- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #2.201
hesap numarası derken,bakalım ne yollayacak çok merak ettim,begümcüm inşallah hayırlısı olur,heyecan yaptım,bakalım sana hangi kürü uygun görecek,bu arada şu ovulasyon testlerini araştırdım bu ay onuda denemek istiyorum
para yatırcam bnkya abla onlrda gndercek.. ya bı gırıp su adamın zıyaretcı defterını okusana.. ovulasyon testıde aldım onuda ypcm hftya
ya biraz baktım ama,özellikle hangilerini okuyacağım bütün sayfalaramı bakayım,ben ilk sayfaya baktım sen söyleyince,ovulasyon testini nereden kaça aldın,ben daha almadım
kaç tane var içinde,ben internetten araştırdım,50 tanesine 37 lira yazmışlar,adı laboquick,gebelik testi gibi,hadi bakalım sana yolladığı kürde inşallah etki eder,bende yollamak isterim ama maddi açıdan biraz zor,nekadar yatırmak gerekiyorziyaretcı defterını oku ablcm kadına tup bbk ypmslar 5 kez olmz demısler hocnın gnderdgı ıle 2 ayda hmle klmıs.. abla ovlsyn testnı eczneden aldm predıctor ısmı 55 tl ye aldım ablcm
kaç tane var içinde,ben internetten araştırdım,50 tanesine 37 lira yazmışlar,adı laboquick,gebelik testi gibi,hadi bakalım sana yolladığı kürde inşallah etki eder,bende yollamak isterim ama maddi açıdan biraz zor,nekadar yatırmak gerekiyor
benım aldgm ovulasyon testınde 5 tanecık var sadece.. benım tahlıllerıme gore 325 yatırttım suan esıme haftaya kadar gelcekms ınsallah..
5 tanemi var?pahalı birşey değilki o testler,ovulasyon testleri nekadar diye yaz google'a,50 adeti 36.90tl,sen 55tl çok vermişsin.....ayrıca benim okadar para verebilmem mümkün değil,allahım inşallah kürler sende işe yarar,acaba ne kürü verecek
cevap bekliyorum adamın sitesini açtım,ovulasyon testinide yaz
valla gıttı gıdıyordada oyle dedıgın gıbı ucuz bnde anlamadm eczane kazıgı sanırım.. valla bılmıom kı abla nasıll yapcm ne yolladı sadece esıme kecıboynuzu pekmezı yolladıgını anladım :) bıde dedıkı bu gonderdıgım 3 aylık.. 3 ay kullancan.. ıkıncı 3 ayda hamıle olcan sadece umutlu ol.. bende umut yok heyecan yok bısey yok zor zor cok zor
5 tanemi var?pahalı birşey değilki o testler,ovulasyon testleri nekadar diye yaz google'a,50 adeti 36.90tl,sen 55tl çok vermişsin.....ayrıca benim okadar para verebilmem mümkün değil,allahım inşallah kürler sende işe yarar,acaba ne kürü verecek,ben bugün adet gördüm iki döngümün arası 52gün,bana sayısı fazla olmalı
haklısın aslında,insanın inanacağı gelmiyor,onlar hamile kaldı ama ben kalamam diye düşünüyor insan,herhalde soğan kürü ile incir kürü der,ben öyle tahmin ediyorum,eşinde nekadr güzel gitmiş yatırmış,benim eşim inanmazki bütün külfetini stresini ben çekiyorum zaten,çok para yatırmışsınız ama banada söylermisin sana ne önerdiğini,inan çok tedirgin yazıyorum,başkalarından faydalanan parazit gibi hissettim kendimi
ablacm sacmalama benım sana faydam dokunsa dunyalar benım olur.. ewet yatrdı cnku ben 46 yada 47 kıloyum.. ne yıyorum ne ıcıyıorm.. sogan ıncır degıldr abla yoksa telefonda al sogan yap derdı benım tahmınmce karısık bıtkı cayı gbı cnku sıtede sallama cay halıne getırılms halde satılıyo 84 tl bana 3 aylık yollms bıde bısey daha ne yolladı walla blmıorm gelsın hemen msj atcm sana soz verıyorum..
seninle yazışmak çok güzeldi fakat benim kapatmam gerekiyor,kendine iyi bak
allaha emanet ol ablacm kendıne dıkkat et
canım pzt gece sipariş verdik,çarşamba öğlende geldi testler,tahlil sonuçlarımda hiçbir sorun yok,hatta çok iyiler,sen nasılsın neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?