Hamile kalmak isteyenlere 2. Adete 10 gün kala tekrardan yapmalarını öneriyor.İçtim 1ay canım ama bı faydasını görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalmak isteyenlere 2. Adete 10 gün kala tekrardan yapmalarını öneriyor.İçtim 1ay canım ama bı faydasını görmedim
Canım adetken başlayıp 20 gün içmiştim faydasını gördüm yani. Rahim filmi çektirdin miNe zman iciyorsun incir havuç kürünü adetliyken mi
Hayır cektirmedim açıkçası korkuyorum çünkü 1sene vajinismus la geçti ameliyat flaan oldum ondan muayene bile olamıyorumCanım adetken başlayıp 20 gün içmiştim faydasını gördüm yani. Rahim filmi çektirdin mi
İnşallah darısı başına içini rahat tut olur muhakkakAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizim için de dua et çok istiyorum gerçekten
![]()
Hayır cektirmedim açıkçası korkuyorum çünkü 1sene vajinismus la geçti ameliyat flaan oldum ondan muayene bile olamıyorum
İnşallah canımİnşallah darısı başına içini rahat tut olur muhakkak ☺
Benim yumurtlama var da gelişmiyor sanırım ilaçla da çok büyüyor bu seferde kist oluyor çatlamadigi için inşallah en kısa zamanda hamile kalirizGeçmiş olsun canım.. Bizim sorunumuz yumurtlamada onu halledersek olucak inşAllah
Takibe gittim normel de yavaş gelişiyor bı sonraki ay adettin 3 gün klomen içtim iki tane günde bu sefer çok gelismisler catlamamislar bazılarının ki iğneye gerek kalmadan çatlıyor.catlamadigi için kist oluştu hep adet geçiyorYumurtanın çatlamadığını nerden anlıyorsunuz, sürekli doktora mı gidiyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla soğan kürü yumurtanın gelişimine ve çatlamasına fayda sağlıyor. Mide rahatsızlığın yoksa dene derim.Takibe gittim normel de yavaş gelişiyor bı sonraki ay adettin 3 gün klomen içtim iki tane günde bu sefer çok gelismisler catlamamislar bazılarının ki iğneye gerek kalmadan çatlıyor.catlamadigi için kist oluştu hep adet geçiyor
Biraz denemiştim ama midem normelde problemli zaten gastrit ve Reflü var ondan pek yapmak istemiyorum çünkü bı başlarsa birdaha geçmez kolay kolay şimdilik hayıt otunu falan deniyorum en son olmadı 1ay deniycem artık incir kuru ve havuç kurunude denerim önümüzdeki ay bu aydan geçtiBildiğim kadarıyla soğan kürü yumurtanın gelişimine ve çatlamasına fayda sağlıyor. Mide rahatsızlığın yoksa dene derim.
Burda bir konu var dr felice gersh in kitabindan bahsediyor pko lular icin hazine niteliginde o konuyu muhakkak okuyun uygulayin.Merhaba kizlar pikoluyum yumurtalarim fazla olduğu için büyüyüp geliniyir ilaçla büyüyor.bu seferde kist oluyor fazla büyüyor ve kendi kendine catlamiyor 1kere çatlatma iğnesi oldum fakat faydası olmadi.bende bitkisel şeyler denemeye karar verdim hayıt oyu civan p. Aslan pençesi karışımını içiyorum bu şekilde.hamile kalabilen var mı ne yaptınız nasıl hamile kaldınız
Bende pkoluyum canım. Bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. En sonunda hormon testlerimde prolaktin yüksek çıktı. Onu düşürmek için bi ilaç kullandım. Ve hemen hamile kaldım. Pkonun hormonlarla bağlantısı var. Önce hormon değerlerine bak ve ona göre bitkisel kürler kullan benceMerhaba kizlar pikoluyum yumurtalarim fazla olduğu için büyüyüp geliniyir ilaçla büyüyor.bu seferde kist oluyor fazla büyüyor ve kendi kendine catlamiyor 1kere çatlatma iğnesi oldum fakat faydası olmadi.bende bitkisel şeyler denemeye karar verdim hayıt oyu civan p. Aslan pençesi karışımını içiyorum bu şekilde.hamile kalabilen var mı ne yaptınız nasıl hamile kaldınız
Prolaktininiz kaçtı peki?Bende pkoluyum canım. Bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. En sonunda hormon testlerimde prolaktin yüksek çıktı. Onu düşürmek için bi ilaç kullandım. Ve hemen hamile kaldım. Pkonun hormonlarla bağlantısı var. Önce hormon değerlerine bak ve ona göre bitkisel kürler kullan bence![]()
MâşâAllâh, Rabbîm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende pkoluyum canım. Bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. En sonunda hormon testlerimde prolaktin yüksek çıktı. Onu düşürmek için bi ilaç kullandım. Ve hemen hamile kaldım. Pkonun hormonlarla bağlantısı var. Önce hormon değerlerine bak ve ona göre bitkisel kürler kullan bence![]()
Benimde öyle maalesef. Allâh bizlere şifa versinBiraz denemiştim ama midem normelde problemli zaten gastrit ve Reflü var ondan pek yapmak istemiyorum çünkü bı başlarsa birdaha geçmez kolay kolay şimdilik hayıt otunu falan deniyorum en son olmadı 1ay deniycem artık incir kuru ve havuç kurunude denerim önümüzdeki ay bu aydan geçti![]()
İnşAllah canım benımde aynı oluyor. Doktor polikistik olanlarda mutlaka yumurtlar önemli olan o ayı tutturmak dedı. Yani bizde hamile kalabiliyoruz ama zaman alıyorBenim yumurtlama var da gelişmiyor sanırım ilaçla da çok büyüyor bu seferde kist oluyor çatlamadigi için inşallah en kısa zamanda hamile kaliriz
Benimde yüksekti dostinex di galiba sonra 15 düştü ne ilacı kullandın canım .evet hormon testi yaptircaktim ama hafta sonuna geldi 2 ve 3gunBende pkoluyum canım. Bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. En sonunda hormon testlerimde prolaktin yüksek çıktı. Onu düşürmek için bi ilaç kullandım. Ve hemen hamile kaldım. Pkonun hormonlarla bağlantısı var. Önce hormon değerlerine bak ve ona göre bitkisel kürler kullan bence![]()
30 su ilaçla 15 düşmüştü ama bı sene oldu tekrar baktırmak lazimProlaktininiz kaçtı peki?
Evet beklemek de insanı çökertiyor sen ne kadarlık evlisin şuan birşeyler yapiyormusun doktor bitkisel ilaç flanİnşAllah canım benımde aynı oluyor. Doktor polikistik olanlarda mutlaka yumurtlar önemli olan o ayı tutturmak dedı. Yani bizde hamile kalabiliyoruz ama zaman alıyorbeklemekte sabır işi napalım
![]()