Arkadaşlar Merhaba; Ben 22 yaşında 2 yıllık evliyim, Bebeğim olmadığımdan dolayı
yaklaşık 1 yıldır doktora gidip gelmekle meşgulum. İlk tanı olarak bayanlarda çok görülen
Polikistik Over dedi doktorum, bunun hamile kalmama engel olmucağını söylemişti.
Kasık ağrılarımdan dolayı tekrar doktoruma başvurduğumda Tüplerimde ve Yumurtalıklarımda
enfeksiyon olduğunu söyledi. 25 Adet iğne fitil ve antibiyotik tedavisi uyguladı başka bir
yöntem daha varmış ama şuan onu uygulamanın sakıncalı olabileceğini bildirdi.
İğnelerim fitillerim ve antibiyotiklerim bittikten sonra tekrar kontrol amaçlı doktora
gittik. Çok az bir enfeksiyon olduğunu söyledi tekrar antibiyotik tedavisi uyguladı
Tedavim biteli 4 ay oldu ama . Hala bir bebek sahibi olamadım adetlerim düzenli hiç sekmedi
her ay gününde oluyorum ters giden şeyin ne olduğunu hala anlayamadım. Eşim belki benden
kaynaklanan bir problemdir dedi, onun içinde hastaneye gittik ama eşimden kaynaklanan
bir problem değilmiş. Devamlı doktora gittiğimden dolayı işimi bile bıraktım, aşırı
derecede stres yapıyorum bu durumu kendime o kadar ileri gittiki artık psikiyatri destek
almaya başladım. Doktoruma neden hamile kalamadım dediğimde aşırı derecede streste etkili
olabilir diyo. Bir kaç doktora daha gittim verilen iğneler ve fitiller aynı olunca
kendi doktoruma devam ettim. Ters giden bir şeyler var ama şuan hala çözülemedi.
Enfeksiyonu atlattım ama hala bebeğim olmuyo ya verilen tanı yanlış ya da kullanılan
iğneler.
Tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak istedim doktorum onun şuan riskli düşme
tehlikesi olduğunu rahimde tutunamıcağını söyledi. Ya doktorum benden saklıyo ya da aksi
giden bir durum var. Bazı makale ve yazıları okudum. Bir çok Polikistik Over olan
çocuk sahibi olmuş. Ben neden olamıyorum bunu çok merak ediyorum. Ya da benim durumumda
olupta hamile kalan arkadaşlarım varmı