polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

işte doktor da lh hormonunu indirmek için kullanmamı söyledi pko lularda yüksek çıkıyor bu değer eğer indirilmezse klomenden yanıt alınamayabilir dedi ki geçen ay klomen bende işe yaramamıştı ama artık zaman kaybetmeye tahammülüm yok doğum kontrol hapı da gebe kalmayı engelleyecek çok karıştı kafam

amin cnm sen 4 kilo almışsın bn 10 kilo aldım cnm stress yapma cnm dahada gecikir cnm

bende 10 kilo aldım ve pco belasına bulaştım bide bugün prolaktinin yüksek olduğunu öğrendim salı günü rahim filmi var offff offf Rabbim aydınlığ açıkarsın cümlemizi

bende 10 kilo aldım ve pco belasına bulaştım bide bugün prolaktinin yüksek olduğunu öğrendim salı günü rahim filmi var offff offf Rabbim aydınlığ açıkarsın cümlemizi
inş cnm sen ne tür tedaviler geçirdin

haklısın cnm bnde dosyamı kaybettim ve bakamıyorum sonuçlarıma

Günaydin kizlarrrr merveeee naptin canim varmi biseyyy

test yptın mı cnm
yaptm cnm negatf ama çkmayablr bakalım bu gnü atlatıyımda olmadı yarna bakalm gdip kan vercm acilde karnım mı kasığm mı ağrıyo ama belimle aynı belrtilermş ya hamilelkle korkuyorum okuyorum hep salavat getririyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…