- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.641
canm küçük bi yerde yaşıyorum burda öyle bi yer yokhac malzemeleri satan yerlerde vardır cnm az bişi olsa olur zaten
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm küçük bi yerde yaşıyorum burda öyle bi yer yokhac malzemeleri satan yerlerde vardır cnm az bişi olsa olur zaten
hadiya nese bn deneyim bakim eğer faydasını görürsem sorarsın tanıdıklarına filan canm bnmcanm küçük bi yerde yaşıyorum burda öyle bi yer yok![]()
Cokkk hastayim canim :-(nasılsın cnm bnm
hayırdır bebeğim ne olduCokkk hastayim canim :-(
40 derece atesle ysgiorum canim fena üsütmüsmhayırdır bebeğim ne oldu
ayy doktora git cnm hemen yaa kıyamam40 derece atesle ysgiorum canim fena üsütmüsm![]()
Hic halim yok bitanem valla biraz geçince gidicemayy doktora git cnm hemen yaa kıyamam
Hic halim yok bitanem valla biraz geçince gidicemayy doktora git cnm hemen yaa kıyamam
ayy cnm bnmm yaa ılık bir duş al bariHic halim yok bitanem valla biraz geçince gidicem
sormaya başlıyım canm varsa alırım birinden sn bu arada dene bakalım ben bulana kdrhadiya nese bn deneyim bakim eğer faydasını görürsem sorarsın tanıdıklarına filan canm bnm
kız gtsene doktora ne geçmesini bkliyosun hemen gt geçmez yksa taksınlar serum iyi gelr40 derece atesle ysgiorum canim fena üsütmüsm![]()
yaptım cnm ama yazıları çıkmadı daha bebeğimsormaya başlıyım canm varsa alırım birinden sn bu arada dene bakalım ben bulana kdr
Kizma canim :'( ilik bi dus aliyim bakiyim ona gore giderim canimkız gtsene doktora ne geçmesini bkliyosun hemen gt geçmez yksa taksınlar serum iyi gelr
Gecmis olsn bnde ayni senin gibiyim yatiyorumKizma canim :'( ilik bi dus aliyim bakiyim ona gore giderim canim
cnm konu açmak istediğin bölüme gir zaten üstte göreceksin yeni konu aç butonu varkızlaaar ben konu açacağım nasıl açacağımı bilmiyorum yardım edermisnz :S
Saol cnm sanada cok gecmis olsunGecmis olsn bnde ayni senin gibiyim yatiyorum
tamam saol hemen deneyimcnm konu açmak istediğin bölüme gir zaten üstte göreceksin yeni konu aç butonu var
teşekkür ederim :)tamam saol hemen deneyim