• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over'im var....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba... yeni evlendim 5 ay oldu ve ben erken anne olmak istiyorum bir kaç ay denedik olmayinca ben hastaneye gittim ve bana kistlerin var ama küçükler diana35 kullan 6 ay dedi. Ama 6 ay beklemek istemiyorum ben 🤗 polikistik overi olupta hamile kalan var mi acaba yada gecirmek icin daha hizli ve dogal bir yöntem yardimci olursaniz cok sevinirim

Var benim :kahve:
Bana da p.o var.tedavi olmadan gebe kalamazsin demislerdi.
Söyledikleri ay hamile kaldim.!
Oglum suan 8 yasinda
Yeter ki Rabbim Ol Desin.
Gerisi gelir insallan.

Kızlar klomen olsun çatlatma olsun, bunlar tup bebek öncesi yapılan son carelerden.

Hemen buna baslamayin.
Önce kistinizi eritin.
Pko çikolata kisti gibi değil, ilaçla çabuk yok olan bir kist. Öncelikle.sabirli olun.

Rabbim.kimsenin kucağını boş birakmasin
PCo ilaç yada ameliyat gibi tedavilerle yok olmaz malesef.pco ile yaşamayı öğrenmek lazım spor ve sağlıklı beslenme gibi...aminnn isteyen herkese nasip etsin minicik melekler:emir_bebek:

Merhaba... yeni evlendim 5 ay oldu ve ben erken anne olmak istiyorum bir kaç ay denedik olmayinca ben hastaneye gittim ve bana kistlerin var ama küçükler diana35 kullan 6 ay dedi. Ama 6 ay beklemek istemiyorum ben 🤗 polikistik overi olupta hamile kalan var mi acaba yada gecirmek icin daha hizli ve dogal bir yöntem yardimci olursaniz cok sevinirim
Öncelikle yaklaşık 15 yıldır pcoluyum ve 2 çocuğum var.asla ümitsizliğe kapılmayın .Rabbim gönlünüze göre versin :emir_bebek:

Var benim :kahve:
Bana da p.o var.tedavi olmadan gebe kalamazsin demislerdi.
Söyledikleri ay hamile kaldim.!
Oglum suan 8 yasinda
Yeter ki Rabbim Ol Desin.
Gerisi gelir insallan.
Evet bende doktora gidip buraya yazdiktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim suan 3 aylik hamileyim rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin cok şükür diyorum simdi 🤗

Back