polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Geçmiş olsun canım ya insanın göğüs kafesi çok fena oluyo bronşitte öksürmekten Allah şifa versin doğal bişeyler alıyomusun onlarında faydası oluyor bu tip şeylerde

kızlaaaar merhabalar . ben ayın 1 (bir ) inde tarlusal kullandım 6 gün sanırım tam hatırlamıyorum . bugün 11. gün ama hala adet olmadım . hamilelik gerçekleşirmi tarlusal kullanırken yoksa başka bi aksiliğin habercisimi adet olamama :S sizce neden? bu durumu yaşayan varmı ? veya bilen duyan cevap bekliyorum :KK43:

kızlaaaar merhabalar . ben ayın 1 (bir ) inde tarlusal kullandım 6 gün sanırım tam hatırlamıyorum . bugün 11. gün ama hala adet olmadım . hamilelik gerçekleşirmi tarlusal kullanırken yoksa başka bi aksiliğin habercisimi adet olamama :S sizce neden? bu durumu yaşayan varmı ? veya bilen duyan cevap bekliyorum :KK43:
canm karın ağrın falan varmı belki ilaçta geciktirmiştr

Var canim var yazamiodum ama takip ediyodum sizi bu doktordan cok memnun kalmisdin sanirim
ay ewt canm öbürü bi aydan bişey olmaz yne klomen dye tersledi beni uyuz oldm bende başkasına gttm sn klomen kullanırken kaç defa yumurta takibine çağırmıştı canm doktorun

Back