• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

slm benımde pko var bende tedavı oluyorum suan doktorum klomen verdı 50 mılımle basladım tedavıye gecen gıttıgımdede yanıt alamadıgını sadece sag yumurtalıgımın 11mm oldugunu soledı gelecek ay dozacını yukseltıcek ıns hyrlı sonuclar alırım bende :( ama nednse hep olumsuz dusunuyorum . senınde gozun aydın olsun rabbım analı babalı buyutsun darısı basıma:(

slm benımde pko var bende tedavı oluyorum suan doktorum klomen verdı 50 mılımle basladım tedavıye gecen gıttıgımdede yanıt alamadıgını sadece sag yumurtalıgımın 11mm oldugunu soledı gelecek ay dozacını yukseltıcek ıns hyrlı sonuclar alırım bende :( ama nednse hep olumsuz dusunuyorum . senınde gozun aydın olsun rabbım analı babalı buyutsun darısı basıma:(

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah:9:
tedavinde de Allah kolaylık versin hayırlısı olsun canım:49:

Bende pkoluyum.. Başarısız bir aşılama geçirdim. İlk tüp bebek denememi yaptım ama sanırım oda olmadı..
12. gün kan değerim 16,08.. 15.gün kan değerim 33,45 çıktı doktorum ilaçları kesti gebelik varsa ilaçları kestim diye gebelik sonlanmaz dedi. Bekliyorum şuan haftaya cumaya kadar adet olmazsam tekrar kan testi yapacakmışız .. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese ve banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Benim merak ettiğim şey şu bu pko nun kesin tedavisi yokmu yada ameliyatla alınmıyormu..
rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize. rabbim kaldıramayacağı yükü vermezmiş kullarına.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :79:

İnşallah canım.:71:.Bende günün birinde anneler kervanına katılırım rabbim nasip ettiyse.. Ne biliyim ya ne illet bişeymiş bu pko :1: olsun ama bunada şükür.. Laparoskopi yöntemiyle kistlerin üzerine gelip patlatıldığını falan duymuştum ama ne kadar doğru yanlış bilmem tabiki. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. bakalım beklemedeyim hala.. 4 tane dondurulmuş embriyom var. Olmadı artık onlarla devam edicem tedaviye.. Ama uzun bi ara vermek istiyorum. Çünki maddi ve manevi olarak biraz çökmüş durumdayım :)) İlk denemeden bişey olmazsa yola dondurulmuşlarla devam edicez artık..:16:

rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize. rabbim kaldıramayacağı yükü vermezmiş kullarına.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :79:

Amin inşallah..:71:Hayırlısıyla inşallah güzel haberler olurda sevincime ortak olursunuz. Burdaki arkadaşlarında sevincine ortak olurum. Hakkımda herşeyin hayırlısı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. :16:

Amin inşallah..:71:Hayırlısıyla inşallah güzel haberler olurda sevincime ortak olursunuz. Burdaki arkadaşlarında sevincine ortak olurum. Hakkımda herşeyin hayırlısı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. :16:
amin inşallah. bende pko lu olduğumu öğreneli 1 hafta oldu. önce çok moralim bozuldu ama buradaki paylaşımları ve özellikle en baştaki hikayeyi okuyunca biraz kendime geldim. çıkmadık candan umut kesilmezmiş yola devam :64:

kızlar bende pkoluyum benim 26 aylık 1 oglum var ebnde dogumdan sonra pko oldu şimdi 6 aydır bebek calısması yapıyoruz olmuyor 3 aydırda adet gomuyorum bana dr sadece metmorfin içeren ilac verdi glifor diye baskada bişi vermedi drdeğiştirmem gerekiyor sanırım

kızlar bende pkoluyum benim 26 aylık 1 oglum var ebnde dogumdan sonra pko oldu şimdi 6 aydır bebek calısması yapıyoruz olmuyor 3 aydırda adet gomuyorum bana dr sadece metmorfin içeren ilac verdi glifor diye baskada bişi vermedi drdeğiştirmem gerekiyor sanırım
canım genelde bu ilacı veriyorlar pko lularda ve bence bırakma bu ilaç çok faydalı

canım ben çok duydum pkolu olup bu ilaçları kullanarak hamile kalanları...
bu ilaçlarla düzenli adet de olunuyormuş sanırım benim doktorum bunları hiç vermemişti bana ama bence doktoruna güven inşallah yakında gebelik oluşur:49::71:

canım ben çok duydum pkolu olup bu ilaçları kullanarak hamile kalanları...
bu ilaçlarla düzenli adet de olunuyormuş sanırım benim doktorum bunları hiç vermemişti bana ama bence doktoruna güven inşallah yakında gebelik oluşur:49::71:

ayy canım yaa valla kararsız kaldım ben yaklasır 1 senedir insulın direnci hastasıyım bu ilacı ozamandan kullanıyorum pko olayı yeni cıktı sayılır ama ilaca ragmen 3 aydır addet gormuyorum bakalım ne olcak

