- 13 Aralık 2014
- 1.604
- 508
- 148
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.741
olsun canım sorun değil bende arada bakabiliyorum dert etmem öyle şeyleri :)rica ederm cnm anca gördm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım sorun değil bende arada bakabiliyorum dert etmem öyle şeyleri :)rica ederm cnm anca gördm :)
aynen cnm yne başladım klomene bakalm bu ay ol inşSekerimmmm özledim seni kiz.. klomene baslamissin yine sanirim bikac gune kadar bnde baslicam
bendede pco var cnm malesef yeni teşhis konuldu dahaSizdeki sorunda polikistover mı?
ewt canm benmde polikistover varSizdeki sorunda polikistover mı?
ben klomen tedavisi görüyorum cnm bu 3. ayım ilk aymda yumurtam oluşmadı 2. ayımda 3 tane yumurtam oldu ama yne olmadı bu ayda 3 kullanıyorum bakalımpeki bunun için ne tedavisi başlattılar yani ilaç olarak ?
hayr içebilirsin cnm doktora gtmene grk yok zatn kmi folk asitleri devlet karşılamıyoBu folik asit misal doktora gitmeden de bebek isteyen kişiler içebilir mi ? kararsızım benimde elimde şuan var ama başlamadım yani bunun için doktora gitmem gerekiyor mu?
canm eğer regl olrsan gidersn bi doktora folk ast almadığını sylersn o zaman seni yönlerdiriyoEşimde içmeme karşı hani kafana göre iş yapma diyor senin anlıycan bakalım artık bu ay ne olacak ne bitecek 5 günüm var daha kendi başıma birşey ler yapmak istemiyorum şuanda da yeni taşındım nasıl bir doktor ile karşılaşacağımı bilmiyorum heryere yabancıyım senin anlıycannn
aynen ewt cnm gebelk isteyenlern kullanması gerekli sen bi 5 gn snra falan başla kendi kendine kullanablrsn çnkü herkes aynı şeyi yapıyo ama bana doktorum bi gün iç bi gün içme dediçünkü ben şöyle bir şeyde duydum gebe kalma istemeden önce 3 ay önce bu ilaca başlanması gerektiği gibi yani ben şimdi bu ay sonunda hasta olmazsam test yapacağım için başlamıyorum