polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Bu folik asit misal doktora gitmeden de bebek isteyen kişiler içebilir mi ? kararsızım benimde elimde şuan var ama başlamadım yani bunun için doktora gitmem gerekiyor mu?

Bu folik asit misal doktora gitmeden de bebek isteyen kişiler içebilir mi ? kararsızım benimde elimde şuan var ama başlamadım yani bunun için doktora gitmem gerekiyor mu?
hayr içebilirsin cnm doktora gtmene grk yok zatn kmi folk asitleri devlet karşılamıyo

Ben folik asit için doktora gitmen gerektiğini düşünmüyorum bebek niyetine giren her kadın bence takviye amaçlı başlamalı

Eşimde içmeme karşı hani kafana göre iş yapma diyor senin anlıycan bakalım artık bu ay ne olacak ne bitecek 5 günüm var daha kendi başıma birşey ler yapmak istemiyorum şuanda da yeni taşındım nasıl bir doktor ile karşılaşacağımı bilmiyorum heryere yabancıyım senin anlıycannn

Eşimde içmeme karşı hani kafana göre iş yapma diyor senin anlıycan bakalım artık bu ay ne olacak ne bitecek 5 günüm var daha kendi başıma birşey ler yapmak istemiyorum şuanda da yeni taşındım nasıl bir doktor ile karşılaşacağımı bilmiyorum heryere yabancıyım senin anlıycannn
canm eğer regl olrsan gidersn bi doktora folk ast almadığını sylersn o zaman seni yönlerdiriyo

Ben ilk aile hekimine gitmiştim orada doktor demişti niyetin varsa bebek için başla hamileysen bile ilk aylarda başlarıs bişey kaybetmezsin demişti tercih size kalmış ama bence takviye bayan için önemli bi olay folik asit

çünkü ben şöyle bir şeyde duydum gebe kalma istemeden önce 3 ay önce bu ilaca başlanması gerektiği gibi yani ben şimdi bu ay sonunda hasta olmazsam test yapacağım için başlamıyorum

Sen bir test sonucunu görde canım ona göre bir yol çizersin kendine ya doktora danışırsın yada başlarsın kendiliğinden nasıl olsa bebek isityorsun

çünkü ben şöyle bir şeyde duydum gebe kalma istemeden önce 3 ay önce bu ilaca başlanması gerektiği gibi yani ben şimdi bu ay sonunda hasta olmazsam test yapacağım için başlamıyorum
aynen ewt cnm gebelk isteyenlern kullanması gerekli sen bi 5 gn snra falan başla kendi kendine kullanablrsn çnkü herkes aynı şeyi yapıyo ama bana doktorum bi gün iç bi gün içme dedi

Evet bebek istiyoruz artık öyle yapıcam sonuca göre her halukarda benim doktora başvurmam gerekmekte zaten kafama göre hareket etmem imkansız bakalım artık hakkımda hayırlısı diyeyim ben ne olacak ne bitecek...

Back