunda hamişşşş

bencede esmaaa tiin uyuyamaz bu gece, saten kac gündür sesi solugu yoktu bu kizin inanin icime doldu, ben adet oldum ama tiin hamile galiba demistim.

kızlar esmaaa hamileyim şimdi öğrendim inanamıyorum.dua edn allah tamamına erdirsin deyin.allah sizlerede nasip edecek inş size çok dua edeecm görüşürüz yine inş

canım hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun.. sen diğer topicte klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar konusunda uğurlu listedeki tiin misin?? eğer öyleysen orada da paylaş bu güzel haberini listemiz artsın..

canım aynurcum senle fatma için de önümüzdeki ay seviniriz inşallah...
hepimizin hakkında önce hayırlısı..
aha ben yatmaya gidiyorum bebişim de uyumuşken ben de uyuyayım
görüşürüz

evet yaa insan çok tuhaf hissediyo gerçekten inanamıyo kendimden biliyorum aynurcum inşallah sen ve fatma için de önümüzdeki ay böyle sevinecez
aha ben uyumaya gidiyorum malum bebek uykusuz bırakıyo
iyi gecelerrr

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bendede var aynı sorun ben 5 yıllık eviyim yeni tedaviye başladım hormon tahlili şeker kan her şeye baktılar şimdi rahim filmi çektirecem regli olmayı bekliyorum.
anlayacağın tedavide en iyi sonuca ulaşmak için her şeye tam bakmaları gerekiyor tüplerde sorun olabilir bence filmi çektir herşey tam olarak gözüksün

kızlar esmaaa hamileyim şimdi öğrendim inanamıyorum.dua edn allah tamamına erdirsin deyin.allah sizlerede nasip edecek inş size çok dua edeecm görüşürüz yine inş

Allahım sağlıklı sıhali kavuştursun inşallah. burda hamile olanları dydukça daha çok heves ve inanç geliyo rabbim bizlerede nasib etsin

merhaba kızlar.evde int yok o yüzden arkadaştan yazıyorum.evt çok mutlu oldum.dün doktora gittim adet olmayınca ama ben kist falan oldu die gitmişim.hemşire vardı test yapalım bide ultrasona gir dedi.girdim doktor dedi gebelik gözüküyo dedi.sonra kan tahlilinde çıktı hemşire yüzdeyüz gebesin dedi ben hemşireye sarıldım inanamadım.bide eşim burda değil ona zor ulaştım çok sevindi.ama benm belirtim çok yok kızlar sadece kask ağrım var onun dışında göğüslerimde falan henüz bi değişiklik yok.bişey olmaz demi.dua edin doğduğunu da göreyim.

çok sevindim, inşl sağlıklı bir bebeğin olur... darısı başıma ve tüm isteyen bayanlara...

en beklenmedik anda gelip buluyo ya insanı hamilelik... bundan büyük mutluluk yokmuş gibi geliyo..
belirtilere çok takma canımbişey olmaz daha çok yeni herşey hele bi 8-9 haftalık ol da o zaman iyice yaşarsın belirtileri...
zaten en başta kasık ve göğüs ağrısı oluyo ama göğüs ağrısı da aman aman bi ağrı değil yani adet olacak gibi bi hassasiyet bi dolgunluk oluyo o kadar...
inşallah sağlıklı bi şekilde doğduğunu da görürsün

canıııım tebrık edıorum allah kucagına saglıcakla almayı nasıp etsın bebegınıı kız nasıl oldu hiç umut yoktu bak martta baslıcak tedavıye beraber :13:sen solladın benı allahım nazarlaradan koruusn canım valla cok sevındım ve cok saırdım nasıl oldu sen igne kullnammaısmydın dınlenmedeydın dımı canım bende baslayım barı calısmalara nolur nolmaz:82:tekrar hayırlı olsun canım dua et bıze olurmu:92:

kızlar ozledım sızı esma nolmus topıkte ugramayalı bak şanslı geldı topıgınnısanı yaptık eve gectık ertsı gun grıp oldum 3 gundur yatırıorm ne zamandan berı gıremıodum ben tıın hamılaymıs rabbım bızede nasıp etsın insallah hıç beklemedıgın bı anda oluverıo işte hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın rabbım

evet yaa insan çok tuhaf hissediyo gerçekten inanamıyo kendimden biliyorum aynurcum inşallah sen ve fatma için de önümüzdeki ay böyle sevinecez
aha ben uyumaya gidiyorum malum bebek uykusuz bırakıyo
iyi gecelerrr

canımmmmmmmm benım insallah guler yuzuzmuz ben umudumu yıtrmıyorum olacak anne olacagız bız :97:

kızlar çok sağolun sizlerle paylaşmak çok güzel.emin olun allah sizede nasip edecek.ben beklemiyordum ama allah nasip eti şükürler olsun fatma aynur hadi sizde sırayla beklioruz inş ben ayağımı sürükleim :)
ve diğer arkadaşlar allaha duanızı eksik etmeyin nanın ve güvenin.
internet gelsin bol bol konuşuruz inş

slm annelerin güzeli........ sen moralini iyi tut, en cok merak ettigim esin nasil tepki verdi??? bende internete giremiyorum annemler bende, istanbulda askerde yegenim hastalandi, simdi Gatada yatiyor ona cok üzülüyorum durumuna göre belki bende haftaya istanbula gidicem. senin icin cok mutluyum kendine iyi bak, öpt

evet canım yaaa hepimiz de çok sevindik bak kısmetse varsa nasıl da oluyo hiç beklenmedik bir anda
bu arada geçmiş olsun canım iyi bak kendine

tiin cim sen şu tedavi surecını bı anlatsana ne zamandan berı tedavı goruyosun ne ile başladın ilacın adı falan yazarsan canım

tiin cim sen şu tedavi surecını bı anlatsana ne zamandan berı tedavı goruyosun ne ile başladın ilacın adı falan yazarsan canım

cnm merhaba.ben klomenle başladım tedaviye 4 ay kullandım.ilk ikisnde hiç takip yapılmadı sonrakilerdede hiç yumurta olmadı malesef çok üzülüyordum.doktor dediki iğnede mutlaka olur yumurtan dedi sonra gonal f iğne aldım 75 dozluk 8 gün iğne yaptım kendime.ve ertesi gün gittiğimde yumurta 14 mm dedi doktor yani henüz yeterli büyüklükte değil dedi.gelecek aya kalır tedavi dedi ama gelecek ay dozunu artırırz mutlaka hamile kalırsın diede moral verdi.çatlatma iğneside almıştım onu vurmaya gerek yok dedi.belki bu ayda kalabilirsin dedi.ama çok düşük bir ihtimallle.neyse ben beklentiiz olarak gelecek aya moral depolayım hem dedim hem psikilojim düzzlir diyerekten meryem suresini artı başka başka duaları hiç ara vermeden okumaya başladım.gece gündüz dua ettim ama ben bu ay olacağını hiç düşünmüyordum allah nasip edecekya işte allah ol deyince oluyor doktor ilaç bahane.ilacınızıda alın dokrorunuzuda dinleyin ama dua yı hiç bırakmayın kızlar.işte böyle allah size hepinize nasip etcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…