polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

hadi hayırlısı cnm bnm bol bol oku inş bebeğin tutmuştur cnm bnm

Hayirlisi olsun canim . sıkma canini stres yapma yine klomen mi kullancaksin ne yapmayi.dusunuyosn bnde hastayim.kac gundr yatiyorum yazamiyorumb

Hayirlisi olsun canim . sıkma canini stres yapma yine klomen mi kullancaksin ne yapmayi.dusunuyosn bnde hastayim.kac gundr yatiyorum yazamiyorumb
yne klomen demişti doktor canm ama ben istemiyorum aşılama istediğimi söylücem inan çk zor ya

ahh cnm bnmm kıyamam lütfen üzülmeee cnm bnmm ne lur kısmet hayırlısı allahtan
gerçektende allah bu ay sevnmemizi istemedi demekki çk zor zamanımızda bize vercek heralde allah biliyo zamanını ama inan çok zor

gerçektende allah bu ay sevnmemizi istemedi demekki çk zor zamanımızda bize vercek heralde allah biliyo zamanını ama inan çok zor
anlıyorum cnm bnm bnde aynı durumdayım peki şimdi ne düşünüyosun

ben birinci doğumdan sonra polikistikover olduğumu öğrendim, kilo almaya başlamıştım, o yüzden gittim doktora, kıllanma falan da vardı, sonra hamile kaldım tekrar PKO olmama rağmen, vallahi ben artık inanmıyorum bilime milime, görümceme de PKO teşhisi konuldu, bebeği olmuyor, e tüm suçlu PKo mu şimdi, e ben nasıl 2. ye hamile kaldım. dr ler bişi bulamayınca hemen en yakın en popüler hastalığa suç buluyorlar. Bence neden hamile kalınamadığı araştırılmalı detaylıca

hamile kalamıyoruz değil canm hamile kalmamız için tedavi görmemiz lazım sen ne kadr şanslıymışssn ki yumurtlama gününü tutturup hamile kalmışsın işte yumurtlama dön. tutturamadığmz için kalamıyorz

yok anladım mevzuyu, sadece hamile kalınabiliyor demek istedim, eğer şanslıysam ne mutlu bana, sadece hani umut var demek istedim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…