- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.681
hayır cnm ilk olcak gittim hastane özel diğil kadın hastalıkları üzerine cnm sen yaptırmışdın dimi nasıl ağrı filan oluyormudaha önce yaptırmışmıydın cnm rahım flmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır cnm ilk olcak gittim hastane özel diğil kadın hastalıkları üzerine cnm sen yaptırmışdın dimi nasıl ağrı filan oluyormudaha önce yaptırmışmıydın cnm rahım flmi
canm çekilirken bişey hissetmiyonda snra felaket ağrı adet sancısı ne ki resmen o soktukları yeri hissediyosn zor yürümüştm ben çk kötüydü ama kişiye göre değişiyomş umarm senn ağrısız geçerhayır cnm ilk olcak gittim hastane özel diğil kadın hastalıkları üzerine cnm sen yaptırmışdın dimi nasıl ağrı filan oluyormu
inş cnm ya filimden önce iğne yaptırmayı düşünüyorum giderken yanıma almam gereken birşey varmı cnm ?canm çekilirken bişey hissetmiyonda snra felaket ağrı adet sancısı ne ki resmen o soktukları yeri hissediyosn zor yürümüştm ben çk kötüydü ama kişiye göre değişiyomş umarm senn ağrısız geçer
yok canm ama sen yarm saat önce ağrı kesici içde ağrın olmasın belkide ağrın olmaz inş temz çıkar sonuçlr tüplern açıktırinş cnm ya filimden önce iğne yaptırmayı düşünüyorum giderken yanıma almam gereken birşey varmı cnm ?
inş cnm sen devlettemi çektirdin özeldemiyok canm ama sen yarm saat önce ağrı kesici içde ağrın olmasın belkide ağrın olmaz inş temz çıkar sonuçlr tüplern açıktır
özelde canminş cnm sen devlettemi çektirdin özeldemi
hım kullanılan aletler nasıl cnm plastik mi demir miözelde canm
valla canm ben demir gördm onunla yaptılarsa kocaaaaaa bir makas düşün onun ucuna gazlı bez koyup üstüne bşi döktü ve sanırım onnlamı yaptı orayı göremedim ama bi yapıyo zaten streslisin için titriyohım kullanılan aletler nasıl cnm plastik mi demir mi
uff npcm bilmiyorum cnm yavalla canm ben demir gördm onunla yaptılarsa kocaaaaaa bir makas düşün onun ucuna gazlı bez koyup üstüne bşi döktü ve sanırım onnlamı yaptı orayı göremedim ama bi yapıyo zaten streslisin için titriyo
canm sıkma kendini rahat ol snrasında ağrın oluyo ama ağrı kesici içicen ya belki olmazuff npcm bilmiyorum cnm ya
inş cnm yacanm sıkma kendini rahat ol snrasında ağrın oluyo ama ağrı kesici içicen ya belki olmaz
bende pazartesi yumurta takibine gtcm cnm bu doktordan umutluyum bugn şeker yklemesi yapıldı hipoglisemi çktı düşük şeker ne yicem ne yemicem onu syledi bakalm pazartesi gtcm inş yumurtalarm oluşurinş cnm ya
inş cnm günde kaç defa alıyosun klomenibende pazartesi yumurta takibine gtcm cnm bu doktordan umutluyum bugn şeker yklemesi yapıldı hipoglisemi çktı düşük şeker ne yicem ne yemicem onu syledi bakalm pazartesi gtcm inş yumurtalarm oluşur
3 defa canm folık asit kullanmıyordm onada başlattıinş cnm günde kaç defa alıyosun klomeni
hımmm iyi cnm inş işe yarar bn günde 4 defa kullndım folik asit yannda glukofen içtim işe yramadı bnde inş sende yarar cnm bnm3 defa canm folık asit kullanmıyordm onada başlattı
inş cnmhımmm iyi cnm inş işe yarar bn günde 4 defa kullndım folik asit yannda glukofen içtim işe yramadı bnde inş sende yarar cnm bnm
Mervecim.hayirlisi olsun hakkinda ama seker yuklesini pek tavsie etmem.bi sıkıntin yoksa yaptirm deriminş derdimize derman olr cnm valla doktorlr artk öyle bi tripliler napalım herkes aynı doktoru beğenicek değil
Oyyy kuzum benim unutmadim tatlim en son hastayim demistim ya dun 40 derece atesle acillik oldum bronsit olmusum ölüyorum valla susgun perielizanim unuttun bizi tatlısım
cnm bnm yaaa dikkat et kndine üşüme sıck tut kndiniOyyy kuzum benim unutmadim tatlim en son hastayim demistim ya dun 40 derece atesle acillik oldum bronsit olmusum ölüyorum valla susgun peri