Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu konudan ameliyat olunabilindigini bilmiyordum doktorum sadece dogum kontrol hapi ile tedavi edilebilecegini iletmisti.
bende de polikistik over sendromu var. yıllarca çekindim doktora gitmedim, ultrasonla baktıklarını bilmediğim için. üstelik üç dört ayda bir adet görürdüm. tabi bu benim psikolojimi de mahvetti, çok sinirli oldum hastalık dönemlerimde.
şimdi 34 yaşımdayım. ve bir kaç senedir 2 ped dışında harcamıyorum. kanamam az oluyor ve çok canım sıkılıyor. sizlerin de bu kadar az mı oluyor acaba?
soğan suyu nasıl oluyor-kullanılıyor?
tadı kkötü olsun öenmli değil işe yarasında...deneyip kurtulan var mı acaba işe yararlılığını merak ettim doğrusu.
birde bu ve benzeri kürleri uzun süreli içmeyin-kullanmayın diyor doktorlar. bunuda araştırmak lazım. ben bi netten bakayım şu
soğan suyuna.tşk.
Tatlım internette tarifi var ama kısaca bilgi veriyim, soğanı cezvede kaynat, 3-5 dk bekle iç. Hergün yapmalısın. Pişince soğanın kokusu çok kötü olmuyo, soğanlı yumurta gibi kokuyo
arkadaşlar bende pcoluyum.9 aylık evliyim.kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz.evlendim hiç korunmadım 5 ay sonra doktora gittim ve pcolu olduğumu söyledi ama bana yumurtalıklarında kist var falan demedi sadece tahlilde lh hormonu yüksek çıkmış.buay yumurtlama olmadığını gösteriyor ama üzülme her kadın her ay yumurta üretmez dedi bana.yasmin verdi 2 ay kıllanıp bıraktım.şuan hayıt tohumu çayı yapıp içiyorum.adetlerim daha erken geliyor ama 3 ay kullanmam lazımmış bide ateş grafiğime bakıyorum sanki olumlu şeyler söylüyor gibi.hayıt tohumunu araştırıp kullanın bence tavsiye ederim memnun olan çok kişi var.hormonları düzenliyor ve adeti düzene sokuyor Allah'ın izniyle.Rabbim hepimizi hayırlı evlatlar versin inşallah..