- Emoji Skoru
- 358
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.581
hadi hayırlısı cnm bnm bol bol oku inş bebeğin tutmuştur cnm bnmyaptm cnm negatf ama çkmayablr bakalım bu gnü atlatıyımda olmadı yarna bakalm gdip kan vercm acilde karnım mı kasığm mı ağrıyo ama belimle aynı belrtilermş ya hamilelkle korkuyorum okuyorum hep salavat getririyorm
sizde dua edn cnm ne olrhadi hayırlısı cnm bnm bol bol oku inş bebeğin tutmuştur cnm bnm
ahh cnm bnmm kıyamam lütfen üzülmeee cnm bnmm ne lur kısmet hayırlısı allahtankızlar oldum hasta
yne klomen demişti doktor canm ama ben istemiyorum aşılama istediğimi söylücem inan çk zor yaHayirlisi olsun canim . sıkma canini stres yapma yine klomen mi kullancaksin ne yapmayi.dusunuyosn bnde hastayim.kac gundr yatiyorum yazamiyorumb
gerçektende allah bu ay sevnmemizi istemedi demekki çk zor zamanımızda bize vercek heralde allah biliyo zamanını ama inan çok zorahh cnm bnmm kıyamam lütfen üzülmeee cnm bnmm ne lur kısmet hayırlısı allahtan
anlıyorum cnm bnm bnde aynı durumdayım peki şimdi ne düşünüyosungerçektende allah bu ay sevnmemizi istemedi demekki çk zor zamanımızda bize vercek heralde allah biliyo zamanını ama inan çok zor
doktor yne klomen demişti canm ama başka bi tedavi dicem istemiyorm ilaç kullanmak ya pazartesi gtcm doktora bakalm ne dicekanlıyorum cnm bnm bnde aynı durumdayım peki şimdi ne düşünüyosun
kızlar oldum hasta
aynen cnm bnde artık hap kullanmak istemiyorum de bakalım bir ne dicekdoktor yne klomen demişti canm ama başka bi tedavi dicem istemiyorm ilaç kullanmak ya pazartesi gtcm doktora bakalm ne dicek
aynen canm kısmet değilmşCanım ya üzülme hayırlısı olsun. Allah uygun tarihi belirlemiştir.
birazda ters bi adam sanki ya beni terslerse hemen başka bi doktora giderm ya çk etkilenyrm benaynen cnm bnde artık hap kullanmak istemiyorum de bakalım bir ne dicek
bağırmaya hakkı yok cnm şikayet edersin terslersebirazda ters bi adam sanki ya beni terslerse hemen başka bi doktora giderm ya çk etkilenyrm ben
cok morelm bozk ama cnm ya ocaga kldık şimdibağırmaya hakkı yok cnm şikayet edersin terslerse
hamile kalamıyoruz değil canm hamile kalmamız için tedavi görmemiz lazım sen ne kadr şanslıymışssn ki yumurtlama gününü tutturup hamile kalmışsın işte yumurtlama dön. tutturamadığmz için kalamıyorzben birinci doğumdan sonra polikistikover olduğumu öğrendim, kilo almaya başlamıştım, o yüzden gittim doktora, kıllanma falan da vardı, sonra hamile kaldım tekrar PKO olmama rağmen, vallahi ben artık inanmıyorum bilime milime, görümceme de PKO teşhisi konuldu, bebeği olmuyor, e tüm suçlu PKo mu şimdi, e ben nasıl 2. ye hamile kaldım. dr ler bişi bulamayınca hemen en yakın en popüler hastalığa suç buluyorlar. Bence neden hamile kalınamadığı araştırılmalı detaylıca
hamile kalamıyoruz değil canm hamile kalmamız için tedavi görmemiz lazım sen ne kadr şanslıymışssn ki yumurtlama gününü tutturup hamile kalmışsın işte yumurtlama dön. tutturamadığmz için kalamıyorz
ewt umut var ama biz yakalayamadıkyok anladım mevzuyu, sadece hamile kalınabiliyor demek istedim, eğer şanslıysam ne mutlu bana, sadece hani umut var demek istedim aslında
Gercektenmiiiiiiiiiiiiiicok morelm bozk ama cnm ya ocaga kldık şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?