Gebeliğe Hazırlık Polikistik over'im var....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim kuzenimde var polikistik over ve şu an hamile. Hamile kalmanızı engellemez ama yine de kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bende de olmuştu hem de 10 yaşındayken. Ameliyat oldum ve kistim alındı. Çok şükür tekrar bir problemle karşılaşmadım ve hamile de kaldım. Çok sık rastlanan bir durum kendinizi strese sokup kötü düşünmeyin. Evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın. Tekrar çok geçmiş olsun

Rabbim tez vakitte bebis nasip etsin canım

Gerçekten içim rahatladı şuan çok teşekkür ederim. Kuzeniniz bir tedavi gordu mu oeki ilac fln kullandi mi

Kızlar klomen olsun çatlatma olsun, bunlar tup bebek öncesi yapılan son carelerden.

Hemen buna baslamayin.
Önce kistinizi eritin.
Pko çikolata kisti gibi değil, ilaçla çabuk yok olan bir kist. Öncelikle.sabirli olun.

Rabbim.kimsenin kucağını boş birakmasin

Aminn amin yarabbim

Bende de pco var ama ne zamandan beri olduğunu bilmiyorum 19 aylık evliyim adetlerim düzenlidir çok şükür ama bana hiç kist eritmek için ilaç vermedi doktor.Bu ay klomen kullandım ve de ovulasyon testi kullanarak Rabbimiz izniyle yumurtlamayı yakaladık ve gebeyim şuanbi aksilik olmazsa yavrumu kucağına alırım inşallah.Hatta şunuda eklemek istiyorum doktora gittim hatta özele 2 yumurtadan biri kiste dönüşmüş diğeri için de 2 gün önce güzel bi yumurta dedi 2 gün sonra yumurtlama yok dedi o yumurtlamanın 9.günü gebeliğimi öğrendim.Biraz uzun oldu ama yazmak istedim kusura bakmayın

Öncelikle hayirli olsun allah yavrunuzu saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir yorum oldu benim için en azından yorumları okuyunca umudum yeseriyor allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin insallah

Ben de bir pcolu olarak yazmak istedim sana. Ben d.haplarını bıraktığımda yine eski halime dönüyordum bir fayda sağlamadı bana. Klomen bir ay kullandım o da 8 cm kist yaptı. Pcoluda görülebilir bir durummuş. Hiç bir doktor bana çatlatma iğnesi vermedi. Kist yapabilir diye tine pco etiketimle. Soğan suyu içtim bir ay kist gitti diğer ay incir-havuç kürü ve hayıt tohumu kullandım gebelik oluştu.

Bende hayır tohumu kullanmak istiyorum nasıl kullandınız acaba

Bende pko luyum canım klomen ile hamile kaldım
Meraba banada yardmcı olurmsnz bnde klomen ve catlatma iğnesi kullandm 3 gün üstte üstte test yaptım idrar hep hafif silik cktı çizgi sonra kan verdm 19 unda ayın 54 cktı doktorum 2 gn snra gene ver dedi verdm ayı 21 inde 197.87 cktı 24 ünde gitmk istedm gittm içim rahat etsn dye doktora ognde baktı ulstrsndn rahim duvarın kalınlasmş bu hafta göremcz 31 inde gel dedi kan verelm bide dedi verdm 1001.97 cktı smdi cuma kontrlle gdcm kese görülckmi die bazn bulantım oluyr agrılarm adet olck gbi bazn olmyr agrım sonra panik oluyrm bsy varmıdr dye bilgilrnizi bnle paylasablrmsnz rahatlamam için

Canım Masallah degerlerin cok guzel artmış. İnşallah saglıklı bir şekilde ilerler gebeliğin. Cuma muhtemelen görürsün keseyi. Benim adet olacak gibi agrılarım hala var, nerdeyse 4 aylık hamile olmama rağmen, kanama olmadıgı sürece sıkıntı yok kendini yorma dinlen bol bol agır kaldırma, yukarılara uzanma, bebeğin sana sımsıkı tutunsun

Doktorumda 2000 küsürlerde gözkür dedi kese işte görrsk 5 haftalıksn dedi bazn agrm olmaynca panik oluyrm annelik degsk bi duygymş dinlenyrm elimdn geldgnce ilk hamilelegm bide inşallah kanamam yok allaha sükür olmasnda işte agrı yasamynca bişy oldu sanıyrm

1 gunde 2 katı artar degerlerin canım senin cumaya kadar coktan gözükür kesen. Her hamilelik farklı benim kızımda hic agrım olmamıstı ama bu sefer hala cok fazla agrım var doktor bakıyor bir sorun gözükmüyor sıcak tut ve yorulma dinlen diyor. Birde idrar ve tam kan tahlili verdin mi degerlerin nasıl enfeksiyon falan var mı

İşte kan verdm degerime bakıldı keseyi görmeyi bklyr doktorum sanırım onları vermedm cuma günü belli olck hersey sanki zamanda gecmyr zor anlar hersey yolunda gider inşllah bnde sasrdm 2 3 günlk sürecte degerim o kdr artnca

Normal öyle artması canım.hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan saglıklı bir sekilde kucagina almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…