- Konu Sahibi esmaaa0202
- #2.221
kimse yok muuuuuuuuuuuu? soruma cevap lütfeeen (
eger catlatma ıgnesı olmadıysanız 6 hazırana kadar olmanız gerek ama duzensız adet oluyosanız bu 6 hazıranıda gecebılır.. 6 hazıranda test yapın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yok muuuuuuuuuuuu? soruma cevap lütfeeen (
benım cok yogun karın agrım var neden cozemedım adetımın 12. gnu bugun.. benımde kürlerim geldi sallama çay seklınde cıvanpercemı ve karısık bıtkı cayları ama onlara baslamaan bı 15 gun sogan suyu ıcmem gerekıoms bygn basladm o bıtsn caylara baslıcm oyle ıste ablacm.. acayıp agrım var
allah allah neden ağrın varki,belkide başka şeydendir tatlım,kendine dikkat et,allah yardımcın olsun,kürler iyi gelir inşallah,15 gün sonra, bir dahaki ay kısmet, ilaç iğne derken biz kadınlar ömrümüzü böyle tüketiyoruz,öpüyorum seni,geçer inşallah karın ağrın
yumurta catlarken olurmu abla agrı yada usuttum..
eger catlatma ıgnesı olmadıysanız 6 hazırana kadar olmanız gerek ama duzensız adet oluyosanız bu 6 hazıranıda gecebılır.. 6 hazıranda test yapın bence
merhaba arkadaşlar ; konunun geçmişinde belki görmüşsünüzdür bende bu derde sahip biriyim ve esmanın bu konusunu okuduktan sonra geçekten çok umutlanmıştım.benim hikayemde tıpkı sizle gibiydi bebek sahibi olmak için doktora gittim ve polikistik overli olduğumu öğrendim kimi doktor önemli değil dedi kimi çocuğun olmaz dedi e birde kilo problemi olunca iyice umutsuzluğa düştüm ve bir şekilde kendimce iyi bir doktor buldum ve tahliller rahim filmi derken tedaviye başladık ilk 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuz oldu sonraki 3 ay klomen çatlatma iğnesi ve 3 ay peş peşe aşılama sonuç yine olumsuz artık iyice sinirlerim bozulmuştu tabi bu arada 10 kilo kadar da vermiştim ve tedaviye ara verdim çalışmaya başladım daha önce kurmuş olduğum tüm planları değiştirdim ve bebek benim ve eşim için artık geri planda kalmıştı tedaviyi bıraktıktan sonra herzamanki gibi adetlerim düzensizleşmeye başlamıştı. geçen ay ha oldum ha olucam derken adet söktürücü kullandım baktım yine olmuyor doktoruma gittim durumu anlattım adamcağızda şaşırdı ultrasonla bir baktıkki ne görelim gebelik kesesi ben tam alamıyla şoka girmiştim sonra hemen kan testi sonuç sekizbin küsür ummadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim bir sonraki hafta bebeğimin kalp atışlarını gördüm şuanda 8. haftama girmiş bulunuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin psikolojinizi bozmayın stres yapmayın fazla düşünmeyeye çalışın ne kadar zor olduğunu biliyorum bol bol dua edin Rabbimizin yanında imkansız diye birşey yoktur. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
slm arkadaşlar adet gecikmesi için doktora gittim sol yumurtalıkta 2.5 cm bir kist oldugunu söyledi her kist pko hastaı oldugumumu göserir bu konuda bilgisi olan varsa benide ilgilendirir misiniz?
pko nun kıstlerı inci gibidir kalıcıdır bu aradabır kadınlarda olan kıstlerdır genelde yumurta buyur aama catlamaz ve buyumeye devam eder kıst olur adet ıle genelde atılır bazende bırkac adette atılır. genelde bu sekılde olur bıldıgım bu.
geçmiş olsun canım eğer antibiyotik verdiyse iltihap olabilir ondan vermiştir doktorun hiç açıklama yapmadımı ne gördüğüyle ilgili... bazı doktorlar put gibi durur sen sormadan cevap vermez merak ettiğin herşeyi çekinmeden sor bence bu senin vücudun... bilmek en doğal hakkın...geçen ayda adet gecikmesi için doktora gitmiştim o doktorda sol yumurtalıgımda bi kist oldugunu söylemişti sadece adet söktürücü verdi kullanmadım sigara kullandıgım için korktum bi kaç gün sonra adet gördüm. bu ay gittigim doktor yine aynı adet söktürücüyü verdi bide bi antibiyotikle agrı kesici verdi onları ne diye verdi anlamadım. alttan ultrasonla bakmıştı ne gördü acaba bu arada bebek sahibi olmayı istedigimi söylemiştim offf offf
bugun kalktım başka bi doktora gittim o da hamilelik testi yapmadan nasıl ilaç vermiş felan dedi test yaptı bakalım 3 gibi sonucu almaya gidicem hayırlısı olsun artık