- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 39
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.701
Tamam canim iyilesiyim doncem araniza..cnm bnm yaaa dikkat et kndine üşüme sıck tut kndini
yok cnm bnm unuturmuyuz senii hiççç
günydın cnm bnm doktor yumurta uyarıcı ilaç verdiği zaman yumurta takibi yapıyorArkadaşlar günaydın :) güzel bir gün olur inş hepimiz için ben merak ettiğim bişeyi soracağım bu yumurta takibi doktor neye göre ve ne zaman yapıyo bilen varsa bilgilendirebilirmi beni?
yaptırdım cnm hipoglisemi çktı maalesef benm için iyi oldu devamlı başım bundan dönüyomşMervecim.hayirlisi olsun hakkinda ama seker yuklesini pek tavsie etmem.bi sıkıntin yoksa yaptirm derim
aşk olsn yani hep aklımdasın bebeğim ne zaman çıktın ki aklımdan bu aralar hep doktordym ya ondan yazamadm kusura bakma
canm doktor yumurtaları büyütücü ilaç veriyo ve bylelkle çatlıcağı gnü bulmk için hergn yada gün aşırı takip ediyo ve çatlıcağı zaman iğne veriyo yda çatlamada sorunun yoksa sadece ilşki öneriyo ve hamişsin:)Arkadaşlar günaydın :) güzel bir gün olur inş hepimiz için ben merak ettiğim bişeyi soracağım bu yumurta takibi doktor neye göre ve ne zaman yapıyo bilen varsa bilgilendirebilirmi beni?
canm kaç aydır korunmuyosun ve pko lumsnBunu neye göre yapıyor canım.En son 3 ay önce doktora gittim ben bana söktürücü ilaç verdi korunmamam gerktiğini söyledi bundan sonra sorun kalmıcak hamile kaldığında görüşürüz dedi de herkes burda yumurta takibi çatlatma iğnesi falan yazınca kafam karıştı daha ben o aşamaya gelmedim sanırım öyle bişeyden bahsetmediği için :) yanlışmı düşünüyorum ki
senn adetlerni düzenlemiş canm hormanlarn normalse o yzden kendiliğinden hamile kalırsın dye vermemş olablr zaten adetlern düzene grdyse yumurtlayablrsn o yzden klomen vermemştr pkolu hastalarda tedavye başlamak için 8 ay korunmamsı lazım bu süreç dolmadıysada vermemştr cnmcnm bnm adetlerim çok düzenliydi evlenmeden önce evlendikten sonra mayıs ayında ben 1 ay kadar adet olamadım doktora gittim doktor ultrasonda baktı hormon testi istedi bişey demedi ilk gidişimde bana söktürücü verdi adetin 3.günü gel dedi ayrıca hormon testi yapıldı şeker yüklemesi falan testlerde yazıyodu pco olduğum.Çocuk istediğim içinde hem hormon ilacı verdi hem folik asit şeker hapı falan sürekli kontrollere gittim.En son gittiğimde dediki istediğim gibi düzelme var sana söktürücü vereceğim 3 ay kullan sonra bırak kullanırkende hamile kalabilirsin korunma dedi.Hapım geçen ay bitti bu ay ilk defa ilaçsız adet oldum.
yeni gördm cnm o yzden sana klomen vermemşr yani yumurtayı byütüyo bu ilaçben bende içicektm unttum hatrlattın :) daha çk yenisin olur yani biz 1 senedr deniyoruz bu 3. ayım klomen tedavisi görüyorum bakalm pazartesi yumurta takibine gdicemBu arada 2 aydır korunmuyorum canım daha yeni çok
aynen canm çok unutkanm saol bak sende sebep oldn allah razı olsun allah hepimize tez zamanda o güzel haberi duyursun çok zor bi süreç blrsn 2 aydr korunmadığına her ay oldumu dye beklemek daha 10 gn varkn test yapmak ve yne regl olmak ve umutlarının yavaş yavaş azalması allahım ne zaman uygun gördyse o zaman yaşatcak o sevnci allah hepimize versnBak hayırlı bi işe sebeb oldum desene :) Şimdi kafamdaki sorular cvp buldu çok sağol canım.Bakalım zaman ne gösterecek zorlu bir süreç bu süreç doğru doktor ilaç ve en önemlisi sabır.Senin içinde hayırlısı olsun inş canım duymak istediğim haberi alırsın inş tez zamanda
canım o dediğin gbi yerleşme kanaması olablr çnkü adet akıntn olsa braz kahverengimsi geliyo bence ilaç kullanma derim ewt bi zararı yok bebeğe tutunmasına yardmcı oluyo ama braz bekle en azndan adet gnün geçsn 1-2 gn snra kullan derm bliyorum bu 5 gun sana hiç geçmez ama ya bekliceksn yada gdip kan testi yaptrcaksn kanda çıkar çnkü hamileysen ama telaş yapma bence yerleşme kanaması çnkü pembe renk dyosunMerhaba Kızlar Acil cevap alabilirmiyim?
Size bir sorum olacak bu durumu aranızda yaşayanlar var ise bana yardımcı olabilir mi? Ben 1.5 senelik evliyim ve bebek düşünüyoruz bu ayda nasipse güzel haberler beklemedeyiz ama ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz inşAllah Rabbim güzel haberler verir. Ama bugün tuvalete gittiğimde hafif sarımsı akıntımın içinde kan vardı böyle iplik şeklinde vede peçete ile sildiğimde peçeteye pembe renk geldi daha adetime 5 gün kendi tahminime göre arada sırada düzensiz de olabiliyor bu beklentilerim tabiki de birde ben kızken bende polikistikover vardı.Bebek istiyoruz ama dediğim gibi bu durumun nedeni ne olabilir nette araştırdığımda yerleşme kanaması gibi birşey okudum ama benim öyle çok gelmedi gözle görülebilecek bir durum du yani böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
Bir diğer sorumda ben bundan 1 sene önce kadın doğum doktoruna gittiğimde bana doktorum polikistim olduğu için adet göremiyordum vede beni rahatlatmak için her ay adet olmadığım zamanlar bunu 5 gün içip (progeston 100 mg )3 ila 5 gün arasında adet olacağımı söylemişti vede bana dediği şu bunu ömrünün sonuna kadar kullanabilirsin gebeliğin ile ilgili hiç bir şekilde senide yanlış etkilemez ben bunu nette araştırdığımda bu ilacı gebelerde de rahime tutunması için veriyorlarmış.Hani kafamda bir sürü soru var ama sanırım en önemlileri bunlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
Allah hepimizden razı olsun canım güzel dileklerin içinde tşk ederim :) İnş bizde zamanı gelince hamiş haberlerimizi paylaşırız burdan :)ben bi ara evde gebelik testi bulunduruyodum fazladan ve ben ne zmn test yapsam ertesi gün adetim geliyodu sinir bozucu bir durum artık bıraktım akışına dayanmak zor ama umursamamayı düşünüyorum yeni ayda :)aynen canm çok unutkanm saol bak sende sebep oldn allah razı olsun allah hepimize tez zamanda o güzel haberi duyursun çok zor bi süreç blrsn 2 aydr korunmadığına her ay oldumu dye beklemek daha 10 gn varkn test yapmak ve yne regl olmak ve umutlarının yavaş yavaş azalması allahım ne zaman uygun gördyse o zaman yaşatcak o sevnci allah hepimize versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?