• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum :(

arkadaşım çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun 🤲 evet ben zaten birşey beklemiyordum bu ay olursa eğer hayatımın en büyük sürprizi olacak. yarın kan vereyim diyorum yada ilk idrarla test yapayım 😔
Kız kan vereceksen bugün ver ha bugün ha yarın her türlü çıkar kanda pozitif ise

kuzum inşallah pozitif çıkıcak dua ediyorum inşallaaaah ay çok sabırlısın ben çoktan yapmıştım :)
bu zamana kadar o kadar çok negatif test gördü ki bu gözler kuzum.. ovülasyonlarla takip ederek yapılan sayısız erken gebelik testi.. aşılamalardan sonra yapılan.. çatlatma iğnelerinden sonra yapılan..
artık çok korkuyorum :)

bu zamana kadar o kadar çok negatif test gördü ki bu gözler kuzum.. ovülasyonlarla takip ederek yapılan sayısız erken gebelik testi.. aşılamalardan sonra yapılan.. çatlatma iğnelerinden sonra yapılan..
artık çok korkuyorum :)
kuzum bende 4 kez aşılama yapturdım çok negatifler gördüm 2.side tuttu 8 haftalık kalbi durdu 23.01.2024 de aralıkta 4.aşılamamı oldum ve hamileyim bugun kalp atışnı duydum çok şükür asla pes etme ben inanıyorum aynı yollardan geçtim olucak duamdasın

kuzum bende 4 kez aşılama yapturdım çok negatifler gördüm 2.side tuttu 8 haftalık kalbi durdu 23.01.2024 de aralıkta 4.aşılamamı oldum ve hamileyim bugun kalp atışnı duydum çok şükür asla pes etme ben inanıyorum aynı yollardan geçtim olucak duamdasın
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.. çok sevindim 😊çatlatma iğnelerini saymazsam benim 2 aşılamam var 2si de negatif oldu.. 3. aşılamayı geçen ay zeynep kamilde yaptıracaktım. yumurtaları fazla uyardılar. boyutları isteneni geçti. aşılamayı iptal ettiler. benden de imza aldılar çatlatma iğnesi ve birliktelik yasak diye.. o kadar üzülmüştüm ki. ohss riski vardı. bende gelen rabbimdendir belki de bu kadar gelişmiş yumurtalar ile gebelik gelir dedim ve çatlatma iğnesi ile beraber değerlendirdim. en ümitli olduğum ay oydu sanırım ama o da tutmadı.. 3 yıldır hiç pozitifi göremedik daha.. Pes etmiyorum.. Olmaz sa da tüp bebek deneyeceğim inşallah rabbim ne verirse kabul edeceğiz.. hayırlısını tez vakitte versin inşallahhh ❤

eşim evde bugün, o benden daha çok istiyor. benden daha heyecanlı. sürekli gelip gelip regl olmadın dimii diye soruyor.
bugünde regl olmazsam yarın yaptırayım o zaman. inşallah öyledir Allahımm inşallah. o kadar çok bekledik, o kadar umutla bekliyoruz ki.. keşke gelse ansızın ❤

aslında bu ay ben hiç stres olmadım. tüp bebeği kafama koymuştum çünkü. eşim böyle deme belki regl olmazsın , kendiliğinden gelir bebeğimiz dedi durdu.
ben yok yaa niye gecikti anlamadım deyip adet söktürücü masaj falan yaptım gerçekten. eğer bebek varsa ve bu masajı yaptıysam daha çok üzülürüm zaten.
o kadarrr çok negatif test gördük ki şu süreçte.. defalarca regl oldum diye eşimle oturup ağladık, saatlerce.. televizyonda ne zaman bi sahneye gelsek sarılıp ağlarız halen.
inşallah ansızın gelir, inşallah bize sürpriz yapar :(
Ay canım inşallah inşallah Rabbimin mucizesi olmuşturda kendiliğinden gelmiştir sonucunu merakla bekliyorum

Back