Gebeliğe Hazırlık Polikistik over'im var....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Almira21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
43
24
3
26
Merhaba... yeni evlendim 5 ay oldu ve ben erken anne olmak istiyorum bir kaç ay denedik olmayinca ben hastaneye gittim ve bana kistlerin var ama küçükler diana35 kullan 6 ay dedi. Ama 6 ay beklemek istemiyorum ben polikistik overi olupta hamile kalan var mi acaba yada gecirmek icin daha hizli ve dogal bir yöntem yardimci olursaniz cok sevinirim

Bende de pko var doktora çocuk istediğinizi söylediğinize rağmen doğum kontrol hapi mi verdi. Adetlerin düzenliyse eğer o tedaviyi uygulamıyor doktorlar bence başka bir doktora git. İlk gittiğim doktor banada doğum kontrol verdi ben almadım başka doktora gittim. Farklı tedavi uyguluyor klomen çatlama iğnesi vs

Adetlerim düzenli ona ragmen verdi. Evet bende almadim suan kullanmiyorum. Doktorlar daha 5.ayiniz acele etmeyin hemen olmaz diyo o yuzden baska doktora gitmedim ama tavsiyeniz uzerine tekrar gidicem. Çatlama ignesiyle pko varken hamile kaliniyor mu peki

Evet kalanlar var çokça Instagramda görüyorum ama doğum kontrol kullanmayın boşuna siz beklemek istemiyorsanız gidin başka doktora kimi doktor kolaylaştırmM için folik asit falan veriyor

Bende pko luyum canım klomen ile hamile kaldım

Bende pko luyum.
Adetlerimiz düzenli.
Evlendikten sonra zaten çocuk.dusunmedigim için doğum kontrol hapı kullandım 2 sene. Hemde pko ya iyi gelsin diye.
Hapı bıraktığım ay hamile kaldım.

Bence çatlatma klomen bunlardan önce 3-4 ayda olsa doğum.kontrol hapı kullanın. Bu kistin tek ilacı o.

Soğan kürü de iyi geliyormuş ama uzun süre yapmak gerek onu da.

Evet sogan kuru de 6 ay ayda 15 gun olmak uzere yapilmasi gerekiyormus. Sanırım hap kullansam da kullanmasam da 6 ay beklemek zorundayim en iyisi ilaca başlamak gibi görünüyor. Insallah allahım bana da bir bebiş nasip eder tesekkur ederim

Bende pko luyum canım klomen ile hamile kaldım
Peki size doktor mu verdi klomeni bana da bir kac kisi doktordan klomen iste dedi. yarın farklı bir doktora gidicem tekrar bakalım o verecek mi vermezse de diana 35e baslayım sayılı gün çabuk geçermiş 6 ayda gecer herhalde tesekkur ediyorum cevabini icin

Ben ilk ilişkimde hamile kaldım, kendimi bildim bileli pkoluydum. Hiç düzenli adet görmedim diyebilirim doğum kontrol hapı kullanmadığım zamanlarda. Sonra soğan kürü yaptım 2 sene boyunca, o zaman 35güne bire düşmüştü döngüm. Evlendim, korunma denemez ama geri çekilerek kendimizce korunduk diyelim, 1. Ayımızda ben hamileliğimi öğrenmiştim. Olur merak etmeyin

Evet kalanlar var çokça Instagramda görüyorum ama doğum kontrol kullanmayın boşuna siz beklemek istemiyorsanız gidin başka doktora kimi doktor kolaylaştırmM için folik asit falan veriyor
Yarın farklı bir doktora gidicem tekrar insallah o daha kolay bir çözüm önerir tesekkur ederim bu sekilde hamile kalanlar oldugunu duyunca icim rahatliyor

Evet doktor verdi canım aynı zamanda evde ve ultrasonda yumurtlama takibi yaptık

İnşallah 5 ay oldu bende tatmak istiyorum artik

İnşallah 5 ay oldu bende tatmak istiyorum artik

Amin inşallah Allah gönlünüze göre verir

Benim kafamda hiç doğal yoldan hamile kalamayacam diye bi düşünce vardı. Bana hep bunu ima ettiler çünkü. Düğünden 2 hafta önce gittiğim doktor da bu halinle tedavisiz hamile kalamazsın demişti bunlardan dolayı nasılsa olmaz diye yerleşmişti kafama, belki bilinçli denesem olmazdı Biraz kafayı rahatlatmak gerekiyor işte..

Adeti düzenli pko hastalarına çoğu doktor dogum kontrol hapı vermiyor
Adetin düzenliyse sakın kullanma bendede vardı cok tecrübeli uzman doktor bana düzenliyse kistler her ay kendiliğinden gidiyor demişti
Ben sadece folik asit ve d vitamini kullandım korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım

Ben hapı yazarken doktora söyledim adetlerim düzenli bir problem yok dedim ama yine de yazdı bende sordum hatta dogum kontrol hapiyla nasil hamile kalicam diye cokta ilgili bir doktor degildi zaten basindan atmak icin herseye kisa kisa cevaplar verip durdu. Yarın baska doktora gidicem bu zamana kadar baslamadim ama oda ayni seyi soylerse yapacak bise yok

Bana da hic olmayacakmis gibi geliyor. Ama ona ragmen o kadar cok ustunde durmuyorum yani durmamaya calisiyorum geceleri uyumadan once allahim bana da nasip et diyip uyuyorum gun icinde cok takilmiyorum sadece geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…