- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #2.181
allah razi olsun canm sennde nasil oldun adet gordun muu?
naber begüm,kız hiç merak etmedinmi kaç gündür yazmadım,aşk olsun valla,gözün aydın adet görmüşsün,darısı bana olsun,test sonuçlarını ister burdan ister özelden msj atarmısın,kendiminkinide karşılaştırmak istiyorum,tabi eğer istersen,öpüyorum seni kendine dikkat et,hayırlı kandiller
naber begüm,kız hiç merak etmedinmi kaç gündür yazmadım,aşk olsun valla,gözün aydın adet görmüşsün,darısı bana olsun,test sonuçlarını ister burdan ister özelden msj atarmısın,kendiminkinide karşılaştırmak istiyorum,tabi eğer istersen,öpüyorum seni kendine dikkat et,hayırlı kandiller
ablacm hayırlı kandıller.. ben sana yazdm sanırım gormemıssn sen bana nasılsın yazdn bnde sana cevaplar yazdm yazmaynca oglunla ugrastgnı dusundum.. sen bana tek umut kaynagısın senı unuturmuyum.. cumrtesı yptrym abla yazarm buraya sorun olmaz bnm ıcın hıc.. oruc tutcktım adet oldum farlutal ıcerek tabı.. bakalm ıbrahım hca ne dıcek ne olck abla ıbrahım saracoglunun sıtesınde ziyaretci defterıne bakabılırmısn sonrakı 20 yazan yere tıkla orda bır suru doktorun senun cocugun olmaz dedıklerı kısılern cocugu olmus cok etkılendım
bakayım şimdi tatlım,daha önce onun sitesine girmedim,umarım bulabilirim,sonuçları yazacaksınya sevindim,öpüyorum seni,şey gibi oldum sanki her gün gördüğüm bir insansın ve birkaç gündür görüşmüyoruz gibi geldi,çok enteresan
kiskandim sizi bak bak52: allah muhabbetinizi artirsin insallah
iyiyim anim adet olmadim 23 nde olmam lazimdi daha olmadim haftaya doktora gitcem bekliyom hic aksatmazdi ama hayirlisi,,,sen napion ...
hayirlisi insallah canim mubarek gunler bolca dua edelim insallah rabbim ona el acanlari bos cevirmez..
seviyoruz bırbırımızı ablacım alıskanlık oldu dertlesmek allaha bın sukur senınle tanıstım.. ben dınleyıp ogutler verdın hep.. allah razı olsun canm ablam..
canımsın,biraz olsun rahatlayabiliyorsak konuşarak ne mutlu bize,bende dün tahlil yaptırdım negatif,hazır hormon testlerimide yaptırdım adet görmesemde,bakalım seninkiyle yakın çıkacaklarmı,gerçi benim adetin 3.günü değildi ama,olsun,bende seni çok seviyorum,sen çok iyi sevgi dolu bir anne olacaksın,allah senin o güzel kalbini görüyordur mutlaka
ablacımm merhaba yaptrdm dun bıssey cıkmadı yıne mıllet cıkmadı dıye sevınır bn uzuluyom dktr akrabamıza gostedm dıo kı sen psıkolojık adet olamıyosun anlamadm gıttı walla.. bırsey cıksa hıc degılse ılac mılac alırım yoluna koyarım dun 3 saat agladm walla he taraf hamıle dolu ya gun gectıkce artıyo yemın ederm..
sonucarda soyle ablacım
FSH 4.71
LH 6.13
E2 110.6
TSH 2.45
PROKLATİN 7.46
canımın içi gönderdiğin için sağol,bende bugün sonuç alacaktım ama adet gördüm bari 3.gün gideyimde yenileyelim testleri,ama sana birşey söyleyimmi,o dediğim akıntı ve ateş yükselmesinden 2gün sonra çatlama oldu sanırım,o tarihte eşim yoktu,15gün önce cuma,cts ateşim yüksekti,bugün 17.günü,adet gördüğüme göre çatlama ozaman oldu diye düşünüyorum,en azından bu kez ilaçsız geldi,olsun yinede senin adına sevindim,bakalım benimkiler ne durumda
çocuk özleminin nasıl bir şey olduğunu ben de en az sizler kadar iyi biliyorum ve bir pkolu olmanın ne berbat bişey olduğunu... adet düzensizlikleri fazla kilolar ve en önemlisi kısırlık...
kimine göre şanslı pkolulardanım kimine göre şanssız ama tam bir yıllık bir tedavi süreci geçirdim...
