- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 39
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.761
Cok saol cnm bronsit dedi doktor 5 gündür kafami hic kaldirmadim yastiktanÇok sağolelizanim tanışcas zamanla geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin önemli bişey varmı?
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saol cnm bronsit dedi doktor 5 gündür kafami hic kaldirmadim yastiktanÇok sağolelizanim tanışcas zamanla geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin önemli bişey varmı?
şmdi iyimisin canmCok saol cnm bronsit dedi doktor 5 gündür kafami hic kaldirmadim yastiktan![]()
ayy bende seni bekliyodum canm ne oldu haberler iyimislm canlar
slm :)slm canlar
canm çıktın mı yaslm canlar
Ilk gune gore daha iyiyim cnn kayinvaldeme geldim saolsun pek iyi bakio ben öylece yatiorumşmdi iyimisin canm
canm karın ağrın falan varmı belki ilaçta geciktirmiştrkızlaaaar merhabalar . ben ayın 1 (bir ) inde tarlusal kullandım 6 gün sanırım tam hatırlamıyorum . bugün 11. gün ama hala adet olmadım . hamilelik gerçekleşirmi tarlusal kullanırken yoksa başka bi aksiliğin habercisimi adet olamama :S sizce neden? bu durumu yaşayan varmı ? veya bilen duyan cevap bekliyorum![]()
ohhh valla senden iyisi yok canm bize bakan yok öyle bizi soran ble yok değerini bil:)Ilk gune gore daha iyiyim cnn kayinvaldeme geldim saolsun pek iyi bakio ben öylece yatiorum![]()
Hakkini yiyemem valla kaynanamin el bebek gül bebek bakio zaten öyle olmasa gelmezdim canimohhh valla senden iyisi yok canm bize bakan yok öyle bizi soran ble yok değerini bil:)
aynen canm:)Hakkini yiyemem valla kaynanamin el bebek gül bebek bakio zaten öyle olmasa gelmezdim canim
Yarin sonuclarimi aliyorum sonunda gerci iki gundur cok az kahverengi lekelenmeler basladi adetmi oluyorum ki..aynen canm:)
inş güzel haberler alırsın hepimiz bu ay gebiş oluruz:)Yarin sonuclarimi aliyorum sonunda gerci iki gundur cok az kahverengi lekelenmeler basladi adetmi oluyorum ki..
Ins cnm pek umudum yok ama olsun hemen adet oluyum ki klomen e basliyim ben cok guveniyorum o ilaca tek doz kullanmıştım ve hamile kalmistim yine olcak inaniyoruminş güzel haberler alırsın hepimiz bu ay gebiş oluruz:)
ayy inş bebeğim bende doktorumu değiştrdm habern varmı:)Ins cnm pek umudum yok ama olsun hemen adet oluyum ki klomen e basliyim ben cok guveniyorum o ilaca tek doz kullanmıştım ve hamile kalmistim yine olcak inaniyorum
Var canim var yazamiodum ama takip ediyodum sizi bu doktordan cok memnun kalmisdin sanirimayy inş bebeğim bende doktorumu değiştrdm habern varmı:)
ay ewt canm öbürü bi aydan bişey olmaz yne klomen dye tersledi beni uyuz oldm bende başkasına gttm sn klomen kullanırken kaç defa yumurta takibine çağırmıştı canm doktorunVar canim var yazamiodum ama takip ediyodum sizi bu doktordan cok memnun kalmisdin sanirim
geldim bitnmcanm çıktın mı ya![]()