- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #2.161
aman hep öyle olur zaten,bende bekliyorum,ne yapsak bilmiyorumki,herşey allahtan ama hani insan bir elbise almak için bekler,ev almak için bekler,olmasada olur,grip olduğunda iyileşeceğini bilirsin,ama bu bebek işi hiçbirşeye benzemiyor,beklemek zor,çaresi yok,tedavi görsende olmuyor,nezaman iyileşip bebek sahibi olcağın belli değil,allah biliyor,o nederse o olur,nezaman isterse ol derse ozaman olur,
aynen oyle ablcm bıtırdnmı ıncır kurunu
bitti tatlım,sen ne yaptın adet görmedin değilmi
kizlar ben de dr a gittim tup kanallarim acikmis ama overlerim cok buyuk bir suru folikul varmis.asilamayi deniycez haziran da bakalim nasil olcak moral yerlerde tabi bu polikistik denen zikkimdan biktim usandim.psikolojimi de bozdu..bana mora vernn azcik nolur.
yook abla farlutala dun basladım.. ıncırle adet olunuomuymus pekı ablacm
yok tatlım incir adet görmek için değil,o sadece yumurta büyütmek için kadınların yumurtaları anne karnında oluşuyor,200.000civarında,her ay birisi büyüyüp atılıyor,bu yumurta rezervi bitincede menepoza giriliyor,şimdi benim asıl sorunum tamam adet göremiyorum ama oğlum adet görmeden olduya,ben bu nedenle adete fazla takılmıyorum,benim için daha önemlisi hepimiz için aslında yumurtanın olgunlaşıp çatlaması,sorun bu zaten,incir yumurtanın olgunlaşmasını,havuç ise çatlamasını sağlıyormuş,eğer ilgilenirsen ayrıntılı yazarım sana
zaten bıızı ılgılendıren yumurtanın buyuyup catlaması ya ablacm
naber begüm nasılsın
slm begumsavci nasilsin nasil gidiyo benim adete 4 gun kaldi tum adet belirtileri var ama dunden beri sol kasigim agriyo birde sag bobregim adet baslasin hemen bende onunla sogan suyunu baslicam rabbim belki sifa eder.sen ne yaptin...
sagol beniyiyim icimdeki kistcikler disinda gerci onlarin varligindanda emin degilim iste napalim aderimizden razi olduk hakkin emrini yasiyoz hamdolsn halimize....
şükür binlerce.. foruma bakıyorum da bı hamıle kadın kızı olcak dıye aglıyomus erkek ıstıyoms
ya bız burda bebegımız olsun dıye dualar ederken mıllet neyın derdınde.. kurban oldugum allahım bızede nasıp etsın ınsallah..
bende ılac kullandm adet olablmek ıcın dun bıttı beklıyorm olmk ıcın..
adet gelmesine maydanoz yardimci istersen maydanoz ye biraz adet belirtisi var mi sende gogus agrisi karin sisligi felan
ergenlıgımde bıle 1 tane cıkmamıs olan sıvılce var suan yuzumde 6 taneonun dısında mıdem bulanıyooo baska belırtı yokve 29 martta adet olmstum 10 nısanda rahm fılmı cektrmıstım ve hala adet olmynca test yptm nsgtf cıknca bnde adet olmk ıcın ılac aldım beklıorm ıste tatlm
bende de adete 1-2 gun kala 1 veya 2 tane cikar iki aydir kulagim icindede cikiyo ama ben normalde cerez falan yersemde cikar ayda 2-3 gun sivilcesizz geciriyorum))
bende de adete 1-2 gun kala 1 veya 2 tane cikar iki aydir kulagim icindede cikiyo ama ben normalde cerez falan yersemde cikar ayda 2-3 gun sivilcesizz geciriyorum))
canım kandılın mubarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?