polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

hayır cnm ilk olcak gittim hastane özel diğil kadın hastalıkları üzerine cnm sen yaptırmışdın dimi nasıl ağrı filan oluyormu
canm çekilirken bişey hissetmiyonda snra felaket ağrı adet sancısı ne ki resmen o soktukları yeri hissediyosn zor yürümüştm ben çk kötüydü ama kişiye göre değişiyomş umarm senn ağrısız geçer

inş cnm ya filimden önce iğne yaptırmayı düşünüyorum giderken yanıma almam gereken birşey varmı cnm ?

inş cnm ya filimden önce iğne yaptırmayı düşünüyorum giderken yanıma almam gereken birşey varmı cnm ?
yok canm ama sen yarm saat önce ağrı kesici içde ağrın olmasın belkide ağrın olmaz inş temz çıkar sonuçlr tüplern açıktır

hım kullanılan aletler nasıl cnm plastik mi demir mi
valla canm ben demir gördm onunla yaptılarsa kocaaaaaa bir makas düşün onun ucuna gazlı bez koyup üstüne bşi döktü ve sanırım onnlamı yaptı orayı göremedim ama bi yapıyo zaten streslisin için titriyo

uff npcm bilmiyorum cnm ya

bende pazartesi yumurta takibine gtcm cnm bu doktordan umutluyum bugn şeker yklemesi yapıldı hipoglisemi çktı düşük şeker ne yicem ne yemicem onu syledi bakalm pazartesi gtcm inş yumurtalarm oluşur
inş cnm günde kaç defa alıyosun klomeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…