- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.621
25 gr ısırgan 25 gr üzerlik 25 gr hardal tohumu 25 gr çörekotu 25 gr çemen tozu 125 gr tatlı badem yağı 1kg bal bunları karıştırıyosun adetinn 7. gününden başlayarak 7 gün sabak akşam eşinle içiyosun ve adetnn 14.gnünden itibaren 5 gn ilişkiye giriyon kADIının rahım kanallarını açıyomul erkeğn sperm kalitesini ykseltiyomşCanim incir yada sogani onerirmisin ben bu adette basliyim birine diorum
8 yada 9 incirdi sanırım canm onu 1.5 sb içme suyunda kaynatıyosun 8 dk falandı galiba öyle ılık içiyosn benm adetlermi düzenlediBen hic denemedim inciri yapiyim diorum sen nadil uyguladin
Yesem olmazmi8 yada 9 incirdi sanırım canm onu 1.5 sb içme suyunda kaynatıyosun 8 dk falandı galiba öyle ılık içiyosn benm adetlermi düzenledi
olur ben bi ay byle suyunu içtim sonra dedm incirler çöpe gdiyo 2. ay yedm:)Yesem olmazmi
Bnde yiyim ya zaten hic sevmem ama yapicam adettemi basladin canim bn klomenle birliktemi uygulasamolur ben bi ay byle suyunu içtim sonra dedm incirler çöpe gdiyo 2. ay yedm:)
Cogu kiside cok yararini gormus canim soganinincir yumurtalara çok faydalıymıs yumurtlama dönemi için doktor önermiş benm bir arkadaşımın görümcesine sürekli incir kaynat suyunuda iç kendisinide ye demiş ama sopan sakın denemeyin zararlı adet için
Aaa olurmu oyle şey ben gördüm hemen yazdım:)soğan anneliği öldürüyormuş ve akıntı yapıyormusş google amcaya yazın soğan yararları ve zararları diye çıkar . ben yazınca niye cevap veermiyosunz
nasılsın cnm bnmSlm cnm
tamam :) gördüm sonradan . arkadaşım adet düzensizliği için kullanmış bekar kendisi henüz akıntısı olmuş doktor kullanma demiş ama herkezde aynı şeyler olmayabilir . içindeki zarıyla alakalıymış sanırm net bilmiyorum bende aslnda int bakmadım iş yerindeyiz tekrar sordum az önce anlattı size yazdım bendeAaa olurmu oyle şey ben gördüm hemen yazdım:)
Anliyorum canim illaki zor Allah osteyen herkese versin en azindan gecen ayki gununde oldun bak bn klomen kullandim sonrasinda yine adet olamadim adet sokturucuyle anca oldmyne klomen demişti doktor canm ama ben istemiyorum aşılama istediğimi söylücem inan çk zor ya
ben klomene başlaynca bırakmıştım canm adetmn son gnü başlamıştmBnde yiyim ya zaten hic sevmem ama yapicam adettemi basladin canim bn klomenle birliktemi uygulasam
ewt canm adetlerm düzenli artk tam günümde oluyorum en azından ordan ümidimi kaybetmiyorum bakalmAnliyorum canim illaki zor Allah osteyen herkese versin en azindan gecen ayki gununde oldun bak bn klomen kullandim sonrasinda yine adet olamadim adet sokturucuyle anca oldm
yazıları çıkana kadr derken cnm anlamadım orasınıcnlarım bnm bn bu ay zemzem suyunu deniycm bakalım zemzem suyuna meryem süresinin 19.21.22 nci ayetlerini ve yasin suresinin 82.83 ayetlerini yazıp zemzem suyunda yazıları çıkana kadar bekletiyosun çıkınca içiyosun yer gök duayla kızlar
kağıda yazıp zemzem suyuna koyup bekletiyosun cnm yazıları çıkınca içiyomuşsunyazıları çıkana kadr derken cnm anlamadım orasını
bende zemzem suyum olsaydı yapardm cnm ama yok sn yap bakalm dediğin gbi herşey duaylakağıda yazıp zemzem suyuna koyup bekletiyosun cnm yazıları çıkınca içiyomuşsun
hac malzemeleri satan yerlerde vardır cnm az bişi olsa olur zatenbende zemzem suyum olsaydı yapardm cnm ama yok sn yap bakalm dediğin gbi herşey duayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?