• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

hesap numarası derken,bakalım ne yollayacak çok merak ettim,begümcüm inşallah hayırlısı olur,heyecan yaptım,bakalım sana hangi kürü uygun görecek,bu arada şu ovulasyon testlerini araştırdım bu ay onuda denemek istiyorum

para yatırcam bnkya abla onlrda gndercek.. ya bı gırıp su adamın zıyaretcı defterını okusana.. ovulasyon testıde aldım onuda ypcm hftya

para yatırcam bnkya abla onlrda gndercek.. ya bı gırıp su adamın zıyaretcı defterını okusana.. ovulasyon testıde aldım onuda ypcm hftya

ya biraz baktım ama,özellikle hangilerini okuyacağım bütün sayfalaramı bakayım,ben ilk sayfaya baktım sen söyleyince,ovulasyon testini nereden kaça aldın,ben daha almadım

ya biraz baktım ama,özellikle hangilerini okuyacağım bütün sayfalaramı bakayım,ben ilk sayfaya baktım sen söyleyince,ovulasyon testini nereden kaça aldın,ben daha almadım

ziyaretcı defterını oku ablcm kadına tup bbk ypmslar 5 kez olmz demısler hocnın gnderdgı ıle 2 ayda hmle klmıs.. abla ovlsyn testnı eczneden aldm predıctor ısmı 55 tl ye aldım ablcm

ziyaretcı defterını oku ablcm kadına tup bbk ypmslar 5 kez olmz demısler hocnın gnderdgı ıle 2 ayda hmle klmıs.. abla ovlsyn testnı eczneden aldm predıctor ısmı 55 tl ye aldım ablcm
kaç tane var içinde,ben internetten araştırdım,50 tanesine 37 lira yazmışlar,adı laboquick,gebelik testi gibi,hadi bakalım sana yolladığı kürde inşallah etki eder,bende yollamak isterim ama maddi açıdan biraz zor,nekadar yatırmak gerekiyor

Son düzenleme:
kaç tane var içinde,ben internetten araştırdım,50 tanesine 37 lira yazmışlar,adı laboquick,gebelik testi gibi,hadi bakalım sana yolladığı kürde inşallah etki eder,bende yollamak isterim ama maddi açıdan biraz zor,nekadar yatırmak gerekiyor

benım aldgm ovulasyon testınde 5 tanecık var sadece.. benım tahlıllerıme gore 325 yatırttım suan esıme haftaya kadar gelcekms ınsallah..

benım aldgm ovulasyon testınde 5 tanecık var sadece.. benım tahlıllerıme gore 325 yatırttım suan esıme haftaya kadar gelcekms ınsallah..

5 tanemi var?pahalı birşey değilki o testler,ovulasyon testleri nekadar diye yaz google'a,50 adeti 36.90tl,sen 55tl çok vermişsin.....ayrıca benim okadar para verebilmem mümkün değil,allahım inşallah kürler sende işe yarar,acaba ne kürü verecek,ben bugün adet gördüm iki döngümün arası 52gün,bana sayısı fazla olmalı

Son düzenleme:
5 tanemi var?pahalı birşey değilki o testler,ovulasyon testleri nekadar diye yaz google'a,50 adeti 36.90tl,sen 55tl çok vermişsin.....ayrıca benim okadar para verebilmem mümkün değil,allahım inşallah kürler sende işe yarar,acaba ne kürü verecek

valla gıttı gıdıyordada oyle dedıgın gıbı ucuz bnde anlamadm eczane kazıgı sanırım.. valla bılmıom kı abla nasıll yapcm ne yolladı sadece esıme kecıboynuzu pekmezı yolladıgını anladım :) bıde dedıkı bu gonderdıgım 3 aylık.. 3 ay kullancan.. ıkıncı 3 ayda hamıle olcan sadece umutlu ol.. bende umut yok heyecan yok bısey yok zor zor cok zor

cevap bekliyorum adamın sitesini açtım,ovulasyon testinide yaz

sol alt kosede zıyaretcı defterı var orayı oku okuyabldgn kadar agladm sabah okurken walla kadına acıdım cok yazık doktor olmaz senın bebegın demıs yollamıs kadın cok uzulmus sonra kür kullanıp hamıle kalmıs allah analı babalı buyutsun ınsallah..

valla gıttı gıdıyordada oyle dedıgın gıbı ucuz bnde anlamadm eczane kazıgı sanırım.. valla bılmıom kı abla nasıll yapcm ne yolladı sadece esıme kecıboynuzu pekmezı yolladıgını anladım :) bıde dedıkı bu gonderdıgım 3 aylık.. 3 ay kullancan.. ıkıncı 3 ayda hamıle olcan sadece umutlu ol.. bende umut yok heyecan yok bısey yok zor zor cok zor

haklısın aslında,insanın inanacağı gelmiyor,onlar hamile kaldı ama ben kalamam diye düşünüyor insan,herhalde soğan kürü ile incir kürü der,ben öyle tahmin ediyorum,eşinde nekadr güzel gitmiş yatırmış,benim eşim inanmazki bütün külfetini stresini ben çekiyorum zaten,çok para yatırmışsınız ama banada söylermisin sana ne önerdiğini,inan çok tedirgin yazıyorum,başkalarından faydalanan parazit gibi hissettim kendimi

