polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Canim incir yada sogani onerirmisin ben bu adette basliyim birine diorum
25 gr ısırgan 25 gr üzerlik 25 gr hardal tohumu 25 gr çörekotu 25 gr çemen tozu 125 gr tatlı badem yağı 1kg bal bunları karıştırıyosun adetinn 7. gününden başlayarak 7 gün sabak akşam eşinle içiyosun ve adetnn 14.gnünden itibaren 5 gn ilişkiye giriyon kADIının rahım kanallarını açıyomul erkeğn sperm kalitesini ykseltiyomş

bayanlar bence bunları denemeyin ben inanmıyorum özellikle soğan zararlı diye duydum ben ne kadar doğru bilemiyorum ama

incir yumurtalara çok faydalıymıs yumurtlama dönemi için doktor önermiş benm bir arkadaşımın görümcesine sürekli incir kaynat suyunuda iç kendisinide ye demiş ama sopan sakın denemeyin zararlı adet için

incir yumurtalara çok faydalıymıs yumurtlama dönemi için doktor önermiş benm bir arkadaşımın görümcesine sürekli incir kaynat suyunuda iç kendisinide ye demiş ama sopan sakın denemeyin zararlı adet için
Cogu kiside cok yararini gormus canim soganin

soğan anneliği öldürüyormuş ve akıntı yapıyormusş google amcaya yazın soğan yararları ve zararları diye çıkar . ben yazınca niye cevap veermiyosunz :(

Aaa olurmu oyle şey ben gördüm hemen yazdım:)
tamam :) gördüm sonradan . arkadaşım adet düzensizliği için kullanmış bekar kendisi henüz akıntısı olmuş doktor kullanma demiş ama herkezde aynı şeyler olmayabilir . içindeki zarıyla alakalıymış sanırm net bilmiyorum bende aslnda int bakmadım iş yerindeyiz tekrar sordum az önce anlattı size yazdım bende

yne klomen demişti doktor canm ama ben istemiyorum aşılama istediğimi söylücem inan çk zor ya
Anliyorum canim illaki zor Allah osteyen herkese versin en azindan gecen ayki gununde oldun bak bn klomen kullandim sonrasinda yine adet olamadim adet sokturucuyle anca oldm

cnlarım bnm bn bu ay zemzem suyunu deniycm bakalım zemzem suyuna meryem süresinin 19.21.22 nci ayetlerini ve yasin suresinin 82.83 ayetlerini yazıp zemzem suyunda yazıları çıkana kadar bekletiyosun çıkınca içiyosun yer gök duayla kızlar

Anliyorum canim illaki zor Allah osteyen herkese versin en azindan gecen ayki gununde oldun bak bn klomen kullandim sonrasinda yine adet olamadim adet sokturucuyle anca oldm
ewt canm adetlerm düzenli artk tam günümde oluyorum en azından ordan ümidimi kaybetmiyorum bakalm

cnlarım bnm bn bu ay zemzem suyunu deniycm bakalım zemzem suyuna meryem süresinin 19.21.22 nci ayetlerini ve yasin suresinin 82.83 ayetlerini yazıp zemzem suyunda yazıları çıkana kadar bekletiyosun çıkınca içiyosun yer gök duayla kızlar
yazıları çıkana kadr derken cnm anlamadım orasını

Back