slm arkadaşlar bende bu rahatsızlıgımı ögreneli 1.5 sene oldu ve tedavi oluyorum hep olumsuz sonuç aldım hatta yumurta oluşmasında hiç bi sorun yok ama olmuyo işte yeterki rabbim kımset etsin şimdi ara vermiştim tedaviye doktorum biraz dinle demişti sil baştan baştan başlarız demişti ve ben şimdi yeni tedavi sürecine başldım adetimi bugün oldum ve klomene başlıyacam beşinci günü sonra kontroller tabi inşllah daha çok bekletmeden gelir bebişim çok üzülüyorum ama kimseyede belli etmek istemiyorum inan burda en başta yazan yazıyı okyunca çok sevindim sanki birden kendimi hissettim bebgin saglıkla büyüt inşallah bizlerede nasip olur o sevinci bizde yaşarız

slm arkadaşlar bende bu rahatsızlıgımı ögreneli 1.5 sene oldu ve tedavi oluyorum hep olumsuz sonuç aldım hatta yumurta oluşmasında hiç bi sorun yok ama olmuyo işte yeterki rabbim kımset etsin şimdi ara vermiştim tedaviye doktorum biraz dinle demişti sil baştan baştan başlarız demişti ve ben şimdi yeni tedavi sürecine başldım adetimi bugün oldum ve klomene başlıyacam beşinci günü sonra kontroller tabi inşllah daha çok bekletmeden gelir bebişim çok üzülüyorum ama kimseyede belli etmek istemiyorum inan burda en başta yazan yazıyı okyunca çok sevindim sanki birden kendimi hissettim bebgin saglıkla büyüt inşallah bizlerede nasip olur o sevinci bizde yaşarız

canım yumurta oluşmasında sorun yokmuş ne güzel ama kaç keredir olumsuz sonuç aldın belli bir denemeden sonra doktorlar genelde aşılamaya sonra da tüp bebeğe geçiyorlar tabi tüplerin tıkalı olma olasılığı da göz önünde bulundurulmalı inşallah olumlu sonuç alırsın:49:...
iyi dileklerin çok teşekkür ederim canım sana da kısmet olur inşallah:9:

canım yumurta oluşmasında sorun yokmuş ne güzel ama kaç keredir olumsuz sonuç aldın belli bir denemeden sonra doktorlar genelde aşılamaya sonra da tüp bebeğe geçiyorlar tabi tüplerin tıkalı olma olasılığı da göz önünde bulundurulmalı inşallah olumlu sonuç alırsın:49:...
iyi dileklerin çok teşekkür ederim canım sana da kısmet olur inşallah:9:

tüplerim açık nelerden geçmedimki ben ama kısa tedavilerden sonra aşılamaya geçtim benim aceleciliğim yüzünden aşılamam hemen oldu beklemek istemedim tüpe geçmemi önermediler daha yaşımdan dolayı sil baştan başladık bakim ne olacak

tüplerim açık nelerden geçmedimki ben ama kısa tedavilerden sonra aşılamaya geçtim benim aceleciliğim yüzünden aşılamam hemen oldu beklemek istemedim tüpe geçmemi önermediler daha yaşımdan dolayı sil baştan başladık bakim ne olacak

canım yaa inşallah bu sefer gebelik elde edersiniz... yani hiçbir sorun olmayıp hamile kalamamak da sinir bozar bilirim senin gibi bi arkadaşım vardı tüpler açık yumurta gelişmesi süper o kadar denedi 2 kere de aşılama oldu ama tutmadı bi türlü tam tüp bebeğe geçecekti ki doktoru rahimde bir polip olduğunu farketmiş ameliyatla aldırdı ve diğer ay hamile kaldı:49:
bir daha ayrıntılı bir muayeneden geçip tedavine öyle başla bakalım
hakkında hayırlısı:9:

3 senelik evliyim 2010 temmuzda 2 aylık düşük yaptım:43:buay tedavi için doktora gitmeye başladım.yumurtam gelişiyor adet düzensizliği yok ama neden böyle oluyor anlamıyorum.klomen kullandım yumurtam 20mm di ve kendiliğinden çatladı bekliyorum inş.hamileyimdir ve birdaha hiç kaybetmem dua edin benim için çok ihtiyacım var.

3 senelik evliyim 2010 temmuzda 2 aylık düşük yaptım:43:buay tedavi için doktora gitmeye başladım.yumurtam gelişiyor adet düzensizliği yok ama neden böyle oluyor anlamıyorum.klomen kullandım yumurtam 20mm di ve kendiliğinden çatladı bekliyorum inş.hamileyimdir ve birdaha hiç kaybetmem dua edin benim için çok ihtiyacım var.

canım inşallah hamilesindir bu ay:49:
demekki sen çok ağır bir pko vakası değilsin Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah...
neticeyi bekliyoruz:9:

iyiym canım yaa napiimm geliğ gidiyorum kimsecikler yok yine kayboldu herkes...
senden naber tatlımm

iiyim canım bende napayım bugun adet olmam gerkıo ama tık yok yıne haftaya pazartesı doktora gıdıcem ilaç verecek adet olacagım sonra baslıcaz inş tedavıye bakalım.esma senn facebook hesabın varmı varsa eklıyım senı:71:

Back