çocuk için ilk doktora gittiğimde doktor bana pkolu olduğumu söyledi ama kısa sürede hamilelik gerçekleşir dedi ben de iyi bişeyim yokmuş basit bir tedaviyle hamile kalabilirim dedim hatta ilk ay hamile kalacağımdan emindim (nerden geliyosa artık bu özgüven)
ama gel gör ki işin aslı öyle değilmiş...
ilk ay adetin beşinci günü günde 2 serophene ilaçla başladık o ay hüsran hiç yumurta ygelişmemiş
ikinci ay günde 3 serophene ile devam ettik kontrole gittim yine gelişme yok stres başladı tabi..
diğer ay günde dörde çıkardık yok yok yok yine gelişen yumurta yok
öbür ay günde 5 ilaçla devam ediyoruz benim moral yerlerde tabi ki yine gelişme yok
doktora bir sinir oluyorumki sormayın niye en yüksek dozda ilaç vermiyo diyorum meğerse bir de yumurtaların aşırı tepki verme riski varmış
benim çatlatma iğnem elimde kaldı hiç kullanamadım doktor diyoki sabret onu da kullanacağımız zaman gelecek benim gözyaşları sel olmuş eşime diyorumki gel ayrılalım seni çocuksuz bırakmaya hakkım yok sen de baba olmalısın ama benimle olmuyo eşim diyo ki sen ne saçmalıyosun
bana hep destek oluyo sağolsun derken doktor yumurta geliştiren iğnelere geçmeye karar verdi menogonla başladım ama inanmıyorum hala gelişme yok o olmadı gonal f e geçtik maddi yönden resmen resmen battık kontrole gittiğimde 1 tanecik yumurtam gelişmişti o da tam değil yani zorla 14 mm olmuş doktor heyecanlandı bu 2 gün sonra 17 mm olur dedi çatlatma iğneni yaptırırsın
ben hiç ihtimal vermiyorum ama eşimle gittik iğnemi yaptırdık diğer gün ilişki olacak annem dediki kzızm illa sütün buharına oturmayı ihmal etme iyi gelir
annemin hatrına ilişkiden önce sütün buharına da oturdum bi yarım saat kadar
günler geçti ve benim adet günüm geldi yüzüm sivilcelenmiş karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyo ben diyorum ki kesin adet olucam
doktoru aradım randevu almak için dedimki benim adet günüm gelmiş yarın olurum heralde öbür güne randevu almak istiyorum(aklımca tedaviye devam edicem onun için randevu alıyorum)
doktor dediki yarın adet olmazsanız kanda beta hcg baktırın tamam dedim yarın oldu ben adet olmadım eşim zorla hasataneye götürdü kan vereceksin dedi ben inatla adet olmak üzereyüm diyorum 1 saat sonra sonuç çıkacaktı eşime dedimki beni eve bırak beni eve bıraktı heyecandan hastanede benim sonucu bekliyor ben de ona acıyorum yazık heveslendi ama olmayacak diyorum o sırada tlf çaldı eşim arıyor kalbim küt küt atmaya başladı telefonu açtım eşimin sesi gayet sakin sonucun 4.67 çıkmış dedi ben de dedimki e biliyodum böyle olacağının boşuna baklaedin o kadar sonra eşim gülmeye başladı yok yok sonuç 70 çıkmış hamileymişsin aşkım dedi inanamadım ağlamaya başladım
eşim eve geldi birbirimize sarıldık inanamıyoduk hemen aileleri aradık haber verdik onlar da çok mutlu oldular
şu an oğlum 3 aylık olduNazar
darısı tüm isteyenlerin başına
asla umudunuzu kaybetmeyin
gozun aydın ablacım.. benım moralım pek ıyı degıl.. bakalm ıbrahm hoca bugun arıcak sonuclrı gonderdım bakalım nolck doktr psıkolojık olarak adet olmuyosun dıyo o ne ya :)
banada öyle söylüyorlardı,takıntılı biriyim aslında,en olmadık şeyleri büyütürüm,kendime sorun yaratırım ama adetime ne oluyor,onane,ne sıkıntısı olanlar,ne mutsuz olanlar,dayak yiyenler var,bu sorun bir tek bizimi buldu,insanların 4er 5er çocukları var,mutlaka bir sorun varki adet göremiyoruz,bir profta bana senin bünyen bunu kaldırıyor demişti,işimiz tıptan çok allaha bağlı aslında,madem psikolojik,biz yanlış doktoramı gidiyoruz acaba,en iyisi el ele tutuşup bir psikoloğa gidelim
ablacım bu 6.doktor yaa walla yoruldum.. ıbrahım hoca kür gondercekmiş asistanı hesap numrsı yolldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?