5 tanemi var?pahalı birşey değilki o testler,ovulasyon testleri nekadar diye yaz google'a,50 adeti 36.90tl,sen 55tl çok vermişsin.....ayrıca benim okadar para verebilmem mümkün değil,allahım inşallah kürler sende işe yarar,acaba ne kürü verecek,ben bugün adet gördüm iki döngümün arası 52gün,bana sayısı fazla olmalı

predıctor yazdm google 45 tl olan olarak da cıktı benım gıbı 55 tl olarak da cıktı sanırım bu marka pahallı ama 5 tane yetmez kı bnce az 10 tane falan olsa daha ıyı

haklısın aslında,insanın inanacağı gelmiyor,onlar hamile kaldı ama ben kalamam diye düşünüyor insan,herhalde soğan kürü ile incir kürü der,ben öyle tahmin ediyorum,eşinde nekadr güzel gitmiş yatırmış,benim eşim inanmazki bütün külfetini stresini ben çekiyorum zaten,çok para yatırmışsınız ama banada söylermisin sana ne önerdiğini,inan çok tedirgin yazıyorum,başkalarından faydalanan parazit gibi hissettim kendimi

ablacm sacmalama benım sana faydam dokunsa dunyalar benım olur.. ewet yatrdı cnku ben 46 yada 47 kıloyum.. ne yıyorum ne ıcıyıorm.. sogan ıncır degıldr abla yoksa telefonda al sogan yap derdı benım tahmınmce karısık bıtkı cayı gbı cnku sıtede sallama cay halıne getırılms halde satılıyo 84 tl bana 3 aylık yollms bıde bısey daha ne yolladı walla blmıorm gelsın hemen msj atcm sana soz verıyorum..

ablacm sacmalama benım sana faydam dokunsa dunyalar benım olur.. ewet yatrdı cnku ben 46 yada 47 kıloyum.. ne yıyorum ne ıcıyıorm.. sogan ıncır degıldr abla yoksa telefonda al sogan yap derdı benım tahmınmce karısık bıtkı cayı gbı cnku sıtede sallama cay halıne getırılms halde satılıyo 84 tl bana 3 aylık yollms bıde bısey daha ne yolladı walla blmıorm gelsın hemen msj atcm sana soz verıyorum..

canımsın ya çok sağol,şunları yazmışsınya istersen hiç söyleme,emin ol okadar mutlu ettinki beni,keşke şimdi yanımda olsanda sarılsam sana,dediğin gibi bencede o marka pahalı ama işin enteresan kısmı,hepsinin amacı aynı,LHölçümü,gebelik testleri gibi,bir sürü marka var ama sonuç hep aynı,benim içinde en doğrusu adetinin çok olması,döngüm zaten çok uzun ben o günü öğrenmek için bir servet dökmem lazım,en azından şu 50 taneya ,adetin 14.gününde başlasam 2ay yapar hergün kullanırsam tabi

Son düzenleme:
canım pzt gece sipariş verdik,çarşamba öğlende geldi testler,tahlil sonuçlarımda hiçbir sorun yok,hatta çok iyiler,sen nasılsın neler yaptın

Merhaba,
sayfayı yeni keşfettim fakat en başından itibaren tüm sayfaları dikkatle okudum! Esma'nın hikayesini okurken gözledim doldu, tiin, fato gibi hamile kalanların haberleriyle sevindim, olumsuz sonuçlarla üzüldüm! ama ilk kez yazma ihtiyacı hissettim.

Kendimi bildim bileli pko'luyum. Genelde 40-45 günde bir regl olabiliyorum. Çocuk istediğimize karar verince durumum da malum olduğundan işi şansa bırakmadan doktora gittim. Öncelikle her ay dozunu artırmak üzere 4 aylık bir serophene tedavisine başladık. Mayıs ayında ilk kez günde 1 tane olmak üzere kullandım. Reglmin 14. ile 20. günleri arasında kasık ağrılarım oldu ve göğüslerim sızlamaya başladı. Genelde regl olucaam zaman şiddetli göğüs ağrılarım olur. Benim sorum şu; Ben en son 6 Mayıs'ta regl oldum. ilacımı kullandım, yumurtamın çatladığını hisettim filan ama bir sonraki regl zamanım konusunda tereddütteyim. Yani 6 Mayısta regl olduysam bir sonraki regl tarihimi 28 gün üzerinden mi yoksa 30-31 gün üzerinden mi hesaplamalıyım? 28 gün üzerinden hesaplamam gerekiyorsa 2 Haziran'da regl olmalıydım. Yoksa 6 Mayıs'ta oldum bir sonraki regl tarihim 6 Haziran mıdır?

cahilliğimin de kusuruna bakmayın, bügüne kadar hiç düzenim olmadığından bilemedim ve size danışmak istedim :(( Kafam karıştı. Sabırsızlıkla test yapmayı bekliyorum ama bu arada kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor. Göğüslerim yumurtlama tarihimden bu yana çılgınlar gibi ağrıyo regl olucam sanırım ama bir yandan da umutlanıyorum :S
yorumlarınızı bekliyorum!!! teşekkürler yardımlarınız için....

canım pzt gece sipariş verdik,çarşamba öğlende geldi testler,tahlil sonuçlarımda hiçbir sorun yok,hatta çok iyiler,sen nasılsın neler yaptın

benım cok yogun karın agrım var neden cozemedım adetımın 12. gnu bugun.. benımde kürlerim geldi sallama çay seklınde cıvanpercemı ve karısık bıtkı cayları ama onlara baslamaan bı 15 gun sogan suyu ıcmem gerekıoms bygn basladm o bıtsn caylara baslıcm oyle ıste ablacm.. acayıp agrım var

Back