Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

allah razi olsun canm sennde nasil oldun adet gordun muu?

senden de allah razı olsun bıtanem.. oldum bu sabah oruc tutcaktım kısmet olmadı vardır br hayır dımı cnm.. adetn 3.gnu yanı cmrtesı hormn testlerı yaptrp ıbrahm saracoglu hocaya gonderceem bakalm ne dıcek.. benım normal cıkıo kı hep tek sorunum adet olamıyorm ılacsız sogan suyu ıcmeden olmuyo

naber begüm,kız hiç merak etmedinmi kaç gündür yazmadım,aşk olsun valla,gözün aydın adet görmüşsün,darısı bana olsun,test sonuçlarını ister burdan ister özelden msj atarmısın,kendiminkinide karşılaştırmak istiyorum,tabi eğer istersen,öpüyorum seni kendine dikkat et,hayırlı kandiller

ablacm hayırlı kandıller.. ben sana yazdm sanırım gormemıssn sen bana nasılsın yazdn bnde sana cevaplar yazdm yazmaynca oglunla ugrastgnı dusundum.. sen bana tek umut kaynagısın senı unuturmuyum.. cumrtesı yptrym abla yazarm buraya sorun olmaz bnm ıcın hıc.. oruc tutcktım adet oldum farlutal ıcerek tabı.. bakalm ıbrahım hca ne dıcek ne olck abla ıbrahım saracoglunun sıtesınde ziyaretci defterıne bakabılırmısn sonrakı 20 yazan yere tıkla orda bır suru doktorun senun cocugun olmaz dedıklerı kısılern cocugu olmus cok etkılendım

ablacm hayırlı kandıller.. ben sana yazdm sanırım gormemıssn sen bana nasılsın yazdn bnde sana cevaplar yazdm yazmaynca oglunla ugrastgnı dusundum.. sen bana tek umut kaynagısın senı unuturmuyum.. cumrtesı yptrym abla yazarm buraya sorun olmaz bnm ıcın hıc.. oruc tutcktım adet oldum farlutal ıcerek tabı.. bakalm ıbrahım hca ne dıcek ne olck abla ıbrahım saracoglunun sıtesınde ziyaretci defterıne bakabılırmısn sonrakı 20 yazan yere tıkla orda bır suru doktorun senun cocugun olmaz dedıklerı kısılern cocugu olmus cok etkılendım

bakayım şimdi tatlım,daha önce onun sitesine girmedim,umarım bulabilirim,sonuçları yazacaksınya sevindim,öpüyorum seni,şey gibi oldum sanki her gün gördüğüm bir insansın ve birkaç gündür görüşmüyoruz gibi geldi,çok enteresan

seviyoruz bırbırımızı ablacım alıskanlık oldu dertlesmek allaha bın sukur senınle tanıstım.. ben dınleyıp ogutler verdın hep.. allah razı olsun canm ablam..

iyiyim anim adet olmadim 23 nde olmam lazimdi daha olmadim haftaya doktora gitcem bekliyom hic aksatmazdi ama hayirlisi,,,sen napion ...

hayirlisi insallah canim mubarek gunler bolca dua edelim insallah rabbim ona el acanlari bos cevirmez..

seviyoruz bırbırımızı ablacım alıskanlık oldu dertlesmek allaha bın sukur senınle tanıstım.. ben dınleyıp ogutler verdın hep.. allah razı olsun canm ablam..

canımsın,biraz olsun rahatlayabiliyorsak konuşarak ne mutlu bize,bende dün tahlil yaptırdım negatif,hazır hormon testlerimide yaptırdım adet görmesemde,bakalım seninkiyle yakın çıkacaklarmı,gerçi benim adetin 3.günü değildi ama,olsun,bende seni çok seviyorum,sen çok iyi sevgi dolu bir anne olacaksın,allah senin o güzel kalbini görüyordur mutlaka

ablacımm merhaba yaptrdm dun bıssey cıkmadı yıne mıllet cıkmadı dıye sevınır bn uzuluyom dktr akrabamıza gostedm dıo kı sen psıkolojık adet olamıyosun anlamadm gıttı walla.. bırsey cıksa hıc degılse ılac mılac alırım yoluna koyarım dun 3 saat agladm walla he taraf hamıle dolu ya gun gectıkce artıyo yemın ederm..
sonucarda soyle ablacım
FSH 4.71
LH 6.13
E2 110.6
TSH 2.45
PROKLATİN 7.46

canımın içi gönderdiğin için sağol,bende bugün sonuç alacaktım ama adet gördüm bari 3.gün gideyimde yenileyelim testleri,ama sana birşey söyleyimmi,o dediğim akıntı ve ateş yükselmesinden 2gün sonra çatlama oldu sanırım,o tarihte eşim yoktu,15gün önce cuma,cts ateşim yüksekti,bugün 17.günü,adet gördüğüme göre çatlama ozaman oldu diye düşünüyorum,en azından bu kez ilaçsız geldi,olsun yinede senin adına sevindim,bakalım benimkiler ne durumda

gozun aydın ablacım.. benım moralım pek ıyı degıl.. bakalm ıbrahm hoca bugun arıcak sonuclrı gonderdım bakalım nolck doktr psıkolojık olarak adet olmuyosun dıyo o ne ya :)

ilk defa bir mesajı okurken ağladım ben yaaa.Allah bebişine ve sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin arkadaşım darısı bizlerin başına inşallah

gozun aydın ablacım.. benım moralım pek ıyı degıl.. bakalm ıbrahm hoca bugun arıcak sonuclrı gonderdım bakalım nolck doktr psıkolojık olarak adet olmuyosun dıyo o ne ya :)

banada öyle söylüyorlardı,takıntılı biriyim aslında,en olmadık şeyleri büyütürüm,kendime sorun yaratırım ama adetime ne oluyor,onane,ne sıkıntısı olanlar,ne mutsuz olanlar,dayak yiyenler var,bu sorun bir tek bizimi buldu,insanların 4er 5er çocukları var,mutlaka bir sorun varki adet göremiyoruz,bir profta bana senin bünyen bunu kaldırıyor demişti,işimiz tıptan çok allaha bağlı aslında,madem psikolojik,biz yanlış doktoramı gidiyoruz acaba,en iyisi el ele tutuşup bir psikoloğa gidelim

ablacım bu 6.doktor yaa walla yoruldum.. ıbrahım hoca kür gondercekmiş asistanı hesap numrsı yolldı

ablacım bu 6.doktor yaa walla yoruldum.. ıbrahım hoca kür gondercekmiş asistanı hesap numrsı yolldı

hesap numarası derken,bakalım ne yollayacak çok merak ettim,begümcüm inşallah hayırlısı olur,heyecan yaptım,bakalım sana hangi kürü uygun görecek,bu arada şu ovulasyon testlerini araştırdım bu ay onuda denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…