Pko lu olupta hamile kalanlar hikayelerinizi paylasirmisiniz?? Ne yapsam duzelmiycek gibi duzelmesi de zor gibi gorunuyor cocuk dusunuyorum olmazsa tedaviye basliycam fikirlerinizi bekliyorum hanimlar..
polikistik overla hamile kalmanın bir alakası var mıymış yav? bendeki adet düzensizliğinden dolayı gitmiştim doktora, polikistik over var ama önemsiz bir şey, çoğu genç kızda olur demişlerdi. Asıl yumurtanın dışında minik minik yumurtalar mı oluyomuş neymiş. hamilelikle ilgisi olsa söylerdi yav ???
Var tabiki cogu kadin zor gebe kaliyor bu yuzden.. Her ay yumurta gelismedigi icin. Ben iki uc ayda bir regl oluyorum yeni dusunmeye basladik cocugu INS olur ama endiseleniyorum da dogrusu.. Sizin cocugnuz var mi ?
salak doktor neden söylemedi ki bunu bana? bende öyle ciddi boyutta yok ama. bazen 1.5 ayda bir oluyor. bu aralar normal seyrinde. bir keresinde de 1 haftadan uzun sürmüştü adetim, bu yüzden gitmiştim. Umarım sorun olmaz ileride
Ben bekarım
Teşekkür ederim bu arada bilgi için
Sizin gunleriniz o kdr uzun degilmis. Normal yolla gebe tabiki kaliniyor ama bazen zor olabiliyor o yuzden de yumurta gelistirme ilaclariyla hamilelik tedavisi uygulaniyor..
22 yaşında olmamın da adet düzensizliğiyle ilgisi vardır. Gitgide düzene giriyor gibime geliyor zaten. Çok sağolun. Allah herkese şifa versin
Amin INS. Ben 21 yasindayim 14 yasimdan beri 3 ayda fln oluyrm su siralar 45 gun fln olmaya basladi. Ilac kulanirken duzenli ama birakinca yine ayni maalesef
neyse canını sıkma bence, birgün hamile kalmak istersen ilaçla bunu başarabileğin anlamına geliyor bu sanırım :) adet olamamak sinirlilik yapıyor diye duydum doğru mu? keşke adet olmasaydık diyorum ben ama belki zor bi durumdur
Kilo tuylenme sivilcelenme yapiyor ama bende tuylenme ve kilo yok yani kilom biraz artti ama abartili degil zayif olmaninda faydasi var bu hastalikta.. Siskinlik yapiyor bende adet olmayinca. Sinirden ziyade stres var hem olamadigna stres yapiosun hem de baska seylere iste
benim bir arkadaşım da aylarca adet olmuyormuş ve çok yemese de çok kilolu. tüylenme de var onda. nedenini merak ediyordu, bu olabilir demek ki. ona söyliyim ben bunu.
bak sende etkileri fazla değilmiş, ilaçla hamile de kalırsın. adet olamamanı stres yapıp üzme kendini, ne zaman olursan olursun boşver :) çözümü varmış nasılsa.
hanimlar polikistik overe muthis care sogan kuru kullanmak,, ben kullandim ve basladigimin 8 gunu kistim patladi,, tek etkisi adet dongusunu degistiriyo,, kistin cozuldugu gun adet dongun oluveriyor,,siddetle tavsiye ederim
merhaba arkadaslar bir konuda sizden fikir almak istiyorm.. bende polikistik over sendromu var yani duzensiz adet gorme nedenim bu 3 ayda bir adet goruyrm acaba polikistik over hakkinda bilgisi olan varmi daha dogrusu bu sendroma olup adeti duzelen varmi varsa paylasabilirmi acab ?
Teşekkür edrim canım Allah razı olsun. Senin de hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına erdirsin.. Progestran zararlı değil rahimi güçlendirmek için ve ben de kullandım ilk gebe kaldığım zamanlarda :) Endişe etme.Cnm hamileligin hayirli olsun inşallah yazımı okursun bende suan gebeyim 5 haftalikmis gebe kalmadan once glucophage kullaniyordum gebe oldugumu öğrenince doktor bırak dedi onun yerine progestran verdi sen hic ilac kullandin mi gebeliginin basinda ya da hala kullanmaya devam ediyor musun
Hastaligi yendin mi Kuzum ...??merhaba arkadaslar bir konuda sizden fikir almak istiyorm.. bende polikistik over sendromu var yani duzensiz adet gorme nedenim bu 3 ayda bir adet goruyrm acaba polikistik over hakkinda bilgisi olan varmi daha dogrusu bu sendroma olup adeti duzelen varmi varsa paylasabilirmi acab ?
Bu hastalık yenilebilen bir hastalık değil canım.. Beslenmeye dikkat edip, sporu hayatımıza sokup, stresten uzak kalarak azaltabiliriz..Hastaligi yendin mi Kuzum ...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?